Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל Daniel 18,בזמן שכולם כאן ימשיכו להתעסק במחירון או לא מחירון,הרכב שלך כבר נמכר,ואני רק אומר שמאוד נהנתי לקרוא את הסקירה שלך,תודה רבה,בהחלט עושה חשק.

אז מה אמרנו?בסוף מכרתם במחירון? :-D

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה :wink:

סה"כ השרשור נועד להיות אינפורמטיבי ולתת אינפורמציה למי שרוצה לקנות רכב כזה, חבל שהרוב נמשך דווקא לחלק הכי פחות חשוב ומעניין (לדעתי).

פורסם
סיפור עם מוסר השכל שקשור לדיון המחירונים כאן

מישהי שאני מכיר רצתה למכור ניסאן קשקאי בן שנתיים, עם קילומטראז' נמוך, אמינות יפנית ושוק חזק (או לפחות, חזק יותר מזה של הלאונים למיניהם)

המחירון היה 130, מישהו בא והציע 127. לא הסכימה.

חודש אחרי זה המחירון היה 125, מישהו הציע 120, לא הסכימה.

שלושה חודשים אחרי אחרי זה נמכר לטרייד אין ב105 אש"ח.

נחש צפע החמישי לשמו, אתה מוזמן לעשות ניסוי חברתי למען הפורום ולפרסם את הקופרה שלך במחיר שאתה חושב שמגיע לך ביד2, נראה כמה טלפונים תקבל.

כנ"ל גם לבחור עם הרכב היפני שחושב שהרכב שלו מאבד בין 2000 ל3000 ש"ח בשנה.

בה 10/8/2004 יום ג', (ביום ד' כבר חזרתי לבסיס) עשינו העברת בעלות המחיר ששולם היה 78 אלף ש"ח בדיוק.

בה 12/10/2011 הוא נמכר במחיר של 64 אלף ש"ח, עם 420 אלף ק"מ.

הטויוטה היילקס שבסימלון שלי, שנת 99.

היה בלוח שלושה ימים, לא היה טלפון אחד.

באותו בוקר יתקשר בחור שבא לראות (הראשון והיחיד), שילם ולקח. כל העניין היה אולי חצי שעה.

פורסם

Lol

64 אלף על טנדר עם כמעט חצי מיליון קילומטר שהגיע לגיל בת מצווה

אכן מדובר על מקרה מייצג

מצאת את הקונה בבאר יעקב או בגהה?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני פרסמתי במחיר שאני היתי משלם, כמו שאני מכיר את האוטו.

כמו שלא היה לי בעיה לשלם על פראדו 2002 עם 280 אלף ק"מ מחיר של 81 אלף ש"ח, לפני שלוש שנים.

פורסם
בה 10/8/2004 יום ג', (ביום ד' כבר חזרתי לבסיס) עשינו העברת בעלות המחיר ששולם היה 78 אלף ש"ח בדיוק.

בה 12/10/2011 הוא נמכר במחיר של 64 אלף ש"ח, עם 420 אלף ק"מ.

הטויוטה היילקס שבסימלון שלי, שנת 99.

היה בלוח שלושה ימים, לא היה טלפון אחד.

באותו בוקר יתקשר בחור שבא לראות (הראשון והיחיד), שילם ולקח. כל העניין היה אולי חצי שעה.

בכל הכבוד, זו דוגמה הזויה וממש לא מייצגת. אין ספק שנפלת על מישהו שרוט לגמרי.

פורסם
כשאנשים הציעו לי את המחיר ואפילו פחות ממנו פשוט ניתקתי את השיחה או לחלופין אם נפגשו איתי באותו הרגע נכנסתי לרכב ונסעתי.

אני מתאר לעצמי שאם היתה עכשיו במצב של לרכוש רכב כזה היתה משבח את האדון.

ישראלים...

רוצים רכב משומש בן שנתיים- שלוש אבל עם יד נמוכה. כשאתה מוכר רכב שנתיים אחרי שקנית הם שואלים "למה אתה מוכר אחרי שנתיים"

כשלוי יצחק גבוה יותר מיד 2 ולמוכר מציעים את מחיר יד 2- הוא מתעצבן

כשלוי יצחק נמוך מיד 2 ולמוכר מציעים את לוי יצחק- הוא מתעצבן. יומיים אחר כך הוא יקנה רכב חדש ויציע למוכר את המחירון הנמוך. המוכר לא יסכים וחברינו יתעצבן שוב.

כשמוכר מבקש 1,500 מעל המחירון, שואלים אותו איך הוא מעיז להמרות את קודש הקודשים

כשקונה מציע מחירון, המוכר מנתק לו בפרצוף.

