Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים של American Eagle

Elantra05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני תמיד משכנע את אבא שלי לא לקנות מוצרים של החברה הזאת מכיוון שהם הכי זולים ובאיכות גרועה וזה סתם בזבוז כסף , האם רק אני חושב שהם מוצרים נחותים ?

HYUNDAI - Always there for you .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע עם מוצר נחות, אבל בטח שלא נחשב ביו האיכותיים.

בחירה מוצלחת של שם + יחסי ציבור טובים וזהו.

זה נכון , אבל אני חושב שעדיף לשלם כבר יותר למשל על ספריי לדשבורד למשל של דר.מרקוס או טרטל ווקס ,או אם מדובר על ווישרים אז בכלל .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה צודק.

המוצרים שלהם בינוניים ותו לא.

אני חושב שסבון לרכב שלהם זה לא סוף העולם, בסדר סה"כ.

בחיים לא הייתי שם ספריי לדש-בורד שלהם למשל, גם לא וישרים.

אבל בכיסוי לרכב שלהם אני כן משתמש כי הוא מספק אותי ועלה לי פחות מחצי מחיר מכיסוי של חברה מתחרה, אה ויש ריצ'רץ'!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דווקא ה"חלב" לדשבורד שלהם לא רע לדעתיוהוא גם טוב לפלסטיקים בחלק החיצוני של הרכב, אבל בקשר לשאר המוצרים אני מסכים שהם בינוניים ולאמיותר מזה.

פורסם

דווקא לאמריקן איגל יש אחלה חולצות ;-)

וברצינות, כמו שכתבו, תלוי מה. שמפו לרכב או מים לוישרים לא נראה לי שיש בעיה לקנות.

שמנים/וישרים/ספרי לדשבורד ודברים כאלה, הייתי משתדל להמנע.

פורסם

התנסיתי מספר פעמים עם מוצרים שלהם. מגבים, ספריים, מנורות וכו'. כמובן שהמוצרים נקנו או באייס או באוטו דיפו.

ללא יוצא מן הכלל, המוצרים כשלו בעבודתם. הגומי במגבים התייבש תוך חודש, הספריים לא עשו את מה שהיו אמורים לעשות, והמנורות בדרך כלל לא עבדו.

בקיצור, את המוצרים שלהם אני יותר לא קונה. לא משנה כמה הם זולים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

וישרים החזיקו 3 חודשים. שפריצר של ספריי סקאי חדש שימוש אחד וזהו.

עדיף להשקיע עוד שנקל ולקנות משהו שהוא לא-סיני. מניסיון.

פורסם
שלום , אני תמיד משכנע את אבא שלי לא לקנות מוצרים של החברה הזאת מכיוון שהם הכי זולים ובאיכות גרועה וזה סתם בזבוז כסף , האם רק אני חושב שהם מוצרים נחותים ?

זה לא בזבוז ,אותי זה משרת בכלל לא רע ,אצל פרוחזאד 3 גלון ב90 שקל מתאים לי מאוד וזה עוד לפני שאני מציג מהיכן אני .

אגב ,מספר לא מבוטל של מוסכים מחזיקים במחסן שמנים של אמריקן גל אור.

פורסם
זה לא בזבוז ,אותי זה משרת בכלל לא רע ,אצל פרוחזאד 3 גלון ב90 שקל מתאים לי מאוד וזה עוד לפני שאני מציג מהיכן אני .

אגב ,מספר לא מבוטל של מוסכים מחזיקים במחסן שמנים של אמריקן גל אור.

אם אתה מתכוון לשמן מנוע ואתה משתמש בו למקצרת הדשא שלך- זו עסקה טובה.

מוצר מדבקה שאינך יודע לבטח מה המפרט שלו והיכן מייצרים אותו, לא הייתי שם במנוע שחייו חשובים לי.

• תוכן חדש...