Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A/D/S vs ZAPCO

gilmizrahi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

בחלק מתהליך השידרוג שלי אני מחפש מגבר בעל 6 ערוצים.

יש לי אפשרות לקנות את שני המגברים הנל:

a/d/s/ PH30.2

zapco ref 650.6

שניהם באותו מחיר ועל שניהם יש ביקורת מעולות בחו''ל.

מישהו יצא לו להתנסות עם אחד המגברים?

תודה ושבת שלום!

בשיפוצים...

פורסם

מה ההבדלים בהספקים ומה אתה מתכוון להגביר איתם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי את ה 30.2 ויש לי את ה 640.2 (גרסא מיוחדת לציון 20 שנה לחברה) ארוז בארון. מגבר ה Sq המועדף עליי להגברת המידים והטוויטרים.

ללא ספק מגבר מעולה ואיכותי מאוד אבל לא הייתי בונה עליו להגברת וופרים - גם בגרסת ה 30.2 שהייתה לי, פשוט לא היה לו מספיק ״אוויר״ כדי להגביר את כל הסט.

אגב, ה 640.2 נשמע טוב יותר (שוב,כשמדובר בהגברת מידים/טוויטרים). יותר מוזיקלי ועדין - מאוד קרוב לסאונד של מנורות.

לדעתי הזפקו לא משתווה ל ads.

...CASKA for life

פורסם

בוקר טוב :)

המגבר יעבוד עם:

L6SE

L3

ג'נסיס אבסולוט

הזאפקו מוצהר ב50W לערוץ,בפועל זה יותר לא יודע כמה.

ה-A/D/S מוצהר ב-75W לערוץ ב12V.

בשיפוצים...

פורסם

L6SE עם 50 אנטרייטד? מעט מידי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לטוויטרים ולL3 גם 50W יספיקו (אני כותב את זה מנסיון לפחות לגבי HAT ולגבי טוויטרים בכללי).

אם הADS הוא מגבר נקי יותר או בדיוק להפך הוא מגבר לא ניטרלי אבל יש לו השפעה רצויה על הצליל - הייתי שם אותו על הטוויטרים.

לL6SE הייתי משתדל בכל זאת להביא משהו קצת יותר חזק למרות שהם ידעו לעבוד היטב גם עם 75 וואט.

בכל זאת, וופרים אגרסיביים עם קוטר 7.1 אינטש - זו לא בושה לתת להם כוח, הייתי אומר 100 וואט צפונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום לכל חברי הפורום!

בחלק מתהליך השידרוג שלי אני מחפש מגבר בעל 6 ערוצים.

יש לי אפשרות לקנות את שני המגברים הנל:

a/d/s/ PH30.2

zapco ref 650.6

שניהם באותו מחיר ועל שניהם יש ביקורת מעולות בחו''ל.

מישהו יצא לו להתנסות עם אחד המגברים?

תודה ושבת שלום!

לא הייתי הולך על מגבר 6 ערוצים ,ולא על אחד מבין שני אלו.

ואם כבר 6 ערוצים ,הייתי חושב על McIntosh MCC406M או McIntosh MC4000M

• תוכן חדש...