:shock::roll:

**עריכה- רכבי שטח זה לא דוגמא. ג'יפים וטנדרי שטח לרוב מדוגמים ומושקעים באלפי שקלים ומתוחזקים לפי הספר, כך שלקנות רכב בן 10 ב60 אלף זה לא מטורף כמו שחושבים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט אתה צודק ב100 אחוז זה דבר ראשון.

דבר שני כשרשמתי שהציעו לי את המחיר,לא הסברתי את עצמי טוב אז הנה אני מתקן:

כשהציעו לי את המחיר שהם חשבו לנכון להציע!!

כמובן מה שהם חשבו לנכון בשבילי נשמע מופרך.

בכל מקרה שאותם האנשים ימשיכו לחפש רכבים כאלה בנרות.

אם הם יקנו לאון יד שניה במחיר שחיטה זאת תהיה מכונית שעברה שחיטה והיישור קו בעתיד יעלה להם כמו לקנות אחת במצב טוב במחיר הגיוני.

בשביל שלא יהיו מקרים כמו שציינת צריך להיות מחירון אחיד במדינה הזאת אבל מחירון נורמלי שייקבע על ידי אנשים שבאמת מבינים עניין ולא על ידי אינטרסים.

שיהיו לכל קטגוריה של רכבים אנשים שבאמת מתמחים בזה ולא חבורה של מפגרים שמונעים על ידי האינטרסים של חברות הליסינג.

אין להשוות בין לאון קופרה ללאון 1.8 דגם פשוט יותר,אין להשוות גולף GTI לגולף יותר פשוטה (לא זוכר את הדגמים).

אין להשוות ג'ולייטה תלתן ירוק לג'ולייטה רגילה ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד.

פורסם

וייפר ידידי, אני עדיין לא מצליח להבין על מה כל העצבים שלך?

רוצה למכור - סבבה, חכה לקונה שיציע לך מחיר שנראה לך הוגן.

לא רוצה למכור - אל תמכור.

אם אתה לא לחוץ למכור (כפי שמשתמע) אז איפה פה הבעיה?

פורסם

קריוס כנראה לא קראת הכל לעומק.

תראה,לפני כמה חודשים עבר לי בראש למכור את הסיאט כי הייתה לא אפשרות להשתדרג לרכב שממש ממש רציתי,הרכב קרץ לי לאחר חודשיים שקניתי את הסיאט שלי.

נכנסתי למחירון לוי יצחק והזדעזעתי מהירידת ערך שקיבלתי בחודשיים (בערך 20 אלף).

זה לא העניין,כמובן שיש רצוי ויש מצוי וראיתי באיזה מחירים אנשים מוכרים ואמרתי לעצמי אני גם לא פראייר ואני לא אתן לסחטנות של לוי יצחק שאיזה מוכר יסחוט אותי.

לבסוף לא מכרתי,זה ממש לא היה בוער לי פשוט איפשהו הייתה לי הזדמנות לרכוש רכב שמאוד מאוד רציתי.

אני מאוד מרוצה ממה שיש לי,אני לא לחוץ למכור ואני גם לא מתכוון למכור.

הרכב שלי לא מפורסם בשום לוח ולא יהיה מפורסם גם בעתיד הקרוב,מי שבזמנו לא קנה אותו בסכום שהצעתי אותו(שהיה סביר מאוד,כי באתי לספוג ירידת ערך של 10 אלף פספס בגלל הנתונים של הרכב,אני שומר על הרכב שלי בצורה מאוד קפדנית וכל רעש קטן אני ישר הולך למוסך לבדוק מה העניין אבל עוד הפעם,זה לא האישיו).

המרמור שהוצאתי פה הוא נטו על הקונים הלא מתביישים שחושבים שהם הולכים להשיג רכבים בני שנה-שלוש במחירי שחיטה כשהם במצב כמעט חדש.

לא הגיוני ירידת ערך של 100 אלף ב3 שנים.

וזהו,שורה תחתונה אני שמח ששאר בעלי הקופרות,GTI,שירוקו וכל הרכבים הנחמדים האלה לא נותנים יד לבזיון הזה שקוראים לו לוי יצחק.

מי שרוצה רכב קצת שונה מהנוף הרגיל בכבישי א"י שישלם כמו שגם אנחנו שילמנו.

מי שמשיג כביכול "מציאה" במחיר טוב- יישלם על זה בתיקונים תאמינו לי.

אז רק רציתי לומר את דעתי בנושא וזה הכל.

ועכשיו נחזור לנושא העיקרי שפתח בעל הקופרה שנמכרה.

