Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Accent Coupe מצטער לא הבנתי מה אתה רוצה מאיתנו?

ה 206 1.6 ידנית מהנה יותר מהאקסנט שלך. מה השאלה? יש פה איזה הפתעה, עבורך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור שמעליי, שתה כוס מים ותרגע, ולא באתי להשוות את הרכב שלי ל206, שאלתי באופן כללי למה ה206 מסבה באופן כללי הנאה.

falou תודה על התגובות, קלעת בול למידע שהיה חסר לי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גם אם לא באת להשוות, זה קורה מעצמו...

אם ביום יום היית נוהג ב 205 GTI, לא היית מפרסם את השאלה שלך.

ואגב ה 206 XS חביבה בהחלט. מניסיון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כיף לנהוג על כל ידנית. נקודה. (אם אתה אוהב לנהוג)

עם מנוע קטן ומזגן, ממש לא כייף לנהוג על ידני :(.

כאשר הייתה לי פולו 1400 והפעלתי מזגן, לא נהנתי. לעומת זאת, בכבישים ריקיים, ללא פקקים והורדה תכופה של ההילוכים, אני בהחלט נהנתי. לא עניין אותי שמדובר במנוע 1400 עם לא יותר מ-75 כ"ס.

אחרי שמכרתי את הפולו, החלטתי שבמידה ואקנה מכונית ידנית בעתיד, המינימום יהיה 2000 סמ"ק אטמוספרי ו-6 הילוכים.

פורסם

גם אני נהנה בצורה די הזויה מהקליאו, ולא מדובר באיזה מנוע מטורף, כולה 1.2 עם 75 כ"ס, אבל אולי כל השנתיים עם הכמיהה לגיר ידני, עשו את שלהן? :)

ואחריי גטס, שהיא מכונית משעממת (ואמינה) למדי, הקליאו הרבה יותר מעניינת לנהיגה, יותר נוחה, יותר מרווחת, יותר כיף לשהות בה בסוף של דבר, היא רק צריכה להוכיח את עצמה בדבר אחד - אמינות.

בצריכת דלק היא טובה (תדלוק אחרון יצא 1:15 משולב, שזה יפה, 1:12-1:13 בעיר ו1:18-1:19 מחוץ לעיר), הביצועים שלה סבירים למדי (לא הכי חזקה אבל אפשר לחיות איתה, גם בבינעירוני), יש לה אחיזה טובה, היא מגיבה טוב לפקודות של הנהג וכו'.

וזה כולה קליאו רגילה, כן? אפשר לחשוב כאילו כתבתי מינימום על קליאו RS. :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מדובר פה רק על גיר ידני, בכל רכב גיר ידני יהיה יותר מהנה לנהיגה מאשר באם הוא עם גיר אוטומטי/רובוטי.

מה שאני אהבתי ברכב זה הגודל ומשקל נמוך, על 110 סוסים, בתוספת הגיר הידני, והמהירות שאפשר לעבור עם הרכב עיקולים מבלי להרגיש שהרכב עומד לאבד אחיזה :wink: (לא מדבר על מהירות לא חוקית).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אחרי שמכרתי את הפולו, החלטתי שבמידה ואקנה מכונית ידנית בעתיד, המינימום יהיה 2000 סמ"ק אטמוספרי ו-6 הילוכים.

באיזה שנה אנחנו שמסתכלים על הנפח עדיין ? :?

ועם מנועים כמו הTSI גם 6 הילוכים ממש לא עקרוני כשיש לך שיא מומנט ב1500 סל"ד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק בגלל זה לא צריך מזגן באוטו כשיש לך מנוע קטן. אני ממש נהנה מכל רגע :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ולמה אתה חושב ככה? מה עושה את הרכב יותר כיף כאוטומטי עם מזגן מידני עם מזגן?

קקטוסולר ידנית

פורסם

יצא לי לנסוע על מאזדה 2 מעכו לחולון, וגם כמה פעמים אחרות בעיר, אחד הרכבים האהובים עליי בקטגוריה מבחינת ביצועים.

(105 כוח סוס)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ה- 206 היא המכונית האחרונה שפיג'ו ייצרו עבור הנהג.

רכב זריז, יפה, חסכוני והכי חשוב עם הגה שמדבר וגורם לך להרגיש מחובר לרכב.

פורסם
באיזה שנה אנחנו שמסתכלים על הנפח עדיין ? :?

ועם מנועים כמו הTSI גם 6 הילוכים ממש לא עקרוני כשיש לך שיא מומנט ב1500 סל"ד.

המנועים הקטנים עם נפחי הטורבו, לא מרשימים אותי ברמה האישית וזו דעתי הפרטית בלבד.

בדיוק בגלל זה לא צריך מזגן באוטו כשיש לך מנוע קטן. אני ממש נהנה מכל רגע :lol:

בחודשים האחרונים, המזגן שלי כמעט ולא נח. איך אפשר לפגוש אנשים, אחרי נסיעה של חצי שעה, כאשר כולך נוטף זיעה? חוץ מזה, עם מזגן וחלונות סגורים, ניתן להנות יותר מהמוזיקה:).

ולמה אתה חושב ככה? מה עושה את הרכב יותר כיף כאוטומטי עם מזגן מידני עם מזגן?

בפולו ואני מאמין שגם בכל מכונית, כאשר אתה מדליק מזגן, המצמד קצת עולה למעלה ולא נעים להעביר הילוכים. באוטומטי, כל מה שאתה עושה זה ללחוץ על הגז.

לגבי נפח המנוע, אני מאמין שלא אקנה יותר בחיים 1.4 אטמוספרי, אבל אני לא נביא. בכל מקרה, עם מנוע 1.8, המזגן בהחלט מורגש, אבל באופן סביר בלבד מבחינת לקיחת כוח.

פורסם

בפולו ואני מאמין שגם בכל מכונית, כאשר אתה מדליק מזגן, המצמד קצת עולה למעלה ולא נעים להעביר הילוכים. באוטומטי, כל מה שאתה עושה זה ללחוץ על הגז.

מה? בחיים לא שמתי לב לזה.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...