Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בסביבות 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הודעה ראשונה בפורום :)

כרגע התקציב שלי 25,000-30,000.

אני סטודנט, שצריך את הרכב לנסיעות ארוכות יחסית (180 ק"מ לפחות פעם בשבוע, ועוד 40 ק"מ שלוש פעמים בשבוע)

אני מחפש רכב זול, שלא זולל הרבה דלק. כמו כן, ישנה את האפשרות לקנות אוטו מליסינג (באפשרות של מימון).

איזה אופציה עדיפה? ואיזה רכבים מומלצים?

במידה ואלך על האופציה השניה, שמתי עין על I10 (מבחינת מחיר בעיקר).

תודה לעוזרים !

פורסם

לא הייתי קונה i10 לנסיעות ארוכות. אנשים לקחו רכב עירוני והפכו אותו לרכב משפחתי/טיולים/שטח. זה רכב קטן, לא נוח לנסיעה ארוכה וצפוף אם יהיו איתך עוד נוסעים.

תתחיל בהגדלת המנוע, מנועים קטנים צורכים מחוץ לעיר יותר דלק, בייחוד בנסיעות ארוכות במהירות של 100 קמ״ש ומעלה (ומחוץ

לעיר אתה תיסע 100 קמ״ש אחרת אתה תרגיש כמו מפגע בכביש)

מומלץ גם לשים דגש על רכבים ידניים - יהיו חסכוניים משמעותית גם בעיר וגם מחוצה לה.

לגבי המלצה חותכת - רכב ספציפי. גם אני מחפש בתקציב הזה, עד כה החיפוש העלה חרס.

רכב מומלץ לדוגמא, הוא סקודה פביה 2005 עם מנוע 1.4 המפיק 100כ״ס. מוכרים אחת כזאת בראשון לציון (אחת שראיתי ובחרתי שלא לקנות מטעמים כלכליים)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מה לגבי סיטרואן SX C-4 ? שנת 2007, 1600 סמ"ק...

האם זה משהו שיתאים לי?

או לצורך העניין רנו מגאן RN סדן 4 דלת' 1598.

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...