Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
*השאלה מכוונת רק למי שגר בבית או דירה.

אז כל הבדואים בפורום לא ישתתפו בסקר? :shock:

בנוגע לשאלתך, קיץ, חורף, סתיו, אביב, אך ורק יחף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם הומלסים באינטרנט.

79914_aba0c40fc8f415adfad6e317c587f23e_large.jpg

לא יחף. למה? כי כשהייתי ילד והייתי רץ יחף בבית היו צועקים עלי "שים כפכפים!!".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא. כי אחרי שתיכנס לך חתיכת זכוכית לרגל מנורה שהתפוצצה, אתה תבין למה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בקיבוץ, בכפר, בכרך, זהו זה! ולא אחרת.

רק יחף עד כמה שניתן מבחינה אנושית. בחורף יש גרביים וזהו.סולד לשים נעליים כשאין צורך. מאד לא נוח.

מעין גירסה של ביצי חופש, אני מניח.

מה קרה יוסי, האישה התחילה לשים לב לכמה דברים ? :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהגתי לנעול נעליים בבית עד שהאישה עברה לגור איתי, מאז יש משטר דיכוי אכזרי במסגרתו נעליים לא עוברות את קו החצי מטר מהדלת.

זה כולל אותנו, אורחים, המנקה, אנשי מקצוע, סבלים, הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מעניין לגלות שבסינגפור יש טאבו על נעליים בבית.

כולם ללא יוצא מהכלל חולצים נעלים לפני כניסה לבתים.

בהתחלה זה היה הרגל מעצבן, אחר כך התחלנו להנות ממנו.

פרנקוס, עכשיו תעשה סקר "האם אתן הולכות בלי חזיה בבית" + תמונות + אבטיח לשם השוואה :twisted:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה המזרח בכללי, אותו הדבר בהונג קונג ובעוד מקומות שביקרתי בהם. אכן זה נעים ברגע שמתרגלים.

כשהיינו ככה בניו יורק, עוד היו אי נעימויות עם אנשים שלא הבינו מה אנחנו רוצים, או שהגיעו עם גרביים בעייתיות. ברגע שזו המוסכמה החברתית, אין הפתעות ואנשים חולצים נעליים בלי בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה המזרח בכללי, אותו הדבר בהונג קונג ובעוד מקומות שביקרתי בהם. אכן זה נעים ברגע שמתרגלים.

כשהיינו ככה בניו יורק, עוד היו אי נעימויות עם אנשים שלא הבינו מה אנחנו רוצים, או שהגיעו עם גרביים בעייתיות. ברגע שזו המוסכמה החברתית, אין הפתעות ואנשים חולצים נעליים בלי בעיות.

מה ההגיון שעומד מאחורי זה? בדגש על בעלי מקצוע שהזיעו במשך היום והגרביים שלהם, איך נאמר... לא ממש בריח לבנדר?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בלי נימת ביקורת בדבריי, אני לא מבין את הקטע הזה. כולם פה יחפים (אלא אם כן יש לכם פרקט בבית..או שטיחים מקיר לקיר).

לא אכפת לכם שיהיה עור יבש בכף הרגל? שלכלוך או אבק מהרצפה יידבק לכף הרגל?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...