Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסובארו מאוד אמינה וזולה לאחזקה, במקרה של נסועה נמוכה- יכול להיות שהתוספת בדלק תתגמד לעומת הוצאות אחרות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין על מה לחשוב בכלל בנסועה נמוכה כל כך. עד 1000 ק״מ בחודש דלק זה לא פקטור בכלל, מה זה כבר הבדל של 200 שקל בחודש ? כלום ! הייתי היום בסופר, לא קניתי כלום כמעט ויצא לי 400 :) ! אנשים שוכחים שדלק זה לא החלק העיקרי בהחזקת רכב, אלא רק כ-30%. ירידת ערך תופסת יותר וכאן ה20 אלף שאתה חוסך מהווים יתרון גדול מאוד. לדעתי, למי שנוסע מעט - 1000 בחודש - סובארו b3 ומיצובישי לנסר - מכוניות משתלמות מאוד בגלל המחיר המצחיק שלהם.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים, אל תחשוש מירידת ערך.

ירידת הערך מטרידה רק אם אתה מוכר תוך שנה שנתיים, אז צריך גם להתמודד עם ירידת הערך וגם עם השוק המזעזע ומפסידים הרבה כסף.

כשמוכרים רכב בן 8, דווקא הסובארו הזו יכולה להיות להיט בגלל המחיר הנמוך - כמו שכיום יש את מי שיעדיף שברולט אביאו בת 8 על פני יפאנית בת 15.

פורסם
אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים, אל תחשוש מירידת ערך.

ירידת הערך מטרידה רק אם אתה מוכר תוך שנה שנתיים, אז צריך גם להתמודד עם ירידת הערך וגם עם השוק המזעזע ומפסידים הרבה כסף.

כשמוכרים רכב בן 8, דווקא הסובארו הזו יכולה להיות להיט בגלל המחיר הנמוך - כמו שכיום יש את מי שיעדיף שברולט אביאו בת 8 על פני יפאנית בת 15.

בדיוק. יש לי ידיד שמכר אימפרזה יד ראשונה 70 אלף ק״מ בת 6.5 תוך יומיים !

וגם במחיר מצויין - 36,5 אלף, רק אלף מתחת למחירון. אומנם הרכב היה במצב ממש חדש, לכן - חשוב לשמור על הרכב ולתחזק טוב ולא לנסוע יותר מדי :)

רכבים שמורים פרטיים עם ק״מ נמוך עדיין נמכרים ללא בעיות.

פורסם
מצד שני, מפריעה לי ירידת הערך של הרכב והשוק שלו, מה אפשר לעשות לגבי זה? כלום.

אין לך ממה לפחד, הרכב כבר הוריד את כל הערך שלו בשלוש שנים הראשונות.

פורסם
אם ההורים שלך נוסעים סה"כ 11K בשנה, אני לא רואה סיבה לחפש רכב אחר.

כל רכב משפחתי משיג תוצאה של 1:10 בעיר, 1:8 עם המזגן (בערך).

.

האם ה I30 2009 אינה קנייה טובה ממנה ? מחיר זהה פחות או יותר לסובארו,חסכוני יותר,בטיחותי,פחות עגלה מהסובארו.מציע לחשוב על האופציה הזו ברצינות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כבעלים של הרכב, אשמח לתרום לך דעה.

הרכב חלש בצורה זוועתית - עליות קלות ומעבר לכך כבדות מאוד על הרכב.

זה מתבטא אפילו בצורה קיצונית יותר עם גיר נוראי שמסרב לשמור על הילוך ראשון גם כאשר אתה דוחק אותו לביצועים ולא לחסכון.

בכחצי דוושת גז לחוצה, הסיכוי שתצליח להאיץ עם כולם בהחלט שואף נמוך. אין כלל ספק - הרכב חלש, הרבה יותר ממה שרוב האנשים חושבים.

לכך נוסיף משקל גוף אדיר - 250 קילו בלבד פחות מטויוטה היילקס 4X4. מנוע חלש כל כך על רכב כבד כל כך.

הרכב נוח למדי - הכסאות בB3 הוחלפו מהאימפרזה, לכסאות רחבים יותר ונוחים יותר. מתלים מאוד רכים וסופגים - בהחלט נסיעה נעימה.

צריכת דלק נוראית - שוב, בהשוואה לטויוטה היילקס 4X4 - הטויוטה חסכונית יותר. כאשר רכב משפחתי עם מנוע כה קטן (1.5) צורך יותר דלק מטנדר-ג'יפ (2.5), זה בהחלט נתון שיש להתחשב בו. מדובר על כ7 ק"מ לליטר בתוך העיר, ו10-11 ק"מ לליטר מחוצה לה, זאת בנסיעה רגועה.

כמו כן, יש רכבים רבים שמציעים אבזור רב יותר וחומרים ועיצוב טובים משמעותית.

המנעו מלהתקבע דווקא על הרכב הנ"ל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...