Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,לאבי יש כזו,יד ראשונה,שמורה ומטופלת,130k.

הוא מחפש לעבור למיני או סופר מיני,רצוי במסגרת טרייד אין שלא שוחטים בו(כמו מבצעי פיאט וסובארו שהיו) יותר מדי,וכנראה יזדקק למימון.

איזה אופציות על הפרק?נסיעות קצרות מאוד רוב הזמן,אחת ארוכה פעם בחודש בערך.

אמינות ובטיחות ראשונות במעלה.

תודה,ומועדים לשמחה.

פורסם

קטנות וחסכוניות? אני ממליץ על פיאט או סוזוקי.

בגזרת הסוזוקי יש לך ספלאש\סוויפט ידני. שתיהן עם מנוע 1200, סביבות 70-72K. לא יודע כמה הם נדיבים בטרייד אין.

בגזרת הפיאט אני ממליץ על הפנדה החדשה. 69 כ"ס, מנוע 1200 ידני, מנוע חסכוני מאוד והרכב נראה מצוין ומרגיש מצוין (נהגתי בו ונהניתי מכל רגע).

אם אבא זקוק לאוטומט, אני אישית ממליץ על קיה פיקנטו, האוטומטית הזולה ביותר שיש לקנות כיום עם מנוע 1200.

פורסם
קטנות וחסכוניות? אני ממליץ על פיאט או סוזוקי.

בגזרת הסוזוקי יש לך ספלאש\סוויפט ידני. שתיהן עם מנוע 1200, סביבות 70-72K. לא יודע כמה הם נדיבים בטרייד אין.

בגזרת הפיאט אני ממליץ על הפנדה החדשה. 69 כ"ס, מנוע 1200 ידני, מנוע חסכוני מאוד והרכב נראה מצוין ומרגיש מצוין (נהגתי בו ונהניתי מכל רגע).

אם אבא זקוק לאוטומט, אני אישית ממליץ על קיה פיקנטו, האוטומטית הזולה ביותר שיש לקנות כיום עם מנוע 1200.

תודה על תשובתך. העניין היחיד שיקשה עלי לשכנע אותו לטובת הפנדה,שגם אני בעדה,הוא עניין התדמית של פיאט בעיניו(הוא עדיין מספר לנו על על פיאט 127 שנת 80 שנתקעה באוגוסט בעליות לירושלים...וזה מספיק לו כדי להימנע...).

סוזוקי ככלל יצרן טוב בגזרה הזו,ויהווה אופציה טובה וראויה.הפיקנטו מרגישה מצויין,נהגתי בה מספר פעמים אך אני מניח שתרגיש קטנה מדי אחרי האימפרזה ולכן נראה שהכיוון הוא סופר מיני ולא מיני.

פורסם

יש לה 7 שנות אחריות, בדיוק כדי להרגיע אנשים כמוהו :lol:

מה עוד, שאלה רכבים שנמכרים הרבה יותר מהר בשוק הפרטי מאימפרזה כזו או אחרת, במיוחד כשהם מתיישנים - כי הם זולים, חסכוניים ומבוקשים ע"י סטודנטים וצעירים באופן כללי.

פורסם
יש לה 7 שנות אחריות, בדיוק כדי להרגיע אנשים כמוהו :lol:

מה עוד, שאלה רכבים שנמכרים הרבה יותר מהר בשוק הפרטי מאימפרזה כזו או אחרת, במיוחד כשהם מתיישנים - כי הם זולים, חסכוניים ומבוקשים ע"י סטודנטים וצעירים באופן כללי.

לפיקנטו יש שבע,לפנדה שלוש,לא?

פורסם

לפנדה יש 7 שנות אחריות. או לפחות היה מבצע כזה.

האחריות מלאה למעט בלאי טבעי - ז"א שמכסה תקלות חשמל ותקלות מכניות.

ממליץ לך לבדוק, כי ללא ספק זה הרכב החסכוני ביותר בקטגוריה שלו - אל מול הספלאש, ספארק וכו'.

פורסם

אם הסיבה היחידה להחלפה היא צריכת הדלק של האימפרזה - שישאר איתה.

חסכונית ככל שתהא המכונית שתחליף אותה - זה לא יכסה את הוצאות החלפת הרכב.

כמו"כ כדאי להמנע מטרייד-אין כי יקרעו לו את הצורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה על תשובתך. העניין היחיד שיקשה עלי לשכנע אותו לטובת הפנדה,שגם אני בעדה,הוא עניין התדמית של פיאט בעיניו(הוא עדיין מספר לנו על על פיאט 127 שנת 80 שנתקעה באוגוסט בעליות לירושלים...וזה מספיק לו כדי להימנע...).

סוזוקי ככלל יצרן טוב בגזרה הזו,ויהווה אופציה טובה וראויה.הפיקנטו מרגישה מצויין,נהגתי בה מספר פעמים אך אני מניח שתרגיש קטנה מדי אחרי האימפרזה ולכן נראה שהכיוון הוא סופר מיני ולא מיני.

אני לא רוצה להיות הבחור הגס בשרשור, אבל אתה תאלץ לפנות לבחור ולדרוש ממנו בצורה שלא משתמעת ל2 פנים שיפסיק לבלבל את המוח ולדבר שטויות.

איזה מין דבר טיפשי זה להשוות בין רכב 2012 לרכב משנות ה80? איזה בסיס להשוואה יש פה בכלל?

לפני לא הרבה מדי זמן יונדאי הייתה פחנוע, זה אומר שהיום האלנטרה החדשה היא לא מתחרה רלוונטית בקטגוריה שלה?

