Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

למרות שמזג האוויר אינו מאיר לנו את עיניו, המפגש והכתבה יערכו בכל מקרה - מהסיבה שהמועד לסגירת הגיליון הוא ביום ראשון הקרוב. כך שאם זה לא ייערך מחר, זה לא ייערך בכלל.

זו הרשימה המעודכנת, נכון לעכשיו. כמה אנשים ביטלו השתתפות, משיקולים שונים (מחלות, הצפות, עבודות וכדומה...), כך שיש מקום נוסף, למי שירצה. מי שמסומן בסימן שאלה, צריך עדיין לאשר.

1. רענן - רום 1301 - מאושר.

2. אריה - סוסיתא 13/60 סטיישן - מאושר.

3. און - רום טנדר 1301 - מאושר.

4. מוטי - קוביה 66 בתקווה שלא יהיה גשום?

5. בעלים של כרמל (שהשאיר הודעה פרטית, אז אולי לעת עתה הוא חפץ בעילום שם)?

6. ניסים הגדול - מאושר.

7. ?

8. ?

9. ?

10. ?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום חברים.

למרות שמזג האוויר אינו מאיר לנו את עיניו, המפגש והכתבה יערכו בכל מקרה - מהסיבה שהמועד לסגירת הגיליון הוא ביום ראשון הקרוב. כך שאם זה לא ייערך מחר, זה לא ייערך בכלל.

זו הרשימה המעודכנת, נכון לעכשיו. כמה אנשים ביטלו השתתפות, משיקולים שונים (מחלות, הצפות, עבודות וכדומה...), כך שיש מקום נוסף, למי שירצה. מי שמסומן בסימן שאלה, צריך עדיין לאשר.

4. מוטי - קוביה 66 בתקווה שלא יהיה גשום?

5. בעלים של כרמל (שהשאיר הודעה פרטית, אז אולי לעת עתה הוא חפץ בעילום שם)?

6. ניסים הגדול - מאושר.

7. ?

8. ?

9. ?

10. ?

מוטי - קוביה אישר הגעה וגם אריק יגיע עם הטנדר 13/60

והשאלה אם לחשוף את החדשה האחרונה זה בוער לי במיקלדת......:shock:

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

מי שמסומן בסימן שאלה, צריך עדיין לאשר.

4. מוטי - קוביה 66 - מאושר.

5. נ. - כרמל - מאושר.

6. ניסים הגדול - מאושר.

7. אריק - סוסיתא טנדר - מאושר

8. גרשון - סוסיתא טנדר - מאושר.

9. ?

10. ?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
לא יכול להתאפק אז הנה

נחשו מה זה :-D

לא! אוי ואבוי, מצאת עוד הומלסית?! :lol:

תגיד, רענן, אתה ממגנט פיברגלאס, או שאתה מתמגנט לפיברגלאס? מה יהיה? :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
לא! אוי ואבוי, מצאת עוד הומלסית?! :lol:

תגיד, רענן, אתה ממגנט פיברגלאס, או שאתה מתמגנט לפיברגלאס? מה יהיה? :wink:

הומלסית עם כבוד !!!

והיא שלנו :-D

025.JPG

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
הומלסית עם כבוד !!!

והיא שלנו :-D

[ATTACH]324089[/ATTACH]

אני רק אומר לכל מי שלא עלה על המאומצת החדשה כי אשתי הראת לי את הפתרון ב Facebook! של המועדון.

מי אכל לה את החלק האחורי?

מצאתי לה מאמצת נהלהבת (עם ניסיון באימוץ מוצרי פייבר על גלגלים) התנאי שלה שאני המשפץ.

פורסם
אני רק אומר לכל מי שלא עלה על המאומצת החדשה כי אשתי הראת לי את הפתרון ב Facebook! של המועדון.

מי אכל לה את החלק האחורי?

מצאתי לה מאמצת נהלהבת (עם ניסיון באימוץ מוצרי פייבר על גלגלים) התנאי שלה שאני המשפץ.

נשים נשים כלום לא ניסתר מענייהם

אז הנה בגלל האישה

028.JPG

חבר צוות פיברקלאב

פורסם
נשים נשים כלום לא ניסתר מענייהם

אז הנה בגלל האישה

[ATTACH]324100[/ATTACH]

איזה נוסטלגיה מאיפה אתה משיג אותן ??

