Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מזראטי שלא תגיע לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי.

האדם עובד קשה, ולכן רשאי להעלים על מכונית אחת מס בסכום שבו אפשר לרכוש בערך 4 מכוניות כמו שלי.

האמת שאני בטוח שאם חופרים מספיק עמוק (וכנראה שחופרים, דין מעלים מס הוא לא כדין אנס/רוצח, מבחינת המדינה להעלים מס זה פשע הרבה יותר חמור), ימצאו סינדיקט שלם, ועשרות מליוני שקלים שחמקו מקופת המדינה. ואיפה שתמצא העלמת מס בסכומים גבוהים, תמצא איך להכניס חברי משפחת פשע להרבה זמן.

אז באיזשהו מובן, אני בעד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה, ובבואך לבקר את המוסר שלי, גם אם ברמיזה, מן הראוי הוא שראשית תערוך אצלך בדק בית. אתה יודע איך זה: "כל הפוסל..." ושאר הבולשיט הזה.

אין פה רמיזה, אני חושב שהמוסר שלך מושחת. אדם מושחת מוסרית הוא כזה שחושב שחוק הוא מוסר וכוח הזרוע שאיתו המדינה יכולה לגזול מהאזרח כראות עיניה הוא הצדק, שהכסף של האחר בעצם שייך לו ושהעשיר הוא אוטומטית גנב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם כך, לא רק שאמות המידה המוסריות שלך לוקות בחסר, בנוסף לכל אתה גם חרטטן בחסד עליון. אתה מוזמן למצוא היכן טענתי בשרשור הזה (או בכלל) לבעלות על כספו של מאן דהוא זולת על כספי שלי או משהו שמזכיר ולו במעט את שיגול השכל שקושר בין עשירים לגנבים.

אם במקרה לא תמצא את הציטוטים הרלבנטיים, אתה מתבקש לחזור בך מהגיבובים שליהגת עלי כאן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

bubens, אני יכול להתחיל בלהפתיע אותך. התשובה לכל השאלות שלך היא לא. מעולם לא גנבתי ולו אגורה מהמדינה. אני לא מרבה לקנות דברים ב-ebay והמקסימום שאני מביא מחול זה כוס למזכרת, או מדבקה מהנורבורגרינג, שאני מקווה שלא צריך לשלם עליה מכס :) פעם אחרונה שנסעתי בתחבורה ציבורית הייתה בערך כשהייתי בצבא, ואני יכול לספר לך שגם הייתי נוהג לקום כדי לתת לזקנים לשבת. לבעלי חיים זרוקים ברחוב לא יצא לי לעזור, חוץ מפעם אחת בערך בה יצאתי להגן על חתול שכלב של מישהו מהרחוב התנפל עליו, והאיש לא עשה כלום כדי לעצור את זה. מיצינו את ההגזמות? :)

אתה קצת פספסת את הפואנטה של מה שאני אמרתי. אנחנו לא מדברים פה עליך ועלי. אנחנו מדברים על מי שיש לו כמה מאות אלפי שקלים להוציא על מזארטי חדשה. הוא אחד מאותם הטייקונים, שאתה כ"כ אוהב לשנוא, לפחות או מספיק קרוב אליהם. אתה, שוב, מגן בויכוח לא על מי שאין לו כסף לאוכל, אלא על מי שיש לו כסף למזארטי, ואחר כך כביכול יוצא נגד הטייקונים. תחליט באיזה צד אתה. שים לב שכתבתי איזה ארבע פעמים שהעושר של האיש המדובר לא הופך אותו אוטומטית לבן אדם טוב (גם לא לגנב, אבל בטח לא לצדיק אומות העולם).

הטענה הבסיסית שלי היא שלהרוס את המדינה זה לא בסדר, ובטח שזה לא נהייה יותר בסדר רק כי אחרים עושים את זה גם. הטענה הבסיסית שלך היא שמותר לך לעשות מה שאתה רוצה, כי אתה לא מרוצה מהסדר הקיים ולא מאמין במסגרת החוק. אני קצת לא מצליח להבין ממך באיזה מצב כן היית מתרצה מהמערכת המשפטית, אבל הגישה שלך היא די פרדוקסלית, כשבפוסט אחד אתה מסביר לנו למה זה בסדר לתת לילדים לגנוב, ובאחר מתעצבן על זה שהמדינה לא מצליחה להגן עליך (אם אנשים ילמדו את ילדיהם לא לגנוב - למדינה יהיה יותר קל, לא?).

