Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים של American Eagle

Elantra05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני קניתי ווישרים והחזיקו לי שנה עד שהגומי התייבש... אולי בגלל שרוב הזמן היה בצל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכתלס גם זה יצרן סיני עלום שם, זה רק מותג שהמציאו בארץ. אין מפעל מיוחד בסין שנקרא אמריקן איגל :lol:

עקרונית כל מה שלא יכול לגרום נזק לרכב זה בסדר, למרות שהבנתי שהכיסוי שלהם מתפורר ונהרס מהר, כנ"ל מגן השמש. על שמנים ונוזלים אין בכלל מה לדבר. המגבים שלהם זה הדבר היחיד שאולי שווה את ההשקעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמעתי שהמגבים שלהם סבבה,

אבל באוטו דיפו הם מוכרים ב60 שקל, זה די בושה שמגב בוש עולה 70 שקל (למרות שהמגבים ב70 של בוש הם בושה, נהרסים מהר משום מה) ומגב סיני עולה 10 שקל פחות.

נזכרתי שיש לי גם מגן שמש קדמי לשמשה הקדמית שלהם,

גם לא משהו, אבל 10 שקל.

פורסם
בכתלס גם זה יצרן סיני עלום שם, זה רק מותג שהמציאו בארץ. אין מפעל מיוחד בסין שנקרא אמריקן איגל :lol:

עקרונית כל מה שלא יכול לגרום נזק לרכב זה בסדר, למרות שהבנתי שהכיסוי שלהם מתפורר ונהרס מהר, כנ"ל מגן השמש. על שמנים ונוזלים אין בכלל מה לדבר. המגבים שלהם זה הדבר היחיד שאולי שווה את ההשקעה.

אני מכסה את הרכב שלי יום יום. גם במשך היום וגם במשך הלילה. הכיסוי שלהם מחזיק שנה גג. אחר כך הוא פשוט נקרע מרוב עייפות החומר.

תמורת הסכום הזול יחסית שהוא נמכר בו זה שווה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מגב של בוש נהרס מהר?

אני קניתי ישירות אצל "לדיקו" בראשל"צ מגבי בוש טריים.

החזיקו לי 2 קייצים ועכשיו זה החורף השלישי שלהם, ורק עכשיו הם מתחילים להראות סימנים קלושים של תחילת התעייפות. והאוטו שלי חונה כמעט רק בשמש ישירה (אין צל בלימודים/ רוב היום בבית, לכן שם מגני שמש לשמשות).

הם עלו לי בזמנו 140 ש"ח לערך (מגבי FLEX או איך שלא קוראים לסוג הגמיש והיקר).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל תחשוב על זה ככה, קנית מגבים ב140 ש"ח והחזיקו לך 3 שנים. היית יכול לקנות מגבים סיניים שיחזיקו שנה +- ב20 ש"ח. ב3 שנים זה 60 ש"ח. עדיין יותר זול.

גם לי יש מגבי סיליקון של בוש אבל כשאני חושב על זה אני מבין שהאיכות פה לא באמת משפיעה ולא יכול להגרם בלאי לרכב בגלל מגבים זולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל תחשוב על זה ככה, קנית מגבים ב140 ש"ח והחזיקו לך 3 שנים. היית יכול לקנות מגבים סיניים שיחזיקו שנה +- ב20 ש"ח. ב3 שנים זה 60 ש"ח. עדיין יותר זול.

גם לי יש מגבי סיליקון של בוש אבל כשאני חושב על זה אני מבין שהאיכות פה לא באמת משפיעה ולא יכול להגרם בלאי לרכב בגלל מגבים זולים.

הדיון הזה נפתח די מזמן ,אני קניתי בסוף מגבים של בוש והם עובדים מצויין עד עכשיו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
מגב של בוש נהרס מהר?

אני קניתי ישירות אצל "לדיקו" בראשל"צ מגבי בוש טריים.

החזיקו לי 2 קייצים ועכשיו זה החורף השלישי שלהם, ורק עכשיו הם מתחילים להראות סימנים קלושים של תחילת התעייפות. והאוטו שלי חונה כמעט רק בשמש ישירה (אין צל בלימודים/ רוב היום בבית, לכן שם מגני שמש לשמשות).

הם עלו לי בזמנו 140 ש"ח לערך (מגבי FLEX או איך שלא קוראים לסוג הגמיש והיקר).

מגבי בוש שווים ל**** בהשוואה למחיר שהם עולים!

אני גם קניתי ישירות מהם מגבים לגרנדה שלי ב200 שקל!! (טווין משהו)וחצי שנה אחרי- בהלוך מנגב ובחזור מרטיב:evil:

עדיף סיני זול כל חורף.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני הייתי מוכר בחנות בגדים של אמריקן איגל, לא אהבתי את הבגדים בכלל, וחוץ מהשם לא נראה לי שיש קשר בין הנ"ל.

יש לי שמפו לרכב שלהם, אבל לי נראה שזה "קליר דיש" בבקבוק אחר, לפי הריח, הצבע, והשימושים הנוספים שרשומים על הבקבוק.

פורסם

לרוכב איטי- סינים עולים 60-70 ש"ח לפחות לסינים שבסינים.

אלה לא מגבים פשוטים כמו שיש בגולף שלך, אלא ב aerotwin. הפשוטים אכן עולים 20 ש"ח לסיני ו60-70 ש"ח לבוש מקורי.

לhwgeek- כנראה נפלת על דפקט. לי ולאימי יש מגבי בוש שדווקא החזיקו לנו יפה שנתיים וקצת עד כה (קניתי 2 סטים בזמנו). כנראה שיש פה עניין של טריות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...