Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחודשים האחרונים פעלו באינטנסיביות ראויה לשבח און, רענן, אורן, ארז, לזר וחן פרחי לייצר חלקי גומי טריים לרום כרמל. בין היתר יוצרה גומיה לפיית מיכל הדלק.

הצטיידתי בגומיה אחת כזו והרכבתי על הקוביה שנת 66.

attachment.php?attachmentid=329606&stc=1&thumb=1&d=1363467945

מוטי, הקובייה הגיעה במקור עם מכסה מתוצרת Ceandess Wolverhampton שהורכב באופנועי טריומף, נורטון, מאצ'לס וכו'.

sccj2g.jpg

תוכל למצוא אותו כאן עם צרור מפתחות תואם.

המכסה הזה הורכב גם בסברה ספורט, לצד אפשרות להתקנת מכסה מוברג הקשור בשרשרת (או שאולי זה היה בהתאם למלאי על קו הייצור).

און דיבר איתי ואמר לי שפנית אליו לגבי חוסרים כאלה ואחרים.

תוכל לרשום לי כאן או בה"פ אלו חלקים חסרים לך ואשמח לעזור עם מק"טים מקוריים על-מנת לאתר את החלקים הנכונים.

YHS, הפנייה תקפה גם לגביך, כמובן, ובעצם לכל מי שזקוק לעזרה בנושא איתור חלקים.

פורסם

היי לחברי פיברקלאב

לאחר המון זמן אני שותף לפורומים

ברשותי שני רכבים טריומף ספיטפייר ורנו דופין

(יש שייכות לקבוצה?)

מחפש עזרה בחיפוש לפנס איתות אחורי לרנו בצבע כתום שמתי לב שלסוסיתא א׳ טנדר יש את אותו פנס איתות מלפנים עם שני ברגים

אשמח לעזרה או הפנייה0524806148

(אנבור בחלקי ובטוח אמצא גם חלקים לתרומה)

פורסם
היי לחברי פיברקלאב

לאחר המון זמן אני שותף לפורומים

ברשותי שני רכבים טריומף ספיטפייר ורנו דופין

(יש שייכות לקבוצה?)

מחפש עזרה בחיפוש לפנס איתות אחורי לרנו בצבע כתום שמתי לב שלסוסיתא א׳ טנדר יש את אותו פנס איתות מלפנים עם שני ברגים

אשמח לעזרה או הפנייה0524806148

(אנבור בחלקי ובטוח אמצא גם חלקים לתרומה)

ברוך הבא בצל קורתינו. בהחלט יש לך שייכות לקבוצה. דופין - כי היא יוצרה בישראל, אבל יותר מזה: ספיטפייר, כי מאחותה הבוגרת - הארלד - לקחה סוסיתא ואחרי רום כרמל את מערכת המתלים הקדמית ומסרק ההגה (ובסוסיתא 13/60 ישנם עוד הרבה חלקי טריומף אחרים).

לגבי פנס האיתות: לא בטוח שאכן מדובר על אותו הפנס, אבל כשחושבים על זה, יש בזה הגיון מסויים... אולי יוחאי או מישהו אחרי יוכל לשפוך קצת אור על העובדה זו. לגבי התכנות לפנס כזה במחסן - צריך לשאול את רענן.

תודה מראש על התרומה לחלקים.

עוד נוכל לעזור לך בקיט מושלם לבוקסות מתלים לספיטפייר שלך (וכמובן לכל הארלד אחרת). הקיט כולל יצור מחודש של כמעט כל הגומיות הנחוצות שעשינו לאחרונה, זאת בעזרתו של חן פרחי (בנוגע לזה - בפוסט בהמשך) והוא כולל:

1. שמונה בוקסות מתלים.

2. שתי בוקסות בולם תחתונות

3. ארבע גומיות בולם עליונות

4. ארבע גומיות אבק לתפוחי ההגה ולבול-ג'ויינט.

5. שתי תושבות למסרק הגה.

עבור סוסיתא/רום, ישנן עוד כמה גומיות נוספות שהכנו, אבל הן לא רלוונטיות במקרה הזה. אתה מוזמן ליצור קשר, אם אתה צריך את החלקים הללו.

בהצלחה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

כידוע, או שלא, צוות פיברקלאב לקח על עצמו לסייע ולעזור ככל שניתן לבעלי סוסיתא/רום, באמצעות חלקים שאספנו במחסן שלנו עבור המכוניות שלהם. חלקים אלו נתרמו לנו על ידי אנשים פרטים וגם מוסכים ששמרו על החלקים הללו במשך עשרות שנים, זאת למרות שבעליהם איבדו בהם עניין. הם נתרמו לפיברקלאב, כי מצא חן בעיני התורמים הללו לאן ילך הכסף שייתקבל ממכירת החלקים הללו: לעמותת "גדולים מהחיים" שמסייעת לילדים חולי סרטן. מטרה שהיא ללא ספק קדושה. בכמעט שנה של עשייה, סייענו ללא מעט בעלי מכוניות כאלו וגם לאחרים - כי המחסן התרחב והגיעו אלינו חלקים למכוניות שונות ומשונות. חלק מהחלקים הללו - אפילו נדירים למדי.