אכן רכב מהנה ביותר,שמח שקיבלת מהרכב הזה חוויה טובה כמו כל בעלי הלאון הזאת,תמורה מעולה לכסף,לא יכלתי למצוא רכב יותר משתלם ממנו.

אגב הייתה לי הצעה מאוד מעניינת בזמנו כשמכרתי,לעשות עם מישהו טרייד על TT 2010 יד 1,עם 37,000 ק"מ ולהוסיף 35 א"ש,היום אני קצת מצטער על זה שלא עשיתי את זה,אבל זה מראה לך שיש הזדמנויות גם מהצד שלי.

אבל ויש אבל,זה היה נראה מפוקפק מאוד כי הסכום להשלמת המחירון היה בערך 78 א"ש,אז כנראה גם פה היה איזשהו קאצ'.

פורסם

הכעס שלך עדיין לא מובן לי, סורי.

כלפיי מיהו? הצרכנים החכמים שמעדיפים לקנות רכב מהסוג הזה אחרי ירידת הערך המטורפת שלו, ולקבל רכב במצב חדש ב 100 אלף שקל פחות.

מחיר מציאה הוא לא בהכרך רכב שחוט שיבלה במוסך (זאת עוד דרך ניחומים)

יש אנשים שפתאום נופלת להם איזה הצעה אחרת.

יש אשנים שפתאום צרכים כסף.

יש אנשים שתפאום הרכב לא ממלא את הצרכים שלהם.

ויש אנשים שזה לא מזיז להם.

ויש עוד המון אנשים שונים ומשונים.

אם זה מה שהלקוחות מוכנים לשלם כניראה שזה מה שהוא שווה.

זה שאתה חושב אחרת לא ישנה את מחיר השוק (לא המחירון)

ללוי יצחק אין כמעט שום משמעות בשוק היד שניה הפרטי.

תראה איזה מבחר גדול של רכבים יש בשוק שנמכרים גם ב 40%-50% פחות ממחיר המחירון שלו.

פלג_

פורסם

viper05 - הכעס והתסכול שלך עולים מכול מילה שאתה רושם. חבל על הבריאות.

איכשהו אתה נשמע מאוד כועס על כול העולם בגלל שהמחירון ירד דרסטית, לא ציפית לזה כשקנית רכב חדש מהסוכנות? מה ציפית? שהמחירון יירד כמו רכב 99?

זה משהו שצריכים לקחת בחשבון כשקונים רכב מהחברה.

ועם כול הכבוד ללאון קופרה, (ויש המון כבוד!) בוא תבין שזה לא רכב אקזוטי במיוחד, תגדיר את כול העולם כ"חיים בסרט" או כול דבר כזה או אחר, תתעצבן עד כמה שתרצה, זה מה יש, זה המחירון, תרצה תמכור לא תרצה אל תמכור.

מצד אחד אתה אומר שלא לחוץ לך למכור ובכלל לא אכפת לך כמה המחירון יירד ומצד שני אתה כועס ועצבני ואם אפשר לקרוא את זה דרך מסך אז זה אומר שהמציאות עגומה פי כמה.

אתה אומר שאתה מפרסם במחיר שניראה לך, יופי, אבל מכירה של רכב זה לא רק מה לך ניראה, זה מה ניראה גם לקונה, צריך להגיע לעמק השווה, מכרתי וקניתי לא מעט רכבים, תמיד איכשהו צריך להגיע לפשרה, אין מה לעשות, גם כשאני מוכר רכב אני מוריד קצת במחיר אחרי מיקוח קטן כדי שהקונה ייצא מרוצה וגם כדי לסגור את העסקה, וכנ"ל גם כשאני קונה.

ותתעורר ותבין שאף אחד לא ייבנה מחירון במיוחד בשבילך ובשביל עוד כמה אנשים שקנו גולף GTI או לאון קופרה/FR, לא במדינת הליסינג, ברמת העיקרון אתה צודק 100% ואמור להיות מחירון כזה, אבל צא מנקודת הנחה שזה ממש לא הולך לקרות, אף אחד לא ייקח חבורה של אנשים "מבינים", ישלם להם כסף, וכול זאת כדי שיהיה מחירון "אמיתי".

וד"א - מי אמר שאותם אנשים "מבינים" לא יפעלו על פי אינטרסים ובגלל שיש להם או לחברים שלהם לאון קופרה או גולף GTI אז המחירון שלהם לא יירד? - בקיצור ולעניין: חבל על העצבים שלך, דברים לא הולכים להשתנות במיוחד בשבילך.