הדברים שמרגיזים אותך בהנתהלות של המדינה שלנו מרגיזים גם אותי וגם הרבה אנשים אחרים. לחיות באמונה שאם כולם יגנבו עוד יותר אז המצב ישתפר, נראה לי קצת הזוי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אין פה רמיזה, אני חושב שהמוסר שלך מושחת. אדם מושחת מוסרית הוא כזה שחושב שחוק הוא מוסר וכוח הזרוע שאיתו המדינה יכולה לגזול מהאזרח כראות עיניה הוא הצדק, שהכסף של האחר בעצם שייך לו ושהעשיר הוא אוטומטית גנב.

ראיתי עכשיו את הדיון הזה, לא נכנס בין הרים כה גבוהים שהרי קטונתי, אבל אי אפשר שלא להתפעל מהמחשבה הזו שבמצוטט. נדמה לי שאפילו "מסיבת התה" תהיה מעט סוציאליסטית לטעמך.

פורסם

מה שמצחיק הוא שאפילו בארה"ב הקפיטליסטית אנשי מסיבת התה נחשבים לבדיחה

אגב, לכל האנלוגיות לeBay וכו' שהועלו כאן אפשר לצרף משל אחר שדן בהלכות ההשתנה בבריכה והגובה שממנו מותר להשתין בבריכה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רועי, מהעמוד הראשון של הדיון הזה ניסית להכניס לפה של כל מי שהציג דעה דומה לזו של אלעד איזו טענה לא מבוססת, כאילו אנחנו חושבים ש-"כל עשיר הוא זבל".

אנחנו חיים בעולם של אנשים מגוונים. לא כל עשיר הוא זבל, אך לא כל עשיר הוא גם צדיק שמגיע לו פרס נובל לשלום.

אני מבין שאתה משוכנע שמה שמניע את כולנו בויכוח הוא שנאה בלתי מוסברת לעושר, אבל זה ממש לא המצב. יש פשוט אנשים שרוצים לחיות בחברה מתוקנת, המתנהלת על פי מוסכמות ברורות ומוגדרות (החוק). ד"א, סתם ככה, בשביל הרקע הכללי, הייתי שמח לדעת מה לדעתך אמור להחליף את מדינת החוק כמו שאנחנו מכירים אותה היום, ומאיפה היו צצים העשירים בהעדר כזו, כי עד כמה שאני יודע, אלו שהאמינו בביטול המדינה לפני 150 שנה, דווקא דגלו בסוציאליזם מאוד פרימיטיבי.

פורסם
לפי איך שאני רואה את זה הכסף לא שייך לי (כלומר - לי באמצעות המדינה) אלא לאיש, זה שהמדינה החליטה שמותר לה להכניס את שתי ידיה לכיסיו ולפשפש בהם כבשלה, עדיין לא הופך את העניין לצודק ולכן בניגוד אליך אינני מרגיש שהאיש גנב ממני כסף.

האיש עבר על חוקי המדינה ולכן עליו להענש, הוא לא עבר על שום ציווי מוסרי.

הכסף שייך לאיש עד אשר הוא מבצע בו פעולה. ברגע שהוא מבצע פעולה - יש חוק הקובע כי חלק מהכסף צריך לעבור לרשות הציבור, על מנת לממן את צרכי הציבור. מה שהמדינה לא תגבה מאותו אדם (או חברה) היא תגבה ממך, על ידי הגדלת מס אחר. אתה יכול לחלוק על חלוקת המשאבים, אבל זה לא קשור לגביית מיסים.

מעבר לכך - האיש הצהיר הצהרה שקרית, עוד סיבה לא לפרגן לו. אני מניח שאתה לא אוהב במיוחד שקרנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכסף שייך לאיש עד אשר הוא מבצע בו פעולה. ברגע שהוא מבצע פעולה - יש חוק הקובע כי חלק מהכסף צריך לעבור לרשות הציבור, על מנת לממן את צרכי הציבור. מה שהמדינה לא תגבה מאותו אדם (או חברה) היא תגבה ממך, על ידי הגדלת מס אחר. אתה יכול לחלוק על חלוקת המשאבים, אבל זה לא קשור לגביית מיסים.

