Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הZX6 החדש?

motoFreak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התמונות אמיתיות!!! ראיתי אחד כזה מסתובב אתמול בירושלים ולא הייתי בטוח מה זה ...עכשיו אני יודע בודאות.:multi: :multi:

LOL, זה מזכיר לי משהו.

בעודי משוטט באתרי ימאהה בחודש ספטמבר של שנה שעברה, יום או יומיים אחרי שנחשפו התמונות של ה R1 החדש, נכנס מישהו, עמד מאחורי (אינטרנט במחשב שיש לי בחנות) ואמר לי: " פשששששש איזה אופנוע, לאח של חבר של גיסי של דוד שלי (לא זוכר בדיוק) יש כזה אופנוע בדיוק. Y Y מה הוא עושה איתו. אז אני שואל אותו: " מה, כזה בדיוק? עם אגזוזים מתחת לזנב??? אז הוא אומר לי "בטח." אז אמרתי לו סבבה, כן זה אחלה אופנוע. ואין ראלה אופנועים כאן ובשאר העולם לפחות עד מרץ אפריל. אז הוא אמר שלדוד שלו יש קשרים אצל היבואן. זה היה איש מבוגר עם ארשת פנים רצינית ולא איזה ילד. וזה מה שמצחיק כאן. כנראה כל סיפור ה"לאחי יש CBR " לא עובר להם כשהם גודלים.

באותם ימים הלב שלי לא הפסיק לפעום בחוזקה למראה התמונות שנחשפו, וזה בא ואומר לי " שלדוד שלו (או משהו כזה) יש כזה ו Y Y מה הוא עושה איתו.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אין עם זה שום בעיה.

יש אגזוזים תחליפיים וההרכבה היא משהו כמו 20 דקות יותר מסובכת מלהרכיב אגזוז ב SIDE MOUNT

שום דבר יוצא דופן.

וד"א, מכוער זה לא. (לדעתי)

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אני עם הדעה של גרשון המשפר... מה רע באגזוז יפה שתלוי בצד??? למה צריך להסתיר אותו בזנב דבר שגם מוסיף משקל וגם מחמם את כל איזור המושב לדעתי כל האופנה הזאת של אגזוז מתחת לזנב מכוערת....

פורסם
איך ראית אופנוע כזה מסתובב בירושלים אם התמונות האלו הן התמונות הרשמיות של האופנוע שקאווסקי הפיצו בעולם לראשונה ביום חמישי בערב?

איך אתה ראית אופנוע שכזה כשאף סוכנות אופנועים בעולם ואף עיתונאי אופנועים בעולם, עוד לא קיבל אופנוע שכזה לידיו, שלא לדבר על רכב עליו?

כרובי...עליך אני מתפלא:shock: . כבר לא מזהה ציניות מהי? אני מרים ידיים...טוב שלא כתבתי שלסבתא שלי יש אחד כזה שהיא נוסעת איתו בין חדר האוכל למועדון הבריד'ג באחוזת ראשונים... :wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הציניות היא מאיתנו והלאה. הציניות היא האופיום של האנושות. (1984)

פורסם
הציניות היא מאיתנו והלאה. הציניות היא האופיום של האנושות. (1984)

טוב אני באמת מרים ידיים...:-D

פורסם
אם רוצים להחליף דוד באופנוע עם אגזוז מתחת לזנב, מייצרים לזה דודים תחליפיים יעודיים או שזה יותר מסובך באופנועים כאלה ?

ובאמת, חלאס עם זה זה כזה מכוער !!

כשיצא ה 600 חודש אחרי זה יצא קיט אגזוזים של 1 ל 2 יפיפה (מי שזוכר, כמו שהיה לניסים על ה 750).

ראיתי את זה ב performance bike.

נראה מדהים. ככה זה היה צריך לצאת מהמפעל!

פורסם
כרובי...עליך אני מתפלא:shock: . כבר לא מזהה ציניות מהי? אני מרים ידיים...טוב שלא כתבתי שלסבתא שלי יש אחד כזה שהיא נוסעת איתו בין חדר האוכל למועדון הבריד'ג באחוזת ראשונים... :wink:
וגם עליך אפשר להתפלא...

הרי אתה יודע שבמחשב לא שומעים את טון הדיבור שלך...זה אולי מצחיק וציני בראש שלך, אבל אתה צריך ללמוד איך לבטא את זה בכתב:-)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
וגם עליך אפשר להתפלא...

הרי אתה יודע שבמחשב לא שומעים את טון הדיבור שלך...זה אולי מצחיק וציני בראש שלך, אבל אתה צריך ללמוד איך לבטא את זה בכתב:smile:

טוב, הבנתי...אני מבטיח לשמור על רמת ציניות נמוכה ככל האפשר :wink: .קבלו התנצלות מעומק ליבי :oops:

• תוכן חדש...