כל הכבוד

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

אחלה מציאה!!!! אחת הנדירות ואכן לפי השמועה שהגיע אלי הרגע (דרך הטלפון) זו שרוצה אותה לשיפוץ נמצאת עם החבורה ביום צילומים שהוזכר פה... ומעוניינת לשפץ אותה (מה שאומר שאני ואבא נצטרך לעשות את זה...) ולדעתי אחלה כלי לשיפוץ. רענן

לדעתי שווה לתת לה לשפץ...

פורסם

חרף מזג האוויר שלא האיר לנו את עיניו, ברצוני להודות לכל אלו שהגיעו למפגש היום. לא לחינם שכאשר הסתכלנו על אותם מכובדים שהגיעו, הם היו אחד-אחד מהחברים המייסדים, הראשונים והמחויבים של פיברקלאב, שלא חשבו אפילו לרגע לוותר על האירוע, על הכוונה ועל המטרה. שיירת המכוניות הקטנה שעשתה את דרכה לנקודת המפגש העלתה חיוך ו-"לייקים" בקרב העוברים והשבים, שנראה שעבור חלק מהם היא הזכירה נשכחות.

היה כיף לראות את המכוניות ביחד - מהקוביה הראשונה ועד לרום כרמל האחרונה - את החיוך על הפנים של כולם ואת הברק בעינים, שהנה, סוף-סוף, המכוניות הישראליות שלנו הן מקור לגאווה.

תודה לכולכם!

לבקשת הכתב שאירגן את המפגש לצורך הכתבה על פיברקלאב ומטרותיו, לא נעלה תמונות לעת עתה, עד ליציאת המגזין לאור.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
חרף מזג האוויר שלא האיר לנו את עיניו, ברצוני להודות לכל אלו שהגיעו למפגש היום. לא לחינם שכאשר הסתכלנו על אותם מכובדים שהגיעו, הם היו אחד-אחד מהחברים המייסדים, הראשונים והמחויבים של פיברקלאב, שלא חשבו אפילו לרגע לוותר על האירוע, על הכוונה ועל המטרה. שיירת המכוניות הקטנה שעשתה את דרכה לנקודת המפגש העלתה חיוך ו-"לייקים" בקרב העוברים והשבים, שנראה שעבור חלק מהם היא הזכירה נשכחות.

היה כיף לראות את המכוניות ביחד - מהקוביה הראשונה ועד לרום כרמל האחרונה - את החיוך על הפנים של כולם ואת הברק בעינים, שהנה, סוף-סוף, המכוניות הישראליות שלנו הן מקור לגאווה.

תודה לכולכם!

לבקשת הכתב שאירגן את המפגש לצורך הכתבה על פיברקלאב ומטרותיו, לא נעלה תמונות לעת עתה, עד ליציאת המגזין לאור.

היה נחמד לראות שיירה מקוביה דרך 13-60 סטיישן וטנדר ועד רום 1301 פרטי וטנדר

און הרכב שלך מדהים :)

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

שלום לכם,

אתמול אחרי הצילומים לכתבה שהוזכרה פה.. נסעה לה קוביה אחת לבקר אחות אשר הייתה בקרבת מקום.

קצת לחלוק איתה חוויות וקצת להנעים לה את זמנה בקור, להעביר קצת חוויות על החיים לאחר שלא נפגשו שנים

רבות. משיחה עם הקוביה הבנו כי מאוד ריגש אותה הפגישה עם הקרובה שלה ושהיא מקווה שיום אחד היא תחנה עוד

צמוד אליה כאשר שתיהן נקיות ומסודרות וכמובן חורשות את הכבישים. אז קצת תמונות מהמפגש...

th_5EA05DE05D505E005D402_zpsba31e6aa.jpg

th_15EA05DE05D505E005D40_zpsfa45ee75.jpg

th_5EA05DE05D505E005D403_zps379c56db.jpg

th_5EA05DE05D505E005D404_zps7707bda7.jpg

אז בסופו של יום הם נפרדו בתקווה לחזור ולהיפגש בשמחות. ואם למישהו יש מידע לגבי הבעלים של הרכב הזה נשמח אם תעבירו

אלי פרטים בכדאי שאולי נוכל לרכוש אותה ולהחזיר אותה לכביש... שבת שלום לכולם.

• תוכן חדש...