Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב אאודי חדש.. שלשום אמא שלי נהגה באוטו והחנתה אותו בחניון מסודר, ובכל זאת אדם נחמד החליט כשהוא יוצא בחניה להשאיר סימן על האוטו שלי. ישר נכנסתי להתקף זעם והיא בינתיים לקחה את האוטו לשטיפה, למזלנו הסימנים השחורים ירדו (אם מסתכלים ממש קרוב ובהבחנה דקה רואים שיש קצת שריטות). בנוסף מתוך 4-5 חיישנים שהיו בצבע לבן, אחד מהם עכשיו אפור (עקב השפשוף), האם אני יכול לקבל אחד חדש אם הוא באחריות? והבעיה השניה זה שיש משהו דביק שדבוק לאוטו (לא בטוח אם זה שריטה או לכלוך) איך אני מנקה את זה בלי לנזוק את האוטו?

פורסם

יותר מאוחר אני אוכל לפרסם תמונה כרגע האוטו לא איתי.. יש הצעות בינתיים לחומרים טובים או אם יש אפשרות לקחת מטלית רכה + מים חמים ולשפשף זה יעזור?

פורסם

אם זאת שריטה אין הרבה לעשות חוץ מתיקוני צבע, אם קיבלת העברת צבע אז האופציה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה מטלית עם מים חמים.

• תוכן חדש...