Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאב הוטל אילת בנובמבר - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המקום הזה למשפחות?

איך אילת בתחילת נובמבר?

(המחיר שהוצע לי הוא מאוד זול, אז לא זה מה שחשוב)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתי שם בסוף ספטמבר.

בעקרון המלון סבבה, יש אוכל טוב, הבריכה סבבה, שירות בסדר גמור, המלון קרוב לטיילת, לקניון, לים, לשדה התעופה, יש מרכז מסחרי גם מתחת למלון, עם חנויות ספורט, אופיס דיפו, סופר, ניו פארם וכו'.

קח בחשבון שיש מספר סוגים של חדרים, אני חושב שהלינה שלנו הייתה בחדרים הכי בסיסיים, זה לא נראה לדעתי כמו 5 כוכבים, יכול להיות שחלקים אחרים של המלון נראים יותר טוב.

אבל אם מה שאתה מחפש זה מלון עם אוכל טוב, מקום להתקלח ולישון, זה מספיק טוב. זה אפילו יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התשובה.

השאלה היא גם התאמתו למשפחות. היו שם הרבה משפחות? יש אזורים שלהערכתך מתאימים לתינוקות? יש בריכת תינוקות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחלה מלון.

יש גם בריכה לילדים.

נמצא באחלה מיקום כמו שכבר נאמר.

בנובמבר יחסית לתקופת הקיץ כבר נהיה קריר בערב אבל נעים במהלך היום.

אם תעבור ליד השדה תגיד שלום, תקבל בירה. :)

פורסם
תודה על התשובה.

השאלה היא גם התאמתו למשפחות. היו שם הרבה משפחות? יש אזורים שלהערכתך מתאימים לתינוקות? יש בריכת תינוקות?

כן, זה מלון בעיקר למשפחות.

היו הרבה משפחות שם, עם ילדים, עם אנשים בני גילי (כמעט 20), רק קח בחשבון שהאנשים שמשלמים חייבים להיות בני 21 ומעלה.

להערכתי כן, יש בריכות בעומק מינימליסטי כמו 0.4 מטר, שמתאים לתינוקות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הייתי בקלאב הוטל אילת בדיוק לפני שנה. היו משפחות אבל מרגישים שזה כבר סוף העונה ויש הרבה פחות הפעלות של צוות הבידור, פחות הופעות ופחות אקשן. לי זה לא היה חשוב אבל אני מניח שלמשפחה עם ילדים קטנים זה יכול להיות משמעותי.

צריך גם לשים לב שהים קפוא ובלילות קצת קריר.

ויש בריכה לילדים, רדודה וגדולה עם רצפה בצבע ירוק מוזר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

7 בריכות, משחקייה ענקית, קרוב למרכז העניינים באילת אוכל טובב.

יחס תמורה-מחיר מעולה הייתי קיץ שעבר עם בני דודים . אנחנו בני 15 נהנו שמהמלון אפשר הכל ברגל

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אני אתן את הקונטרה בשירשור הזה,ברשותכם.

ההורים שלי נמצאים השבוע באילת ומאד מאד מאוכזבים. הם טוענים שהמלון ירד ברמתו,במיוחד בקטע של האחזקה.

לא משקיעים בתחזוקה כמו פעם,יש הרגשה של הזנחה,ממש לא כמו בתקופה כשהוא נפתח.

מבחינת מזג האויר,גם כן,אם אתם לא טיפוס של קיץ,אין ממש מה לעשות באילת כרגע,המלון 3/4 ריק , והבסטות גם כן מתחילות

להעלם להם....:|

בקיצור: אם כבר אילת,אז רק בקיץ ועדיף לא קלאב הוטל.

פורסם
צריך גם לשים לב שהים קפוא ובלילות קצת קריר.

צודק.

אני הייתי בסוף ספטמבר, הלכתי לים לקראת הצהריים, בסביבות 11, והים היה קפוא ברמה לא הגיונית, יצאתי ישר מהים, מחשש שאתקרר ואהיה חולה בצבא, לא נעים. לא מקבלים גימלים על התקררות.

בטח עכשיו המצב יותר גרוע.

פורסם
ובבריכות - יש בריכה מחוממת? (ולא משתן)

עד כמה שזכור לי - לא.

פורסם

אמנם חלפו הרבה שנים - אבל מבחינתי הקלאב הוטל השאיר טראומה: הייתי בחופשת הקיץ - רוב הקהל היה חבר'ה צעירים ורועשים שהתגוררו בתריסרים בדירות של 3-5 מיטות, הרעישו 24/7, השאירו קללות בתיבה הקולית, והשיא היה שליחי פיצה שהתדפקו על דלתנו בלי הזמנה, ובחורה שהעירה אותנו ב-03:00 כיון שאיבדה את בן הזוג התורן לאותו לילה.

never again.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אמנם חלפו הרבה שנים - אבל מבחינתי הקלאב הוטל השאיר טראומה: הייתי בחופשת הקיץ - רוב הקהל היה חבר'ה צעירים ורועשים שהתגוררו בתריסרים בדירות של 3-5 מיטות, הרעישו 24/7, השאירו קללות בתיבה הקולית, והשיא היה שליחי פיצה שהתדפקו על דלתנו בלי הזמנה, ובחורה שהעירה אותנו ב-03:00 כיון שאיבדה את בן הזוג התורן לאותו לילה.

never again.

שים לב למה שכתבתי - כרגע במלון לא ניתן לארח צעירים, אלא אם כן הם בליווי של מבוגרים.

מי שמזמין מקום במלון חייב להיות בן 21 ומעלה.

לא שאנשים בני 21 או מעט יותר, זה לא משהו מועד לפורענות, גם יכולים להיות בני 40 שיעשו לך מסיבות ובלאגנים, כמו שיכול להיות שיגיע בן 21 (כמוני?) שישמור על השקט כמו שצריך לעשות.

חוץ מזה שמה שתיארת יכול לקרות בכל מלון.

• תוכן חדש...