בשלב מסויים, החלטנו לקחת את העשייה שלנו צעד אחד קדימה ובסיועו האדיר של חן פרחי להחזיר ליצור את רוב קו מוצרי הגומי ששירת בסוסיתא/רום, שברובו מתאים כמובן גם לטריומף הארלד/ספיטפייר. לא מעט אנשים תרמו מזמנם בכדי שהסיפור הזה יצא לפועל ונעשתה כאן גם השקעה לא מבוטלת של אלפי שקלים בבניית תבניות חדשות, כי לא מצאנו מישהו ששמר את התבניות הישנות. כן, זה לא כלכלי במיוחד נוכח הכמות הקטנה של המכוניות, אבל לקחנו בחשבון כי החלקים יתאימו גם לדגמי טריומף שונים. מעבר לכך, כל הסיפור הזה נעשה כמובן ללא כוונת רווח. המטרה: לסייע לבעלי המכוניות עם החלקים זמינים על מנת להשמיש את המכוניות ולשמור אותן ברמת בטיחות ונסיעה הגבוהות ביותר שאפשר ולעשות-כן כאן ועכשיו! ללא הצורך להזמין חלקים מחו"ל, לחכות למשלוח ולהתפלל שמשרד התחבורה לא יעשה לכם מרור...

אז בשעה טובה, כמעט והשלמנו סופית את כל הליין. חסרות עדיין התבניות לגרמושקות ההגה, שנמצאו אצל קולגה של חן פרחי וכעת הוא מנסה להשאיל אותן או לקבל אותן לידיו. למעט אלו - יש הכל!

למרות שהמטרה והעשייה שלנו בנושא נטולת מניעים אישיים וללא מטרת רווח - מפתיע אותנו בכל פעם מחדש לגלות שיש אנשים (גם כאן בפורום) שחושבים שאנו עושים איזה "מונקי-ביזנס" או השד יודע מה ושהמטרה שלנו בעצם לא כזו טהורה. שיחשבו. עם זה אנחנו יכולים לחיות. מה שגרוע מכך: גילינו שיש אנשים מנסים "לעלות על הרכבת" וליהנות מקו המוצרים שטרחנו לאסוף או ליצור, אבל ללא הצורך או הרצון לשלם עליהם... עניין די בזוי שנזכרים שכסף שמגיע לפיברקלאב עבור חלקים ומה שלא יהיה, נתרם לילדים חולי סרטן...

ספציפית, חשוב להזכיר נקודה קטנה בנוגע לחן פרחי: חן תרם לא מעט לפיברקלאב ועדיין תורם ועוזר ועל כך אנו אסירי תודה, אבל ההשקעה בתבניות לייצור החלקים וכן החלקים החדשים שיוצרו אצלו עבורנו - שלנו-הם. לכל המנסים להשתמש בקשריהם עם חן בניסיון לקבל מחלקים הללו ולעקוף אותנו ואת הצורך לשלם עבור החלקים הללו (ומסתבר שהיו כבר כמה כאלו...) תחסכו מעצמכם את הסירוב של חן. אל תעמידו את האתיקה מקצועית של חן מול החברות שלכם איתו... זה לא נעים לו, זה יותר לא נעים לכם.

האבסורד הוא שכל החלקים נמכרים במחיר עלות היצור בלבד. ללא שקל של רווח! המטרה שלנו לסייע לאחרים - לא להרוויח כסף. וכשאני מתכוון למחיר עלות, אני מתכוון למחיר עלות החומרים (תבניות ויצור) בלבד. לא עשרות השעות, הנסיעות והדלק שהושקעו על ידינו בכדי להגיע לנקודה הזו.

כשנסיים את החזר ההשקעה בתבניות - ימשיכו החלקים להימכר באותו תג המחיר, כאשר "הרווח" יועבר במלואו כתרומה לעמותת "גדולים מהחיים".

מי שצריך עזרה - אנחנו פה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אתם גדולים מהחיים לא פחות, תבורכו בעשיה המספקת הזו שלכם.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: תמשיכו ככה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

און רענן ושאר חברי פיבקלאב (אני מתנצל לא זוכר את כל השמות)

מהכרות אישית שלי איתכם אני יודע כמה אתם משקיעים בנושא וכמה עוזרים לכולם .

תבורכו ושרק יהיה לכם כוח להמשיך לנצח נצחים

עושה לי חשק לסוסיתא.:shock:

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
אתם גדולים מהחיים לא פחות, תבורכו בעשיה המספקת הזו שלכם.

כל הכבוד!

כל הכבוד!!

מקוה מאוד להיעזר בכם בקרוב.....

:mm_yeah: :mm_yeah: תמשיכו ככה.

און רענן ושאר חברי פיבקלאב (אני מתנצל לא זוכר את כל השמות)

מהכרות אישית שלי איתכם אני יודע כמה אתם משקיעים בנושא וכמה עוזרים לכולם .

תבורכו ושרק יהיה לכם כוח להמשיך לנצח נצחים

עושה לי חשק לסוסיתא.:shock:

תודה, חברים. מעריכים את התמיכה שלכם. ודורון, תיזהר במשאלות שלך. האחרון שאמר משפט דומה, מצא את עצמו תוך פחות משבוע משפץ רום כרמל 1301 סטיישן... :wink:

רק בשבוע האחרון, אחד החברים ביקש לקנות טריומף הארלד פתוחה, קיבל קישור וקנה את האוטו; אחר רצה סוסיתא סטיישן, קיבל קישור וכבונוס לאוטו שהוא קנה, יש מזגן; השלישי היה צריך חלקים לקוביה, כולל דלת תא כפפות נדירה, והיום יש לו אחת באוטו.

במילים אחרות, רק תגיד...:-D

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

פיבר היקרים,

מעוניין ליקנות רשת חדשה לרדיאטור במידה ויש לכם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
פיבר היקרים,

מעוניין ליקנות רשת חדשה לרדיאטור במידה ויש לכם.

לצערנו לא :cry:

אבל תן מידות נוכל לעזור בחיפוש זה יותר קל כשעוזרים :roll:

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

בוקר טוב חברי הפיבר :morning:

תגמרו את הקפה שימו נעלים גבוהות יש גילבוע שמחכה לתורמת אז יאללה רבוטה

תמונות בהמשך

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"