Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג נמוך

NatashaCar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה דפיקות של הרכב החדש דווקא מקדימה האירו את עיני והבנתי שאני אמורה לראות את החלק הקדמי של הרכב... אך לרוע המזל אני נמוכה (1.50...) ולמרות שאני יושבת הכי קרוב וגבוה שאפשר, אני עדיין לא מצליחה לראות את החלק הקדמי.

רעיונות יתקבלו בברכה :-)

פורסם

בוודאות כששאלתי אנשים שנוהגים הם אמרו לי שהם רואים משהו מהחלק הקדמי של הרכב - אני רואה אך ורק את הכביש - שום דבר מהחזית...

פורסם
ידוע לך אולי איפה אפשר לרכוש את זה, והאם זה לא פוגע בבטיחות בזמן נהיגה?

מחיפוש זריז בגוגל (מילות חיפוש adult booster seat), אני בטוח שיש עוד אפשרויות:

http://www.gbdriver.co.uk/car-seat-cushions/adult-seat-comfort-cushion-height-booster

פורסם

זה תלוי ברכב. יש רכבים שגם 1.80 לא יכולים לראות. את יכולה לנסות לתלות צמיג איפשהו ולנסות להחנות כמה שיותר קרוב אליו בלי לפגוע למשל, כדי ללמוד את המימדים של הרכב.

פורסם

האמת היא שהבעיה היא יותר ברוחב... אני נכנסת ברכבים כשאני יוצאת מחניות... אבל אנסה באמת פשוט ללמוד את העניין. פעם ראשונה בכלל שאני נוהגת, ולכן אני לא יודעת אם העובדה שאני לא רואה מפריעה רק בחניות (ואז אני פשוט יכולה להזהר קצת יותר) או יכולה להפריע בנהיגה השוטפת.

פורסם

עד שתמצאי פתרון, אנא התחשבי ברכושך ורכושם של אחרים בכך שלא תכנסי לחניות שנראות לך גבוליות ושתקחי מקדמי ביטחון רחבים כמה שניתן.

חיישני חניה קדמיים יכולים לסייע גם כן.

כרית ישיבה רגילה תוכל לסייע לך, אולי אפילו שתיים, לא צריך לחפש משהו ייעודי.

בהצלחה ובזהירות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תחברי לך לפגוש מוטות רוחב כמו שיש במשאיות.

חוץ מזה את לא נמוכת הקומה היחידה בעולם (איך כולם מסתדרים?), אצלי בבניין גרה נמוכת קומה ואני רואה שהיא מסתדרת יפה מאוד.

(וחס וחלילה אין לי כל כוונה למדוד את הגובה שלה, אך נראה לי שהיא אפילו פחות ממטר וחצי)

פורסם

אשתי 1.52 ומעולם לא נזקקה לכל בוסטר שהוא, גם כשנהגה ברכב עם מושב שלא מתכוונן לגובה. פשוט מקרבים כמה שניתן (חשוב גם שלא יהיה קרוב מדי, תעשי חיפוש על תנוחת נהיגה נכונה, כיווני מושב ומראות) ונזהרים ומתרגלים למידות הרכב. לא מדע טילים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ברוב המכוניות המודרניות לא רואים את הקצה של הרכב.

אמא שלי אדם לא גבוה בכלל פשוט משתמשת בכרית קטנה - כמו כריות לנוי ששמים בסלון.

היונדאי i35 שיש לה עכשיו לא קטנה במיוחד אבל היא מסתדרת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...