Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש עזרה ברכישת) ג'יפ עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש ג'יפ (לא חובה שטח) כמה שיותר חדש ויחסית גדול וחסכוני שיתאים לגבר משקל 130 קילו גובה 1.95 בחור גדול (לא שמן!) בין המחירים 100-120 אלף

פורסם

יש לי חבר שהוא שחקן כדורסל ,גובה 2.02 ס''מ ,די רחב ,אין לי מושג לגבי משקלו.

כיום הוא נוהג על סוזוקי ג'ימני(כן זה משעשע לראות אותו בכזה רכב) אך לפני כמה שנים החזיק בדייהטסו טריוס מהדור האחרון.

אני חייב לציין שהרכב די מרווח,מנוע 1500 סמ''ק שמשודך לתיבה אוט' פשוטה בת 4 הילוכים.(תצרוכת דלק סבירה)

הישיבה מעט גבוהה ויש לו יכולות שטח בסיסיות בעיקר.

ג'יפון שכזה משנתון 2010 ישאיר אותו עם 20-28 אלף ש''ח עודף מתקציבו.

פורסם

אני במקום פותח השרשור הייתי מחפש סוזוקי גרנד ויטרה צורה חדשה (נדמה לי, ממודל 2008).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון עם רוב הג'יפונים, הכי מרווח לי היה הונדה CRV. מציע מרווח מעולה גם מלפנים וגם מאחור. בתקציב הזה דגם מאובזר מ-2008 או בסיסי מ-2009.

יש גם תת קבוצה של ג'יפונים גדולים יותר כמו יונדאי סנטה פה ושברולט קפטיבה, המחירים והשנתונים דומים לשל ה-CRV.

בהצלחה.

פורסם
מניסיון עם רוב הג'יפונים, הכי מרווח לי היה הונדה CRV. מציע מרווח מעולה גם מלפנים וגם מאחור. בתקציב הזה דגם מאובזר מ-2008 או בסיסי מ-2009.

יש גם תת קבוצה של ג'יפונים גדולים יותר כמו יונדאי סנטה פה ושברולט קפטיבה, המחירים והשנתונים דומים לשל ה-CRV.

בהצלחה.

:mm_yeah:

אבל אם פותח השרשור מחפש רכב כמה שיותר חדש, אולי כדאי שיבדוק את יונדאי טוסון שמחירו נמוך יותר ולכן באותו התקציב יוכל לרכוש רכב חדש יותר. ב-100 אלף ש"ח אפשר למצוא גם טוסון ממודל 2010.

פורסם
:mm_yeah:

אבל אם פותח השרשור מחפש רכב כמה שיותר חדש, אולי כדאי שיבדוק את יונדאי טוסון שמחירו נמוך יותר ולכן באותו התקציב יוכל לרכוש רכב חדש יותר. ב-100 אלף ש"ח אפשר למצוא גם טוסון ממודל 2010.

הטוסון ידוע שרכב שעל מנת לתחזק אותו תצטרך אחוזים ומניות באחת מחברות הדלק, צריכת דלק לא הגיונית שלא מצדיקה את מה שאתה מקבל, כמו כן רכב עם רמת אבזור נמוכה ובוא לא נשכח, יונדאי.

• תוכן חדש...