ואם אנחנו כבר בעניין של מכירות הזויות - אז מכרתי פג'ו 205 שנת 99 יד שניה בתוך פחות מ12 שעות במחיר של 15 אלף ש"ח, פרסמתי אותה ב16 כשהמחירון היה 13 (למיטב זיכרוני) כי היא באמת הייתה מושקעת, התקשר בנאדם, בא לראות, סגרנו על 15 ולקח את הרכב בלי בדיקה, הגיוני או לא, זה קרה.

(קח את הדברים ברוח טובה - חבל על העצבים והבריאות)

פורסם

אין מספיק יחידות בארץ שנמכרות בכל חודש כדי שיהיה אפשר לעדכן מחירון על בסיס כלשהו.

נכנסתי סתם כדי לראות מה מה המחירון שלי והזדעזעתי...

GTI 2006 ידנית 3 דלתות יש בארץ בודדות ממש , היתה אולי אחת כזו בלוח בשנה החולפת (יש לי חבר שמחפש) ,

על סמך מה המחירון נפל ב40 אלף ש"ח בשנתיים ?

רכב שעלה לפני 6 שנים - 220K , עם מחירון יבש כיום של 73K...

לא שווה למכור,גם לא ב10-15 מעל המחירון. בחיי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנשים פה כנראה מבולבלים!!

אייל,לא שווה לך למכור ב15 מעל המחירון???? אתה טוען שgti 2006 בדגם הכי ״בסיסי״ שלה צריכה להימכר ביותר מ88k??

באיזה יקום??

קופרה שדומות לה עלו לכביש ב180k חדשות אנשים פה מצפים למכור ב130???למה??

מה נסגר איתכם?אתם מבינים מה קורה לשוק היד 2?הוא צונח!

אנשים פה מדברים על קופרות וgti (ומראש אגיד -שני רכבים מדהימים!) כאילו הם מחזיקים רכב ביצור מוגבל של 2 יחידות!

המחירון צנח בכל סיגמנט וגם רכבי העל של צ׳מפיון נפגעו,מה לעשות יש דברים שגם 200 כ״ס אימתניים לא יכולים לעצור.

מה גם שמדובר ברכבים ספורטיביים שהסיכוי שנאנסו על בסיס יומי גבוהה באופן יחסי,עלות האחזקה שלהם היא לא של אלטו, אוהבים אוקטן כמה שיותר גבוהה במדינה שבה ליטר דלק עולה יותר מליטר קולה וכולכם בוכים שהמחירון הוא לא 219k לרכב שעלה חדש 220k כולה 6 שנים עברו לא?

מעניין שכולם מקבלים את גזירת המחירון (כולל אותי,הרכב שאני מחזיק איבד חצי מהערך שלו) אבל בעלי הווגיות פשוט מסרבים להפנים את מצב השוק,מישהו מכריח אתכם למכור במחירון?? תפרסמו באיזה מחיר שאתם רוצים ותשבו חזק על כפתור ה״end"...לא מנומס בכלל אגב.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

viper

הקופרות /GTI קורסות במחיר מכיוון שאינם רכב עם קהל יעד "אחראי" (מבוגרים , משפחות, סטודנטיות), אלא עם קהל רכב "חוליגני" (לא להעלב, זו המציאות) , שיודע טוב מאד מה הוא קונה ולמה הוא קונה אותו, אחרי 6-7 שנים המכונות האלו גמורות, סחטו מהם את המיץ, לרוב באופן יומיומי, ולא תמיד ברחמים, והמחירון בהתאם

אין מה לעשות ירידת ערך היא נקודה כואבת, בייחוד לבעלי רכבים יקרים שאינם עשירים, אמנם אין לי קופרה\GTI אבל אני יודע יופי מה זה להשקיע ברכב, עוד אני יודע שאת ההשקעה אני לא אקבל בחזרה ואני עושה את ההשקעה בשביל עצמי בלבד.

אני מבין שקנית רכב מעולה ולא בזול ושירידת הערך כואבת מאד , אבל על ירידת הערך הזו היית צריך לחשוב לפני שקנית את הרכב, כי דיי ברור שזה הורס אותך.

לעיתים צריך לדעת לבלוע את הרוק , ולהשלים עם המצב, בתור חובב רכב מושבע בחיים לא הייתי משלם מעל המחירון,כמו שבחיים לא מכרתי מעל המחירון, ולא משנה מה שיפרת בו, נהפוכו ,לא הייתי מתלהב בכלל לקנות רכב משופר (מטעמי בלאי מוגבר, אם כבר אז אני יעשה את הבלאי בעצמי, ולא יתקן בלאי של בעלים קודמים).

אם כואבת לך הירידה במחיר, תשלים איתה , ותמכור את הרכב מהר , כי כשתרצה באמת למכור השווי שלו יהיה הרבה יותר נמוך, והמכה תהיה הרבה יותר כואבת.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...