Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה או יונדאי i30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב שני למשפחה. בעיקר לנסיעות עירוניות והובלת ילדים.

התכנסתי כבר לכיוון הפורד פיאסטה וקיבלתי הצעה לשנת 2010 מהשכרה ב 60000 ש"ח (42K ק"מ)

במחיר דומה (או טיפה יותר יקר) אני יכולה למצוא יונדאי i30 שנת 2009 (גם כן מהשכרהאו ליסינג פרטי קילומטרז' דומה).

מה עדיף מבחינת איבזור נוחות נסיעה וחסכון בדלק?

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

פורסם

לנסיעות עירוניות כנראה שהפיאסטה עדיפה. יותר קל למצוא איתה מקום חניה, להשתחל בעיר וכו', למרות שהi30 היא לא איזה פול טריילר, כולה מכונית משפחתית של 5 דלתות.

מצד שני עם ילדים הi30 יותר מרווחת, יש לה תא נוסעים גדול יותר ומושבים מרווחים יותר.

מבחינת חסכון בדלק אני סבור שהן יניבו צריכה דומה, הפיאסטה לא מבריקה בצריכת דלק, הi30 מניבה צריכה טובה ביחס למכונית משפחתית. מבחינת נוחות נסיעה - הi30 לא רעה בנושא הזה, מכוילת אירופאית, על הפיאסטה לא נהגתי כדי לומר.

מבחינת אבזור - שתיהן מאובזרות יפה, לi30 יש פיצ'רים טובים כמו חלון בגג למשל, ומערכת מקורית עם כל מה שצריך - חיבור USB, IPOD, AUX ושליטה מההגה. מאידך כזכור לי לפיאסטה למשל 7 כריות אוויר לעומת 6 בI30. עם זאת, שתיהן זכו ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק במודלים המדוברים.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולהחליט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...