Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני חושב שזה הנושא הראשון שאני מבקש אז אם קיימת בעיה בכתיבה צגידו לי.

אז ככה אני עובד במערכות כבר שנתיים. והרכב שלי הוא רכב הניסיונות שלי.

אני צריך ממישהו סחמה\שרטוט של מערכת הנעה משלט.

לא משהו שקונים כמו של רב בריח, אני מחפש ליבנות על ידי ממסרים.

יש לי מערכת שלטי נוחות שאני מאמין שאני יצליח לחבר אותך, אז אם מישהו יודע או יש לו שרטוט שיביא לי.

גם אם זה באתרים באנגלית זה יעזור.

בעיקרון אני יודע איך אבל אני לא רוצה לעשות טעויות אז שהיה בטוח טוב. =]

תודה רבה בראש. ואחרי זה העלה תמונות של כל מיני דברים חמודים שעשיתי לי ברכב.

אביב.

פורסם

אני לא יודע עד כמה דבר כזה יהיה פשוט.

אתה צריך לקחת בחשבון שיהיה שם לפחות ממסר תזמון אחד שכנראה סוגר סוויץ' לתזמון מסויים ואז נותן התנעה לתזמון מסויים, אחרי זמן מסויים הוא פשוט סוגר את הסוייץ' ומדומם ע"י כך את המנוע.

עכשיו אתה גם צריך לקחת בחשבון רכבים דרושים לחיצה על הבלם בכדי להתניע - למשל רנו מגאן 2 אני לא יודע מאיפה אני מביא את הדוגמא הזו :-D

ותוך כדי כך הרכב צריך להשאר נעול.

זו לא בעיה להכנס לאתרים כמו MP3CAR ולהביא יחידת שלטים עם יחידת ממסר (אתה יכול לעשות איתם מה שבא לך) ולהביא יחידות ממסרים או יחידות תזמון - אבל זה יעלה לך הון לעומת פשוט לקנות אזעקה מוכנה.

אתה צריך לקחת בחשבון שמצב שבו אתה לא נותן פקודת מימסור דרך שלט למערכת ההתנעה מרחוק - שהמפתח צריך להיות מסוגל לסגור מעגל כרגיל ורק אחרי פקודה מהשלט כל המנגנון עובר מעקף לסגירות מעגלים.

תתחיל מלחפש בגוגל how does remote start works או משהו כזה - בטוח שתמצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...