Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתעניינים במטעני מצברים:lol:

מטען המצברים הנייד מתחזק את רמת טעינת המצבר כאשר הוא אינו בפעולה וכך הוא מבטיח חיי שרות ארוכים למצבר.

לידיעתכם- מצבר איכותי בנוי ל 5 עד 6 פריקות מלאות.:cry:

מטען Bosch דגם C3 מתאים לכול סוגי המצברים כולל מצברי MGA ומצברי ג'ל, מוגן מפני הפעלה והתחברות לא נכונה, מונע ניצוצות ונזקים לרכיבים אלקטרוניים ברכב (אינו מייצר "ספייקים"), ניתן לטעון את המצבר באופן קבוע ללא חשש (כאשר הרכב אינו בשימוש). מיועד למצברי 12 וולט ולאספנים שבניכם מצברי 6 וולט מחיר 625 ש"ח

למטען C7 אותן התכונות ובנוסף הוא מתאים לשימוש כספק מתח עד 13.6 וולט, מתאים לגיבויי זכרונות מערכות הרכב בהחלפת המצבר.

מטען C7 נועד למערכות 12 וולט ו 24 וולט (ניתן לטעון 2 מצברים בו זמנית) מחיר 824 ש"ח

נשמח לפגוש אתכם במרכז ההדרכות שלנו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429700

בברכה, מרכז ההדרכות של Bosch

נשמח לראותכם

במרכז ההדרכות שלנו. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

קורס קארספורום הבא נפתח ב 29.4.13. להרשמה לחצו

כאן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש ברשותיי מטען מצברים תוצרת בוש דגם Battmax 4 יותר מעשור שנים והוא עובד מצויין.

איזה מטען של בוש יש ברשותך ?

אכן, באופן מפתיע (או שלא?), גם המטען מתוצרת "בוש" אליו התייחסתי נושא את הכיתוב BATTMAX4.

bosch-battmax-4-146.jpg

וכפי שכתבתי, אצלי הוא התחיל לעבוד באופן תקין רק לאחר ששתלתי בתוכו מאוורר (למרות שהזרם אף פעם לא עבר את ה-4 על הסקלה שלו).

מכל מקום, גם אם זה רק המטען שלי שבמקרה יצא פגום - זה מטען מאוד בסיסי ופשוט.

זה ספק מתח מיושר פשוט ביותר (שנאי וגשר דיודות), שמפיק מתח בצורת ערך מוחלט של סינוס, ולכן שיאו של הסינוס (ללא עומס) הוא מעל 16V, ולכן מתח ההדקים של המצבר הנטען עובר את ה-15V עוד לפני שהמצבר נטען לגמרי, ויכול גם להתקרב ל-16V אם ישאר מחובר ליותר מדי זמן (ואני מדבר על יומיים-שלושה, לא על שבועות).

זה בעצם לא יותר מאשר ספק מתח כמו זה

2393928.JPG,

רק שמסוגל לספק זרם יותר גבוה.

לפני כ-3 שנים קניתי את המטען הזה (כמטען גיבוי נייד)

http://dx.com/p/senpower-smart-car-battery-charger-6v-12v-27264

שהוא מטען סיני זול ופשוט ביותר, ואפילו הוא עולה על ה"בוש" הזה בכל פרמטר אפשרי.

פורסם

אם כבר משקיעים במטען מאות שקלים, לא להסתפק במטען פשוט (ו"טפש") אלא במטען אשר יכול לעשות גם de-sulfation וגם טעינת אחזקה אשר שומרת על מצבר באחסנה (כמו ה- 3.6 CTEK MXS או Bosch C3).

אם צריך מוצר זול ופשוט אשר יציל אתכם אם שכחתם אורות דולקים ברכב פעם בכמה שנים- גם מטען סיני בכמה עשרות שקלים יעשה את העבודה. אני משתמש במטען 6/12V לא ממותג שיוצר בדרום אפריקה לפני 30 שנה והוא ממלא את תפקידו באמונה.

אגב, המטענים החכמים שהזכרתי עולים בebay או amazon כ- 70$.

