Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה חשבנו להחליף את הרכב המשפחתי.

ראיתי כי סובארו B3 4 דלתות מודל 2009 נמכרת במחיר של 60K, כ20K מתחת למחירון.

מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה?

אשמח גם לשמוע יתרונות וחסרונות של הרכב לגבי מנוע 1.5.

תודה.

Polo 2012

פורסם

מנוע חלש , צריכת דלק לא מהטובות.

מה טוב ברכב? נוח מאוד ובידוד רעשים מצויין.

הרכב אמין בדיוק כמו קודמיו, אבל מול המתחרים הוא לא עומד במבחן, בגלל מה שרשמתי בשורה הראשונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יפה, לא חסכוני, לא איכותי במיוחד,למה בדיוק לרכוש אותו??? כשאין לרכב מסויים שום יתרון על מתחריו מחירו מתייצב בהתאם.

פורסם

מחיר הדלק משפיע מאוד על מחירי מכוניות בזבזניות. ה-B3 האוטומטיות מאוד בזבזניות. לעומת זאת מכוניות קטנות וידניות שתמיד היו מוקצות בישראל שומרות הרבה יותר טוב על הערך שלהן.

פורסם

בנוסף לכל הדברים הנכונים שצויינו כאן, יש לציין את נפח תא המטען. הדגם הזה תוכנן במקור עם הנעת AWD, ובשל הצורך במקום למערכת ההנעה של הסרן האחורי, רצפת תא המטען גבוהה ביחס למקובל, מה שמותיר נפח מצומצם.

יש שווקים מסויימים, בינהם גם ישראל, שבהם הדגם משווק רק עם הנעה קדמית. מיותר לציין שנפח תא המטען נותר זהה וכי הרצפה לא הונמכה כדי לאפשר נפח גדול יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבחינת המנוע זה לא כל כך חשוב לי שהוא יהיה חזק אלא רק אמין כי זה אוטו להורים והם לא מחפשים את זה ברכב.

מבחינת הצריכת דלק זה נושא שקצת יותר קרוב לליבנו, השאלה היא כמה היא עושה?

והיא לא אמורה לעשות צריכת דלק טובה יחסית בזמן שיש לה מנוע 1.5?

Polo 2012

פורסם

הנתון של "צריכת דלק אמיתית" די מייצג את המצב:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95_B3-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F_2009_4943

צריכת דלק די דומה למזדה 3 עם מנוע 1600 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבאס.

על העיצוב של הרכב אני לא כל כך מת, אבל בגדול הוא רכב שמתאים להורים שלי, בגלל זה התלהבתי.

אבל מה שבאמת הלהיב אותי היה המחיר, 60K לרכב משפחתי בן 3 זה לא הרבה בכלל.

אבל השיקול של הדלק הוא משמעותי בימינו, לכן נראה לי שאני אוותר.

תודה רבה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

יש גם שאלה של קילומטראז'. אם ההורים לא נוסעים הרבה קילומטרים בשנה, יכול להיות שההבדל בצריכת הדלק בין סובארו B3 לבין רכב משפחתי אחר לא יהיה מאוד משמעותי.

דרך אגב, ההפרש הזה שאתה מתאר בין מחיר המחירון למחיר השוק של ה-B3 לא ייחודי לדגם הזה. יש עוד לא מעט דגמים משפחתיים שנמכרים בפער דומה כמו למשל פורד פוקוס או שברולט אופטרה.

אם אתם מחפשים רכב אמין וחסכוני מהקטגוריה הזו נסו את ניסאן טידה סדאן. מכונית אמינה מאוד עם צריכת דלק הנמוכה מהמקובל בקבוצה.

פורסם

מבחינת נסועה הם עושים כ11K בשנה.

ואני יודע שישנם עוד רכבים דומים לזה בתקציב כגון מיצובישי לאנסר.

ולגבי ניסאן טידה, פשוט לא בא בחשבון, ההורים שלי לא יוצאי ברית המועצות ולא מתכוונים להשאיר את המשכורת שלהם במוסכים של קרסו.

כנ"ל לגבי כל רנו.

Polo 2012

פורסם
מבחינת נסועה הם עושים כ11K בשנה.

ואני יודע שישנם עוד רכבים דומים לזה בתקציב כגון מיצובישי לאנסר.

ולגבי ניסאן טידה, פשוט לא בא בחשבון, ההורים שלי לא יוצאי ברית המועצות ולא מתכוונים להשאיר את המשכורת שלהם במוסכים של קרסו.

כנ"ל לגבי כל רנו.

אני מבין מהתגובה שלך שרק יוצאי ברית המועצות נוסעים בניסאן וגם שניסאן טידה אינה אמינה!?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אם ההורים שלך נוסעים סה"כ 11K בשנה, אני לא רואה סיבה לחפש רכב אחר.

כל רכב משפחתי משיג תוצאה של 1:10 בעיר, 1:8 עם המזגן (בערך).

אני חושב שמחיר השוק הנמוך של הסובארו משחק לטובתך כרוכש, אתה קונה רכב משפחתי סביר במחיר טוב.

אתה רק צריך לקחת בחשבון שבעוד 5 שנים בערך אם תרצה למכור אותו, הוא לא יעלה יותר מ-10K.

אולי זה ירתיע אותך כרגע, אבל מהצד השני אתה יכול לראות את זה כיתרון - יהיה לך רכב בן 8 במחיר של רכב בן 11, וזה יכול להיות פאקטור שיביא אליך רוכשים פוטנציאליים.

פורסם
אני מבין מהתגובה שלך שרק יוצאי ברית המועצות נוסעים בניסאן וגם שניסאן טידה אינה אמינה!?

א. לא אמרתי שניסאן טידה לא אמינה, אלא רק הטיפולים שלה יקרים כי המחירים בקרסו מפחידים

ב. לגבי יוצאי ברית המועצות, אין צורך להיעלב בכלל (לא זאת הייתה הכוונה), הסטטיסטיקה לא משקרת.

Polo 2012

פורסם
א. לא אמרתי שניסאן טידה לא אמינה, אלא רק הטיפולים שלה יקרים כי המחירים בקרסו מפחידים

ב. לגבי יוצאי ברית המועצות, אין צורך להיעלב בכלל (לא זאת הייתה הכוונה), הסטטיסטיקה לא משקרת.

אכן טיפולים בקרסו יקרים, אבל לדעתי לא יותר מצ'מפיון או UMI.

אני לא נעלב, אני לא מכיר את הסטטיסטיקה שאתה מדבר אלייה.

אשמח כמובן אם תוכל להפנות אותי לנתונים הללו ( יותר בשביל הסקרנות).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

בטווח מחירים בו היא נמכרת, הסובארו B3 מתאימה לאנשים שמעוניינים במכונית נוחה מאד לנסיעה ואמינה.

דגם ה 1.5 מציע ביצועים עייפים למדי, אבל בנסיעה רגועה היא שקטה ונינוחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...