Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן... הצטרפתי לפורום בכדי להתייעץ על הרכב ועזרו לי פה מאוד, אחרי זה נתקלתי בבעיות רבות עם הביטוח וגם פה עזרתם לי רבות, אך מסתבר שהעסק שנקרא "קניית רכב" לא הגיע לקיצו.

אחרי שהלחיצו אותי להגיע לקחת את הרכב לפני עליית המע"מ, הגעתי ביום שישי לקחת את הרכב. בעקבות המלצות שקראתי פה בדקתי את הרכב בשבע עיניים ועיניי נפלו על שריטה (!) - למעשה אלו שלוש שריטות קטנות...

האמת היא שכמעט שלא נתנו לי לבדוק את הרכב והלחיצו אותי לחתום ולמסור את הרכב כבר להתקנה, וכשהצגתי את השריטה בפניהם הם התייחסו לכך בזלזול - ניסו להסיר בעזרת שפשוף, טענו שזו שריטה למזל (ממש לא היה לי חוש הומור באותו רגע...) ולבסוף הבטיחו להסיר עם ווקס (לא עזר כלל).

אחרי שהוא חזר מההתקנה של האיתוראן פנה אליי בעל הסוכנות והציע לפצות אותי פיצוי משמעותי - תחזיקו חזק - 300 ש"ח הנחה בהתקנת חיישני רוורס. לי זו נראתה הצעה מגוחכת, אבל ממש לא היו לי כוחות להתמקח באותו רגע, ורק החתמתי אותו על כך שהרכב הגיע עם שריטה, וצילמתי את השריטה. האמת היא שחוץ מעוגמת הנפש הרבה שנלוותה לעניין (רכב ראשון וחדש, מיותר לציין שלא ציפיתי לקבל אותו ככה...), קצת עצבן אותי שהפיצוי שהוצע כזה נמוך ומשפיל (כנראה שנראיתי להם קצת צעירה והם חשבו שאפשר למרוח אותי).

למישהו יש אולי להערכת נזק של שריטה שכזו ורעיונות של איך ניתן באמת לקבל פיצוי אחרי שכבר חתמתי ולקחתי את הרכב (אין צורך לנזוף בי על כך שלקחתי אותי - את זה שמעתי כל הסופ"ש מחברים...)

תודה!

פורסם

חח 300 שקל?? לחיישני רוויס!

חיישני רוויס עולים בסך הכל 350-400 אז מה זה יתן לך ,

תילחצי עליהם את תקבלי טיפול לרכב על תוותרי

פורסם

חיישני רוורס זה פיצוי לא כל כך טוב, ועם הם היו ממש רוצים הם היו מורידים לך את השריטות.

יום טוב.

"Don't Judge Me If You Don't Know Me"

פורסם

300 ש"ח זה פחות או יותר המחיר שעולה לתקן שריטה שכזאת בכל מוסך פחחות טוב, בהנחה שמדובר בשריטה קלה שלא הגיעה עד הפח.

לדעתי הם יצאו בסדר גמור.

מקסימום תוכל לדחות את ההצעה להפעיל אליהם יותר לחץ ואולי תצליח להשיג טיפול ראשון חינם במקום.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הכל תלוי בעומק השריטות ומיקומן - תעלה תמונות ונדע יותר.

באשר לפיצוי -

אם תריץ חיפוש בפורום תגלה לא מעט רכבים שהתקבלו עם שריטות, פגיעות וכיוצא בזאת והפיצויים נעים בין כמה מאות בודדות לחיישנים ועד טיפול או שניים בחינם.

כך שסך הכל הפיצוי נשמע סביר ביחס למציאות - אם כי די מגוחך לכשעצמו, לדעתי.

במילה, תמונות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ברכב מאזדה חדש שקיבלתי לפני כשלושה שבועות מצאתי יום לאחר קבלתו, שריטות בצד של מראת הצד ומכה פצפונת בדלת הנהג שבצד השני של הרכב.

כמובן שביום זה חניתי את הרכב בצורה כזו שהוא לא יכל היה להיפגע כלל וניתן גם להבחין על נקל כי סוג הפגיעות הן לא כתוצאה ממכות מרכב אחר אלא מפגיעה בחפץ קשיח כגון קיר/ עמוד עקב שימוש שעשו הנהגים שהבילו את הרכב עוד לפני שהרכב נמסר לי.

האמת שזה ממש עיצבן אותי מאד, כי אני פדנט בשמירה על הרכב ברמה חולנית ממש, אבל ידעתי שאין לי דרך להוכיח את הנ"ל ולא טרחתי להתקשר אל הסוכנות.

כמה ימים לאחר מכן התקשרו אליי מהסוכנות להציע התקנת אבזור נוסף ואז באותה הזדמנות אמרתי להם את הנ"ל וכמובן שהם אמרו שלא ייתכן שכך הגיע הרכב.

עדיין בכל פעם שאני רואה את הנ"ל עולה בי תחושה מעצבנת, לאו דווקא בגלל שהרכב נמסר כך ולא נאמר לי על כך דבר, אלא בגלל עצם קיומן של השריטות והמכה הנ"ל. פיצוי בסדר גודל של כמה מאות ש"ח לא היה משנה את התמונה ממילא.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...