מעבר לכך - האיש הצהיר הצהרה שקרית, עוד סיבה לא לפרגן לו. אני מניח שאתה לא אוהב במיוחד שקרנים.

ואם הפעולה שהאיש היה בוחר לעשות היא להעביר את הכסף לחשבון בנק בחו"ל, להגר מכאן ולרכוש את הרכב כתושב חו"ל - גם אז היית מרגיש שמגיע לך נתח מהעוגה?

ואכן כן, אני בהחלט חולק על אופן גביית המיסים בידי המדינה ועל צורת חלוקתם, בדיוק כמו שרוב חברי הפורום האחרים מלינים על גובה המס המוטל על ההבנזין, המס על המכוניות, מס הכנסה ועוד שלל מיסים ככול שהדמיון מאפשר.

זה עדיין לא גורם לי לעבור על החוק, להעלים מיסים או לזייף חשבוניות ואינני מגבה פעולות כאלה בשום אופן.

אלא מה, בניגוד לשנים קודמות השנה עברתי לניהול מס אגרסיבי מאוד, חוקי אבל אגרסיבי - כי אצל כל אחד מגיע הרגע שבו הוא מרגיש שהגבול נחצה והריבון דורש ומנסה לקחת יותר מהמגיע לו.

פורסם

שיעזוב את הארץ - אני אשמח מאוד. אני מוותר על נוכחותם של רמאים - לא מדובשך ולא מעוקצך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו איננה השאלה, ניסיתי להבין עד כמה אתה מרגיש שותף להצלחתו הכלכלית של האיש, שותפות ממנה אתה גוזר את התביעה לתשלום בגין העמדת רכב חדש.

פורסם

הצלחתו הכלכלית של האיש לא מעניינת אותי, כל עוד היא נעשית בדרכים לגיטימיות.

מה שמעניין אותי הוא שהוא ביצע פעולה שמחייבת תשלום מס. לא משנה אם מדובר ברכישת רכב, במילוי מיכל דלק או בקנית ככר לחם. כולם שוי ערך, הוטל עליך לשלם מס - שלם אותו.

אם האיש מספיק טיפש כדי לנסות להעלים מס כאשר הוא רוכש רכב מנקר עיניים - מגיע לו לשלם גם מס טיפשות.

פורסם

יבגניפ כתבתי אז שאם אתה עשיר יותר קל להצדיק אם קורה לך משהו ,הפוסט הזה בדיוק מוכיח זאת .

אם הייתה כתבה על מישהו שניסה לייבא חיפושית והעלים 20% מס זה פשוט לא היה מעניין .

אתה מכיר את כיל ? הם במשך שנים משלמים 5% מס על אשלג ועוד היו להם מיליון ואחת הטבות שהשרים בזמנו אירגנו להם ,שלא לדבר על ים המלח שנעלם ,אבל זה לא מעניין אף אחד כי זה חוקי .

את תשובה תפסו על גז ,כי הייתה מחאה ,אז נפלו עליו אבל אם לא הייתה מחאה גם הוא היה משלם 7% מס .

אז תגיד לי ,למה שאני אשלם 120% על רכב והוא ישלם 5% מס על מיליארדים ? איפה ההגיון ,מה תורם אותו מפעל כיל למדינה ? אי אפשר להסתדר בלי אחים עופר ,אי אפשר למצוא טייקון אחר שישלם על המשאבים 25% וגם ימלא את ים המלח ,עזוב יותר קל לנהוג כמנהגם ! תשובה גם נוכל לא קטן ,בעזרת תרגיל חשבונאי ניקה לעצמו את הפורטפוליו על חשבוני וחשבונך, שהפסיד מילארדים ! עכשיו הוא מרוויח והכל חוקי ,לגיטימי ,לפי החוק שאתה כל כך אוהב ומנסה להצדיק .

