Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא הייתה סבבה במקרה שלי, עם חלק מהאנשים היא הייתה בובה, אבל עם השאר היא היתה סנובית ועם החבורת כלבים (סביבות 5 במספר) שכולם בגודל של זאב היא הייתה עושה מהם חיילים.

ולקינוח היא הייתה באה לטיולי סוסים של שעה וחצי ורצה בשדות כמו במבי קטנה רצה בין הצמחים וקופצת כדי לראות לאן היא רצה.

אה, וקראו לא פאצ'ה על שם המאכל :)

some people need a high five

in the face

with a chair

• ספונסר פורום
פורסם

שפיץ יפני,הכלב הכי נוח לאילוף שיש,אין לו שום"מחלות" ידועות,לא ישמיד את הבית גם אם לא יוציא מספיק אנרגיה,בקיצור,מושלם.

פורסם
עכשיו אני מבין יותר טוב חלק מהסצנות ב"רן וסטימפי" :lol:

רן הוא היה הצ'יוואווה והוא דווקא היה בסדר, מי שהיה דפוק זה החתול סטימפי, הוא זה שגרם לרן את כל הצרות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

פאג זה כלב טוב.

לא עושה בעיות, יודע להיות רגוע ואם אתה מאמן אותו כמו שצריך, אתה יכול להשתיק אותו תוך שניה אם אתה רק מסתכל עליו.

אין להם גם יותר מדי בעות בריאות וקל לתחזק אותם.

מה שכן, אסור לעשות להם יותר מדי לחץ על עמוד השדרה ואסור לתת לטמפרטורה של הגוף שלהם לעבור את ה40 מעלות.

אלו שני הדברים העיקריים שיכולים לגרום להם לנזק.

בקיצור, החלפת שמן פעם בשנה, חיסונים, בדיקות, לדאוג שלחץ האוויר בסדר ויהיה טוב.

בניגוד למה שאומרים על הסינים, זה דווקא אמין.

Gadget_the_pug_expressive_eyes.jpg

Fawn-pug-and-black-pug.jpg

פורסם

לגבי פאגים: סובלים מבעיות בעמוד השידרה , רגישים מאוד לאוכל , נטייה לאלרגיות ומחלות עור , דורשים ניקוי פעם ביומיים שלושה של הכפלים בפנים וחייבים ספורט אחרת הם נהיים עגלות מאוד לא בריאות ונוחרים ומפליצים בלי סוף.

אמינים הם לא.

על זה אתה יכול להוסיף שלמרות שהם רגועים ולא בעייתיים - זה אחד הגזעים היותר עקשניים שיש. ברגע שהוא מכניס לעצמו משהו לראש - אתה צריך ממש לחנך אותו כדי שיקשיב לך.

ליביו (7 שנים עם פגה חמודה , רזונת ומחונכת , אבל לא ממש הכלב הכי בריא שיש - אחת מ3 כלבים שלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אומנם אין לי פאג (אני מגדל קולי) , לפי מה שהבנתי מכמה מגדלים , יש להם בעיות בדרכי נשימה(אף פחוס) וכיוצא מהראשון גם בעיות קירור עצמי.

ממה שידוע לי בגזעים קטנים, ליורקשייר טרייר אין בעיות מיוחדות אבל הכלב עדיין יחסית.

לשיצו גם כן אין יותר מידי בעיות חוץ מלסת חלשה.

בכול מקרה אולי תספר לנו על איך אתה רוצה להשיג את הכלב? קניית כלב גזעי מהקבוצה הזו יכולה להצריך ממך לקיחת הלוואה בבנק :)

ואם מדובר על עמותות אז כול זה לא תקף על כלבים מעורבים, צריך לשפוט לפי הכלב הספציפי.

אודי A4

דימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רן הוא היה הצ'יוואווה והוא דווקא היה בסדר, מי שהיה דפוק זה החתול סטימפי, הוא זה שגרם לרן את כל הצרות.

הם היו כמו מרוקאי וכורדי. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפחוסים בכלליות יש בעיות נשימה וקירור(ופגים במיוחד).

ככל שפחות מקפידים על משטר אוכל וספורט - כך המצב גרוע יותר (עד לסכנה אמיתית לכלב בטיפול לא נכון וחוסר תשומת לב בקיץ)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...