Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פנדה עם 75,000 ק"מ שנת 2005, ידני יד 2.

הוא מבקש 24,500 שזה הרבה מעל המחירון (שאמרו להיות 19,000) אבל אני רואה שאלה המחירים והוא טוען שכולם מבקשים מעל המחירון.

הרכב שמור מאוד.

מה דעתכם?

ללכת על זה או שאצא פראיירית?

מצאתי גם פונטו ספייסי, 2006, ידני יד 3.

הוא מבקש 24,00 אבל הק"מ קצת יותר גבוה (129,000).

שזה גם קצת מעל המחירון...

עזרו לי!!

תודה :wink:

פורסם

בעיקרון אני מעדיפה לשלם קרוב יותר ל25,000.

למרות שבחיפושים ביד 2- הכנסתי בחיפוש עד 30,000.

פשוט עוד לא מצאתי משהו שעונה לכל הקריטריונים (ק"מ נמוך, שנתון גבוה יחסית- 2005,2006 ושמור).

אני מחפשת רכב כבר ה-ר-ב-ה זמן ופשוט לא מוצאת!

:-(

אבל תודה על ההצעה...

פורסם
לא הייתי משלם על פיאט סכום שהוא מעל המחירון.. על שום רכב, בעצם.

תמשיך לחפש, אחי.

מתן, המחירון זה בסיס למיקוח על רכב במצב סביר. רכב במצב שהוא מעל לממוצע, יימכר במחיר מעל לממוצע.

מכרתי גם רכבים באלפי שקלים מעל מחיר השוק ואף אחד לא התלונן - רכב שמור עם היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה או מתמחה שגם מצבו המכני והקוסמטי מעולים, שווה לשלם עליו מעל המחירון.

אם חשוב לך להוריד כסף, תמיד אתה יכול לקנות רכב מוזנח, לשחוט את הבעלים ולנסוע בגרוטאה ולהרגיש טוב.

פורסם

אני לא רוצה גרוטאה...

קניתי את הרכב האחרון שלי ב4000 ש"ח ואני כל הזמן מתחרטת על הקמצנות שלי.

התיקונים כבר עברו בהרבה את מה שהרכב הזה שווה.

אז אני שוב שואלת- מה דעתכם על המכוניות עם הנתונים שהעליתי?

שווה? לא שווה?

תודה:wink:

פורסם
אני לא רוצה גרוטאה...

קניתי את הרכב האחרון שלי ב4000 ש"ח ואני כל הזמן מתחרטת על הקמצנות שלי.

התיקונים כבר עברו בהרבה את מה שהרכב הזה שווה.

אז אני שוב שואלת- מה דעתכם על המכוניות עם הנתונים שהעליתי?

שווה? לא שווה?

תודה:wink:

שנתון, יד, וק"מ שהרכב עבר - לא בהכרח מעידים על מצב הרכב והאם הרכב שמור או לא.

מציע שתלכי לראות את שניהם (אם אינך מבינה ברכבים - קחי איתך מישהו שמבין) ותחזרי אלינו עם תובנות.

בהצלחה

פורסם

מניסיון על 2 רכבים , פונטו ספייס וגרנדה פונטו

פונטו ספייס ידנית זה רכב חזק ומאוד אמין, היה בבעלות המשפחה כמעט 5 שנים, נסע כמו גדול, מזגן חזק תצרוכת דלק מעולה,

יש לי כרגע גרנדה פונטו רובוטי, הגיר קצת מעצבן והייתי צריך להתרגל אליו, (עברתי מרכב ידני לרובוטי), אבל זה רכב מאוד מאוד נוח ומרווח, הוא לא רכב מרוץ וממש לא בנוי להיות רכב שודים, אבל יש לו נסיעה מאוד נוחה בכביש,

קניתי אותה לפני חודשיים שנת 2010, מחיר 40 א"שח, 70 אלף ק"מ.

אני מציע לך לבדוק גם בכיוון של גרנדה פונטו ידנית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הכי חשוב שקודם תחליטי עם עצמך אם הרכב שמתאים לצרכים שלך הוא רכב מיני כדוגמת פנדה, או רכב סופר מיני כדוגמת פונטו ספייס. אם רכב קטן כמו פנדה מספיק לצרכים שלך (נסיעות לרוב בתוך העיר וכו') אז אין סיבה לקנות פונטו ישנה יותר.

פורסם

פנדה שנת 2005 ידנית לא תימכר בסכום הזה לדעתי.

אבל - פנדה ידנית זה אחלה רכב, ואני יכול להמליץ עליו בלב שלם. מצד שני, גרנדה פונטו ידנית יותר נוחה ויותר בטוחה מהפנדה, וכל המכלולים שלהן זהים. צריכת הדלק שלה קצת פחות טובה אבל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...