Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא רנו קנגו שנת 2005 1500 סמ"ק טורבו דיזל,

לאחרונה התחלתי לשמוע מין רעש גרגור מוזר בזמן נסיעה, הייתי שומע אותו מדי פעם, לא משהו רציני.

היום כבר התחלתי לשמוע אותו בכל נסיעה, כל הנסיעה (לסירוגין לא רצוף)

שמתי לב שהרעש נשמע רק בזמן האצה, לא מופיע בכלל בניוטרל ואם אני בזמן נסיעה ולוחץ על הקלאץ' הרעש מפסיק, מה שגורם לי לחשוב שהרעש מגיע מהגיר...

לפעמים הוא מופיע בסל"ד נמוך לפעמים בגבוה, ובכל ההילוכים והמהירויות.

כשזה קורה פתאום אני מרגיש שהאוטו "לא סוחב" כאילו הורדתי את הרגל מהגז...

אולי מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור?

תודה רבה!

נ.ב, לא נראה לי שזה קשור אבל הרכב מעשן עשן שחור והרבה, במיוחד במאמץ אבל לפעמים גם בהילוך חמישי במישור, אני צריך להכניס אותו למוסך פשוט לא יצא עם החגים והכל בזמן האחרון...אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור גם את זה אני אשמח מאוד :)

פורסם

יתכן ופתרון תקלת העשן השחור יסיים גם את תקלת הרעש וכדאי לפנות למכון להזרקות שמתמחה ברכבי דיזל לפתרון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא רשמת כמה עבר הרכב.

ולא בטוח שזה הגיר.

רעש בצירוף עשן שחור יכול להיות משהו אחר, למשל, ממיר קטליטי שהתפרק.

גש למוסך מורשה רנו ותתחבר לסורק תקלות שלהם (כן-כן, בתשלום של כמה מאות שקלים בודדות).

כאשר תקבל המחנה מדויקת והצעת מחיר לתיקון, תפנה למוסכים לא מורשים שמתמחים ברנו, תקבל מהם הצעות מחיר נוספות.

אחרי כל זה תחליט היכן לתקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...