פורסם

אולי זה יעניין אתכם

אני מגיע מתחום הטיסנים ושם צריכים לעבוד עם כל מיני סוגי סוללות - ליתיום פולימר, ניקל מטאל\קדמיום וגם מצברי עופרת 12V.

המטען הזה מיועד לכל סוגי הסוללות הנ"ל

Accucell 6

באתר HobbyKing

חפשו בגוגל (אסור לי עדיין לפרסם קישורים...)

הוא יכול להטעין כמעט כל סוללה שנפוצה כיום.

מצבר רכב הוא יטען לכל היותר בזרם של 4A - טעינה איטית כמו שאני מניח שאתם מחפשים.

אפשר לקנות מטען עם הספק גבוה יותר כדי לטעון בזרם גדול יותר לטעינה מהירה יותר.

פורסם

אגב, המטענים החכמים שהזכרתי עולים בebay או amazon כ- 70$.

לא כולל משלוחה, שיכול להוסיף 40-$20 למחיר, ומיסים (לפחות מע"מ, לא יודע אם יש על זה גם מכס) שאתה עלול להידרש לשלם (כי זה מעל $50).

(עדיין זה כנראה יצא יותר זול מהמחיר שננקב לעיל בהודעה של Bosch)

פורסם

ל absaar ישנו יבואן מסודר (ביתן ספארק), לדגם האוטומטי של ה 9 אמפר יש מחיר דיי טוב.

באתר שלהם יש פרטים של שיטת הטעינה ולפי דעתי האישית הוא דיי איכותי.

פורסם
ל absaar ישנו יבואן מסודר (ביתן ספארק), לדגם האוטומטי של ה 9 אמפר יש מחיר דיי טוב.

באתר שלהם יש פרטים של שיטת הטעינה ולפי דעתי האישית הוא דיי איכותי.

מה אוטומטי בו? במה מתבטאת האוטומטיות?

אני לא מצאתי באתר של ABSAAR פירוט - לא של שיטת הטעינה, ואפילו לא של מה המשמעות של "אוטומטי".

פורסם

אני לא כזה מבין גדול בזה אבל זה המידע:

http://www.absaar.com/fileadmin/downloads/pdf/Manuals/Manual_KLB_MLB.pdf

http://www.absaar.com/support/charging-technologies.html

CHARGING THE BATTERY

Once the battery clamps have been connected with the correct polarity (+, -) and you have connected

the power cord to the mains, the charging process starts.

Note:

The no-load voltage of a discharged 12V battery must be at least 3.8 V in order for the charging

process to start.

1. Connect the charger to the mains using the power cord.

2. The battery test is disabled while the battery is being charged.

3. The yellow and green LEDs will light up during the entire charging process.

During charging, the battery charging level is monitored by an electronic circuit.

GREEN LED (bottom): The charger is connected to the mains.

YELLOW LED: The battery is being charged.

GREEN LED (top): The battery is fully charged, the charger automatically toggles to a trickle

charge.

וגם בחיבור של פלוק למצבר בזמן טעינה המטען עולה לאט לאט במתחים ולא מתחיל ישר במתח גבוהה.

פורסם
אני לא כזה מבין גדול בזה אבל זה המידע:

http://www.absaar.com/fileadmin/downloads/pdf/Manuals/Manual_KLB_MLB.pdf

http://www.absaar.com/support/charging-technologies.html

CHARGING THE BATTERY

Once the battery clamps have been connected with the correct polarity (+, -) and you have connected

the power cord to the mains, the charging process starts.

Note:

The no-load voltage of a discharged 12V battery must be at least 3.8 V in order for the charging

process to start.

1. Connect the charger to the mains using the power cord.

2. The battery test is disabled while the battery is being charged.

3. The yellow and green LEDs will light up during the entire charging process.

During charging, the battery charging level is monitored by an electronic circuit.

GREEN LED (bottom): The charger is connected to the mains.

YELLOW LED: The battery is being charged.

GREEN LED (top): The battery is fully charged, the charger automatically toggles to a trickle

charge.

וגם בחיבור של פלוק למצבר בזמן טעינה המטען עולה לאט לאט במתחים ולא מתחיל ישר במתח גבוהה.

