Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, רק לידע כללי, השמועה אומרת שטיימג ברכב הזה זה 6,000 ש"ח, לאור זאת היתי מוודא מה מצב הטיימינג - ובמידת הצורך מוריד קצת במחיר בקניה.

אגב, רק לידע כללי, אתמול ביצעתי טיימינג שני ברכב שלי. עלה לי פחות מ-3,000 שקלים. במוסך מורשה יבואן. :shock:

אז לא לבלבל את הביידות.

משכנתא זה קל

פורסם

אז אחרי שהחלטתי על השניה (עם ה167K) ופספתי את הרכבת, הגעתי למשה עם הרכב הראשון (91K), משה נתן אור ירוק ואני הבעלים הגאים של קליאו B ספורט!

פורסם
אז אחרי שהחלטתי על השניה (עם ה167K) ופספתי את הרכבת, הגעתי למשה עם הרכב הראשון (91K), משה נתן אור ירוק ואני הבעלים הגאים של קליאו B ספורט!

מזל טוב!

היפטר מהסמלון הנוכחי במיידי! :-)

מגאן 265

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אגב, רק לידע כללי, אתמול ביצעתי טיימינג שני ברכב שלי. עלה לי פחות מ-3,000 שקלים. במוסך מורשה יבואן. :shock:

אז לא לבלבל את הביידות.

תחפש ת'ארדים בנושא מלפני כמה שנים - שילמנו הרבה יותר מ6K אצל המורשים, יותר קרוב ל10K על הטיפול הזה.

הייתה התאגדות של הרבה חברים וקצת רעש והמחירים התחילו לרדת.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
תחפש ת'ארדים בנושא מלפני כמה שנים - שילמנו הרבה יותר מ6K אצל המורשים, יותר קרוב ל10K על הטיפול הזה.

כן, ידוע שזה היה המצב בעבר, אבל זה כבר שנים לא ככה - ומשום מה אנשים עדיין מזכירים את הנושא כי הם שמעו מדוד של שכן של חבר קרוב שטיימינג בקליאו זה עסק יקר.

פורסם

מעולם זה לא היה 10K על טיימינג בלבד.

זה היה 10K על טיימינג+משאבת מים+מותחן רצועת אביזרים+פולי מנוע וכל זה במחירי "קרסו". וכבר אז אפשר היה להוזיל את זה משמעותית עם קצת בירורים ופקיחת עיניים. נדירות המכוניות שעברו או שהזדקקו לכל אלו בבת אחת.

אני עשיתי לפני בערך 5 שנים טיימינג בלבד במוסך מורשה "קרסו" ב- 3.5K ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בהצלחה עם הרכש החדש!

סע בזהירות ואל תזניח, גם ככה לא נשארו יותר מידי כאלו, וחבל.

העם דורש תמונות!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...