Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTI דור 5, בכמה אתה מצפה למכור?

זה רכב ממש לא חדש, מחירון באזור ה-80K הוא ריאלי. מי שלא רוצה אז שלא ימכור. רכב זה לא השקעה.

אני אומר את זה אחרי שהפסדתי 70K על רכב במשך 3.5 שנים(לאון 1.8TSI).

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שלכם זה שאתם מנסים לחשוב בשקלים בעולם שחושב באחוזים.

זה פאק כזה במוח שלנו, שבגללו אין לרוב האנשים בעיה להוסיף 5 אלף שקל לקניית רכב חדש(כי מה זה כבר 5 אלף לעומת 120?) אבל כן יש להם בעיה לקנות מסטיק ב-3 שקל במקום שקל(למה מי מת שאני אשלם פי 3 על משהו?!)

אותו דבר ברכבים, כול רכב מאבד ב-3 שנים בערך 50 אחוז מהערך שלו. קנית פיקנטו ב-60 אלף? תאבד 25 אלף. קנית קופרה ב-220 ? תאבד 100 אלף. פשוט מאוד.

התופעה הזאת לא הומצאה היום, וגם לא תיגמר מחר. הייתם בהחלט צריכים לקחת את זה בחשבון, ולא עכשיו לעשות פרצוף חמוץ ללוי יצחק על זה שהוא פשוט שוחט את המחיר של הרכב שלכם באותה מידה שהוא שוחט כול רכב אחר.

פורסם

אם כבר השרשור הזה הפך נטו למספרים ומחירונים, אציין שההפרש בין מחירון לוי יצחק למחירון יד 2 עמד על קצת יותר מ30 אלף ש"ח. בסופו של דבר הרכב נמכר מעל מחירון לוי יצחק ומתחת למחירון יד 2.

פורסם

מעבר למחירונים,

לא ציינת כלום על תצרוכת הדלק, איך היא הייתה?

בנוסף, איך ההרגשה עם ג׳אנט 18 על הלאון,

האם מנסיונך אתה יכול להמליץ לי אם לעלות למידה הזאת או לא?

פורסם
נוחות הנסיעה גם הפתיעה לטובה, בגלל מידת הג'אנטים ציפיתי ליותר גרוע.

לא נורא בכלל! אם אתה כרגע על 17, אני לא מאמין שתרגיש הבדל משמעותי, מה גם שבקופרה המתלים הרבה יותר נוקשים מה1.8TSI אז הנוחות נסיעה אצלך צריכה להיות טובה יותר.

לגבי צריכת דלק, קצת בעייתי להגיד כי לא ממש עקבתי אחרי הצריכת דלק אבל אני יכול להגיד שבלחיצה היה היה שותה הרבה דלק.

לדעתי, הוא הרכב היה הכי חסכוני עם סטייג' 1 ל98 אבל שוב קשה להגיד במדוייק מספרים.

אני כן יכול להגיד שעם הסטייג' 2 הגענו לתצרוכת דלק של 1:12 אבל זה היה נסיעה בין עירונית.

סה"כ הצריכת דלק לא נוראה בכלל אם נוסעים רגוע.

פורסם

אותו דבר ברכבים, כול רכב מאבד ב-3 שנים בערך 50 אחוז מהערך שלו. קנית פיקנטו ב-60 אלף? תאבד 25 אלף. קנית קופרה ב-220 ? תאבד 100 אלף. פשוט מאוד.

התופעה הזאת לא הומצאה היום, וגם לא תיגמר מחר. הייתם בהחלט צריכים לקחת את זה בחשבון, ולא עכשיו לעשות פרצוף חמוץ ללוי יצחק על זה שהוא פשוט שוחט את המחיר של הרכב שלכם באותה מידה שהוא שוחט כול רכב אחר.

למעט כמובן קומבינת הליסינג, לפיה רכבים שנפוצים בליסינג ערכם רק עולה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא נורא בכלל! אם אתה כרגע על 17, אני לא מאמין שתרגיש הבדל משמעותי, מה גם שבקופרה המתלים הרבה יותר נוקשים מה1.8TSI אז הנוחות נסיעה אצלך צריכה להיות טובה יותר.

הלאון 1.8TSI מגיעה בסטנדרט עם ג׳אנט 16, זו עלייה בשתי מידות שמעט מרתיעה אותי.

לכן היה לי חשוב לשמוע על הנוחות בקופרה.

לגבי צריכת הדלק, מעניין שלא עקבת אחרי זה.

אחד הדברים הראשונים שמלמדים פה בפורום זה מעקב תצרוכת. ;)

פורסם

אם ייצא לך לנסוע על לאון קופרה עם סט אפ דומה תבין למה לא עקבנו אחרי צריכת הדלק 8)

למה אתה לא רוצה לשים 17? גם במידה הזאת הצמיגים הרבה יותר זולים מה18.

פורסם

לצערי לא יצא לי אבל אני יכול להבין למה לא עוקבים אחרי צריכת דלק כאשר המשוואה היא - דלק = חיוכים.

לגבי הג'אנטים, לא ידעתי שיש כזה הפרש במחיר בין צמיגים 17" לבין 18",

אבל נעזוב את זה, לא רוצה להסיט לך את השרשור... :wink:

פורסם

המחירונים על הפנים,

לי יש סיאט איביזה FR 2008,

נקנתה ב100 אלף ש"ח בשנת 2010, כעבור שנתיים ירידת ערך של 30,000+ ש"ח חוץ מירידת הערך שהיה לרכב מ150,000 ש"ח.

אני לא מבין את המדינה ואת התמחור מחירונים פה.

הרכב שלך, אין מה לדבר בכלל, חזק, יפה, מהנה ומטופל כמו שצריך

פורסם
אני לא מבין את המדינה ואת התמחור מחירונים פה.

נא הצג דוגמאות לדנמיקה במדינות מתוקנות...

אתה לא מבין את המדינה?

שאפשר גם לקנות רכבים טובים יד שניה במחירים נוחים, גם אז המדינה לא בסדר.....

:mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נא הצג דוגמאות לדנמיקה במדינות מתוקנות...

:mm_yeah:

אני שם לב שאני ממש אוהב את התגובות שלך (ללא קמצוץ של ציניות) :mm_yeah:

• תוכן חדש...