ואני לא סוציאליסט ,להפך ... אבל לפעמים כשיש חוסר צדק ,זה פשוט כואב .

פורסם
יבגניפ כתבתי אז שאם אתה עשיר יותר קל להצדיק אם קורה לך משהו ,הפוסט הזה בדיוק מוכיח זאת .

אם הייתה כתבה על מישהו שניסה לייבא חיפושית והעלים 20% מס זה פשוט לא היה מעניין .

אתה מכיר את כיל ? הם במשך שנים משלמים 5% מס על אשלג ועוד היו להם מיליון ואחת הטבות שהשרים בזמנו אירגנו להם ,שלא לדבר על ים המלח שנעלם ,אבל זה לא מעניין אף אחד כי זה חוקי .

את תשובה תפסו על גז ,כי הייתה מחאה ,אז נפלו עליו אבל אם לא הייתה מחאה גם הוא היה משלם 7% מס .

אז תגיד לי ,למה שאני אשלם 120% על רכב והוא ישלם 5% מס על מיליארדים ? איפה ההגיון ,מה תורם אותו מפעל כיל למדינה ? אי אפשר להסתדר בלי אחים עופר ,אי אפשר למצוא טייקון אחר שישלם על המשאבים 25% וגם ימלא את ים המלח ,עזוב יותר קל לנהוג כמנהגם ! תשובה גם נוכל לא קטן ,בעזרת תרגיל חשבונאי ניקה לעצמו את הפורטפוליו על חשבוני וחשבונך, שהפסיד מילארדים ! עכשיו הוא מרוויח והכל חוקי ,לגיטימי ,לפי החוק שאתה כל כך אוהב ומנסה להצדיק .

ואני לא סוציאליסט ,להפך ... אבל לפעמים כשיש חוסר צדק ,זה פשוט כואב .

bubens, מלבד כעס מובן על התנהלותה של המדינה, אני לא כ"כ מבין מה אתה רוצה. לפני שבועיים הטפת כאן למהפכה סוציאליסטית והסברת לנו שבברה"מ היה גן עדן של ממש. עכשיו אתהטוען שאתה לא סוציאליסט. אתה מספר לי שהגנבה של האיש מוצדקת כי עשירים גונבים. אבל הוא... עשיר. הוא קנה מזראטי ולא חיפושית. אתה מתעצבן על זה שעשירים עושקים אותך בעזרת המדינה, ולכן טוען שזה בסדר שעשיר אחר עושה את זה. אני לא מצליח להבין אותך, מצטער. אתה מסתובב במעגל סביב עצמך. הרי לפי עצם הגישה שלך גם הגנבה של תשובה וחבריו היא מוצדקת, כי יש טייקונים אחרים שגם גונבים. אז מי אשם? הראשון שלא שילם מס אי פעם במדינה מצדיק את כל מי שיעשה את זה אחריו?

עצור רגע ותקרא את מה שאני כותב בפעם החמישית: עבירה על החוק היא דבר לא מוצדק בבסיסו, בטח לא כשמדובר על מותרות כמו רכב יוקרה. זה לאאומר שאין גנבים בחסות החוק, זה לא אומר שכולם מושלמים. זה לא אומר כלום. זה רק אומר שאני לא רוצה לקחת חלק פעיל בהתרפקות המדינה, וכואב לי שאחרים נוהגים אחרת. אני אוהב להצדיק את החוק כי אני לא רואה דרך אחרת למנוע מאנשים לרמוס זה את זה ולוודא שהחלשים בחברה מקבלים עזרה כלשהי מהמדינה. אתה לא סותר את אהבת החוק שלי בכלל. אתה טוען שאנשים עוברים על החוק, או מקבמנים חוקים שדופקים אותנו במקום לעזור למישהו. לא אמרתי באף שלב שזה לא קורה או לא קיים. זה בטח לא משתפר, כל עוד הגישה הכללית היא שלקמבן זה בסדר, וזו בדיוק הגישה שאתה מציג. עצור, כאמור, ותראה שאתה מצדיק בדיוק את מי שאתה לכאורה מתלונן עליו.

פורסם

נשמע מעניין אולי אני יטיס לפה פוקוס RS במסווה של פוקוס ליסינג פשוטה ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...