בשנות ה90 המוקדמות הרכבים של סקודה גם היו פחנועים מוזרים, זה אומר שהיום לא מומלץ לקנות סקודה?

יצרני הרכב משתנים ומתחדשים, תעשיית הרכב קפצה מיליון מדרגות מאז שנות ה80 ופיאט שמטופלת טוב תעלה את העליות הנוראיות לירושלים, שאף רכב אינו צולח אותן לעולם, ותעלה אותן טוב, או בנימה יותר רצינית. צריך להפסיק להתרגש מהעליה הזאת לירושלים שעשו אותה כלכך נוראית, כאילו מי ישמע לאיזה הר איתן אנחנו עולים פה.

טרם אתם מתכננים קניית רכב, תיפטרו מדעות קדומות שיש לכם על אי אלו יצרנים, מי שעשה את הרכב שנתקע בשנות ה80 מת מזמן, עכשיו פיאט זו חברה אחרת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זו ממש לא הסיבה היחידה. יש רצון להתחדש,ולא לטפס לרכב של 120k,וגם לאור הצרכים היום,השונים מבעבר,ולאור האופציות השפויות היום,נשקלים דברים מהמשפחה הזו. ב70k רכב חדש ללא הרבה מדי פשרות זה לא רע.

פורסם
אני לא רוצה להיות הבחור הגס בשרשור, אבל אתה תאלץ לפנות לבחור ולדרוש ממנו בצורה שלא משתמעת ל2 פנים שיפסיק לבלבל את המוח ולדבר שטויות.

איזה מין דבר טיפשי זה להשוות בין רכב 2012 לרכב משנות ה80? איזה בסיס להשוואה יש פה בכלל?

לפני לא הרבה מדי זמן יונדאי הייתה פחנוע, זה אומר שהיום האלנטרה החדשה היא לא מתחרה רלוונטית בקטגוריה שלה?

בשנות ה90 המוקדמות הרכבים של סקודה גם היו פחנועים מוזרים, זה אומר שהיום לא מומלץ לקנות סקודה?

יצרני הרכב משתנים ומתחדשים, תעשיית הרכב קפצה מיליון מדרגות מאז שנות ה80 ופיאט שמטופלת טוב תעלה את העליות הנוראיות לירושלים, שאף רכב אינו צולח אותן לעולם, ותעלה אותן טוב, או בנימה יותר רצינית. צריך להפסיק להתרגש מהעליה הזאת לירושלים שעשו אותה כלכך נוראית, כאילו מי ישמע לאיזה הר איתן אנחנו עולים פה.

טרם אתם מתכננים קניית רכב, תיפטרו מדעות קדומות שיש לכם על אי אלו יצרנים, מי שעשה את הרכב שנתקע בשנות ה80 מת מזמן, עכשיו פיאט זו חברה אחרת.

יש אנשים שמחזיקים דעות לא מבוססות על דברים מסויימים,וקשה לשנות את דעתם. לאבא שלי יש נטיה לקנות מוצרים יקרים,מתוך מחשבה שיאריכו ימים. הוא קנה עכשיו מקרר של סימנס ב15k בשעה שרוב האנשים פה קונים beko ודומיו. הוא מחזיק LCD של לווה(מי שמכיר יודע מה זה אומר),ותמיד יעדיף מותג. הסובארו הגיע לאחר שנים בהן החליף רכב כל שלוש שנים,ונהנה מאמינות מופלגת ולכן המשיך במסורת עד שהפסיק. אין לו את המימון למשפחתית חדשה היום,אך יש חלופות טובות עבורו וזו מטרה לשמה נפתח השרשור. לא תוכל לשכנע מי שלא בנוי לשכנועים ומקובע בדעתו.

פורסם

זה לא נכון. הוא עושה 18K בשנה.

מספיק שהוא יורד בצריכת הדלק שלו מ 1:9 שעושה האימפרזה ל-1:14 שעושה הפנדה, זה חיסכון של סביבות 700 ליטר בשנה, או במילים אחרות - 5600 ש"ח.

כפול 7 שנים שהבחור מחזיק רכב, זה סביבות 40 אלף ש"ח. הרבה כסף, שיתבזבז ככה או ככה - או בתחנות הדלק או בתשלום לחברת פיאט עבור הרכב.

קח בחשבון שהאימפרזה שווה כיום סביבות 25K, זה יוצא שדרוג רכב בחינם :wink:

לגבי הטרייד - גם אני חושב שאפשר למכור יותר טוב בשוק הפרטי, אבל לפעמים זה סיוט ויש דילים טובים של טרייד אין במחיר מחירון - נוח ונעים לקנות ככה רכב חדש.

פורסם
זה לא נכון. הוא עושה 18K בשנה.

מספיק שהוא יורד בצריכת הדלק שלו מ 1:9 שעושה האימפרזה ל-1:14 שעושה הפנדה, זה חיסכון של סביבות 700 ליטר בשנה, או במילים אחרות - 5600 ש"ח.

כפול 7 שנים שהבחור מחזיק רכב, זה סביבות 40 אלף ש"ח. הרבה כסף, שיתבזבז ככה או ככה - או בתחנות הדלק או בתשלום לחברת פיאט עבור הרכב.

קח בחשבון שהאימפרזה שווה כיום סביבות 25K, זה יוצא שדרוג רכב בחינם :wink:

לגבי הטרייד - גם אני חושב שאפשר למכור יותר טוב בשוק הפרטי, אבל לפעמים זה סיוט ויש דילים טובים של טרייד אין במחיר מחירון - נוח ונעים לקנות ככה רכב חדש.

אני איתך בעניין. אדבר איתו על זה,ואולי נסיעת מבחן תשכנע יותר מכל.

• תוכן חדש...