Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הסבת" XBOX 360 דק בתאילנד (בנגקוק).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הסבה" במקום ממנו אני מתקתק את ההודעה לא ממש "אפשרית"

היות ואני כל הזמן מגיע לבנגקוק, חשבתי לעשות את זה שם.

ההסבה שמעניינת אותי היא X360KEY לגרסת כונן (כנראה) 16D5S של LITON (הבנתי שעכשיו זה כבר אפשרי, אבל תקנו אותי אם אני טועה).

חיפוש בגוגל לא הניב מקומות להסבה וגם למיטב זכרוני לא נתקלתי ב MBK או בפנטייפ בדוכנים של XBOX.

אם מישהו יודע בוודאות על מקומות שמתעסקים עם זה אשמח לשמוע.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נדרש RGH אבל אפשרי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך לא ראית בMBK? מוכרים שם על ימין ועל שמאל מוצרים לאקס בוקס ואקס בוקסים , אני בטוח שעושים הסבות בין היתר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש הבדל בין מכירת משחקים וגויסטיקים להסבות. הדוכנים האלה לא עושים הסבות

• תוכן חדש...