הי לכולם

ממליץ לכם על CTEK -סיטק מטען אוטומאטי מלא ,

3.6 אמפר עולה בארץ 360 ש״ח , 7 אמפר 700 ש״ח

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=172

http://www.ctek.com/int/en/chargers/MXS%203.6

http://www.ctek.com/int/en/chargers/MXS%207.0

אנחנו היבואנים שלו בארץ.

כבר דובר רבות על הרמה הגבוהה שלו , חפשו בפורומים שווה.

כעיקרון כמו שאמר אחד החברים מומלץ על מטען שזרם הטעינה שלו 10%

מקיבול המצבר.

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם
אכן, באופן מפתיע (או שלא?), גם המטען מתוצרת "בוש" אליו התייחסתי נושא את הכיתוב BATTMAX4.

bosch-battmax-4-146.jpg

וכפי שכתבתי, אצלי הוא התחיל לעבוד באופן תקין רק לאחר ששתלתי בתוכו מאוורר (למרות שהזרם אף פעם לא עבר את ה-4 על הסקלה שלו).

מכל מקום, גם אם זה רק המטען שלי שבמקרה יצא פגום - זה מטען מאוד בסיסי ופשוט.

זה ספק מתח מיושר פשוט ביותר (שנאי וגשר דיודות), שמפיק מתח בצורת ערך מוחלט של סינוס, ולכן שיאו של הסינוס (ללא עומס) הוא מעל 16V, ולכן מתח ההדקים של המצבר הנטען עובר את ה-15V עוד לפני שהמצבר נטען לגמרי, ויכול גם להתקרב ל-16V אם ישאר מחובר ליותר מדי זמן (ואני מדבר על יומיים-שלושה, לא על שבועות).

כנראה המטען שרכשת הינו זיוף סיני.

המטען של בוש שברשותיי כולל קבלים לסינון/החלקה וגם מעגל בקרה הבנוי סביב משווה.

השנאי הינו בעל סנף אמצעי ושני דיודות ליישור גל מלא.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה לשנפ:

אתם לא מייבאים את הדגם CTEK 5.0? זה הדגם הנחשב למוצלח ביותר במבחנים שפורסמו בחו"ל. קניתי אותו בגרמניה, והרבה חברים מעוניינים גם הם. בארץ מוצאים משום מה רק את ה3.6.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
כנראה המטען שרכשת הינו זיוף סיני.

המטען של בוש שברשותיי כולל קבלים לסינון/החלקה וגם מעגל בקרה הבנוי סביב משווה.

השנאי הינו בעל סנף אמצעי ושני דיודות ליישור גל מלא.

בקרה על מה? זה מקור מתח מיוצב?

מה נותנים הקבלים, כשהמצבר עצמו ממילא מתפקד כקבל ייצוב הרבה יותר גדול מהם?

ובשורה התחתונה - מה צורת הגל שהוא מפיק, ומהם ערכי המתח שלו?

אמנם הכל יכול להיות, אבל המטען הזה ברשותי למעלה מ-20 שנה.

בימים ההם הסינים עוד לא ידעו (או לא טרחו) לזייף כאלה דברים, וגם אם כן - אני חושב שהזיופים האלה עוד לא הגיעו לכאן (או שלא היינו מודעים להם?).

יכול להיות שזה זיוף לא סיני, אבל המטען הזה נקנה מחנות כלי-עבודה ותיקה, מוכרת ונחשבת, שמוכרת (ואף מייבאת בעצמה) הרבה כלים וציוד ממותגים ידועים, גם לאנשי מקצוע.

הם מוכרים עוד מכשירים וכלים של "בוש", וממש קשה לי להאמין שהם מוכרים סחורה מזוייפת.

אולי עם השנים "בוש" שכללו קצת את המטענים האלה, והוסיפו להם את מה שאתה מתאר?

בכל אופן, אולי אני לא מעודכן, אבל אני חושב שכל מטען פשוט שמיוצר בטכנולוגיה של ספקים ממותגים, אפילו אם הוא סיני (כמו זה שקישרתי אליו קודם) עושה עבודה יותר טובה מהמטענים מהמשפחה הזו, בגודל יותר קטן ובמחיר יותר זול.

• תוכן חדש...