Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ?

המוצר שהכי חששתי ממנו, בשל הסיבה שקשה מאד למלא חומר בהיקף הבוקסה בשל קוטנה והרווח הצר בין בוקסת המתכת לתבנית.

חדי עיין בוודאי ישימו לב שבבוקסות שהגיעו מחו"ל יש 4 נקודות גומי, שהן בעצם הנקודות בהן הוזרק הגומי, וזו כמובן שיטה עדיפה, אך מתאימה לייצור המוני, ודורשת כמובן תבנית יקרה בהרבה.

אבל סוף טוב הכל טוב, והמוצר יצא מצויין !

כשאון יביא לי את המוט מנוסר, אני אעבור על כולם במחרטה עם מקדח.

מתחילים לראות את הסוף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חן, האם התבנית חדשה שבניתם במיוחד ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בוודאי.

המוצר יצא יפה מאד, וכבר בתחילת שבוע הבא הערכות יהיו מוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אהה! נכון, מבשלים במכבש...

אז אחרי כמה רגעים של חשש, יצאה הבוקסה הראשונה מהתבנית ואנחת רווחה גדולה נפלטה מפיו של חן ושלי. הפרוייקט הצליח! פיברקלאב, בעזרתו של חן פרחי, הצליח להשלים ולהחיות בחזרה כמעט את כל ליין מוצרי הגומי של הסוסיתא/רום.

בבקשה:

1. הדוגמא כנגד המוצר שלנו.

2. ועוד מהתבנית - גומיות מוט מייצב חדשות.

3. והערמה הזו היא הבסיס לכל הבוקסות החדשות שיהיו לנו, בעזרתו של חן. 112 בוקסות מתלים ו-38 בוקסות קפיץ תחתונות. הסיבה לפער בכמויות: בכל מכונית יש צורך ב-8 בוקסות מתלים ורק שתי בוקסות קפיץ.

מרץ 4 016.jpg

מרץ 4 015.jpg

מרץ 4 019.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

שלום רב,

שמי איציק , משתמש פסיבי בפורום זה.

אחרי פעילות פייברקלב אני עוקב מאז תחילת השרשור , התרשמתי מאד מהרעיון המדהים, מהביצוע ומההשקעה הרבה של חברי המועדון ואף הצעתי את עזרתי בכל מה שאוכל לעזור.

רצה הגורל ובאחד הביקורים שלי "בדרך השטח" לקראת שיפוץ הגרוטאה הראשונה שלי פיג'ו 504 פגשתי את און , התחלנו לקשקש ומבלי לחשוב יותר מדי זרקתי שלבסוף אקנה סוסיתא / רום רק על מנת להיות פעיל יותר במועדון, כמובן שאון מיד הציע עזרה בכל מה שצריך מאיתור רכב עד להשמשתו.

עברו כמה חודשים במהלכם נפגשנו עוד כמה פעמים , פגשתי גם את רענן ואפילו כמעט עזרתי בהכנסת מנוע לרום של קובי, רק כמעט לא לדאוג.

שבוע שעבר במהלך משימה עם און הנושא שוב עלה ואמרתי לאון שאם יש איזה 13/60 במצב סביר אז אלך על זה.

יום שישי בערב אני מקבל מסרון מאון המציע רום כרמל לאחר צבע וריפוד אבל מבחינה מכנית מצבו לא ממש ברור וחלקו מפורק.

עניתי שנשמע מעניין ונראה איך אפשר להתקדם.

יום א' אני בדרך השטח בהכנת אחרונות לקראת צביעת הפיז'ו ואון נוחת, נושא הרום עולה ואני נותן לאון אור ירוק.

מכאן התגלגלו הענינים והיום נגררה המכונית לכיוון ימ"ח פייברקלאב למטרת המשך שיפוץ מכני.

הרעיון הוא שיפוץ מתגלגל, כלומר כל נושא הבטיחות, הנעת המנוע שחלקים ממנו מפורקים ומשם נראה.

אני כמובן עדיין לא ראיתי את האוטו אלא רק כמה תמונות.

אני משוכנע שבעזרת האנשים הטובים שהקימו את המועדון ורק רוצים לעזור כמה שניתן ואפילו יותר מכך הרום הנ"ל תחזור לכבישי

ארצנו במהירות הבזק.

ברצוני להודות לכל המעורבים :און, רענן, אריה ומאיר

כמובן ששאר הגורמים מוזמנים להוסיף תמונות ופרטים.

פורסם

חן הודיע לי היום שהוא גמר להכין את גלילי המתכת לקראת יציקות הגומי וכי שהוא מקווה שבשבוע הבא תהיה המנה הראשונה מוכנה. יש רשימת המתנה, חן, אז תחשוב כל הזמן בכפולות של שמונה... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

וכמובן שתי התורמות שהגיעו אלינו בסוף השבוע

סוסיתא 12 סטיישן מנוע טריומף שכבר נתרם לטובת הגלבוע מיער חדרה..

ועוד ברווזה 13/60 מנוע טריומף

תהנו

[ATTACH]154.JPG[/ATTACH]153.JPG

157.JPG

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
בסוסיתא 12 אמור להיות מנוע פורד

צודק. יחד עם זאת, במהלך חיי הדגם הזה, נעשה המעבר ליחידות הכוח של טריומף. ההבדל הויזואלי הבולט הוא בלוח המחוונים. מד אחד גדול ב-12, כמו בקוביה; שני מחוונים בטריומף ולכן הכינוי של הדגם הוא 13/60 (למרות שמנועי טריומף הראשונים שהגיעו היו בעצם 1.2 ליטר - אז הכינוי הנכון של הדגם הוא 12/50) מאחר שהבודי נשאר זהה - מכאן הבלבול. שהרי הדגם הבא של הסוסיתא גם נקרא 13/60.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
היום נפלה לידי פיסת הסטוריה.

היסטוריה לא בטוב כי בנצרת מרכיבים עד היום רכבים

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם
היסטוריה לא בטוב כי בנצרת מרכיבים עד היום רכבים

אתה צודק, לא ניסיתי להתפאר ביצירה, וכמו שרן אמר בטח ניט או שניים ״יחזיקו״ אותה במקומה!

את השלט מצאתי אצל האחים דאמוני מנצרת והוא בטוח יושב שם שנים רבות, סקרן אותי לדעת מאיזה רכב ירד כי גודלו של השלט הזה לא מתאים לרכב, אולי למשאית בפרופורציות.

יוחאי שנער?

• תוכן חדש...