Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בימים אלה אני מחפש פולקסווגן טוראן דיזל למכירה.

מכיוון שאין באינטרנט מספיק היצע אז אני פשוט שואל כל בעל טוראן מזדמן.

היום נתקלתי בטוראן שנת 2007 ובשיחה עם בעליו שהוא יד שניה נודע לי שהרכב נסע רק 50000 ק"מ!

אני כמובן התלהבתי מאוד והשאלה שלי

איך אפשר לדעת שהנתון הזה אמיתי ולא זיוף?

אודה לעיצות.

תודה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיע עם מספר הרכב לאחד ממוסכי הרשת והם יענו לך

לא נכון.אף מוסך לא יתן לך היסטוריית טיפולים,אלא באישור בעל הרכב שיהיה נוכח פיסית במקום.

היה בפורום מקרה כזה בשבוע האחרון- זו עבירה על החוק לכל דבר וקשה לי להאמין שמוסך,שמכבד את עצמו יסתכן.

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-443451.html

בקש מבעל הרכב היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה /קבלות על הטיפולים שנעשו.

בדוק גם מה הק"מ האחרון הרשום ברישיון הרכב.אחרי שני אלו כבר תדע,אם הק"מ מזוייף או לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הק"מ אמיתי לא צריכה להיות לבעל הרכב שום בעיה לקפוץ איתך למוסך ולהוציא היסטורית טיפולים.

אבל אם הרכב לא טופל במוסך מרכזי אין לך שום דרך לדעת מה הק"מ האמיתי מלבד המצב הכללי של הרכב.

פורסם

גם אם הרכב טופל במוסך רגיל, ויש קבלות מהטיפולים, אפשר לראות על הקבלות את הקילומטראז' בכל טיפול, תאריך הטיפול ומה נעשה.

כל מוסך כללי רושם קילומטראז' בטיפול.

במידה ואין תיעוד של הטיפולים ממוסך מורשה פולקסוואגן וממוסך כללי, הקילומטראז' הנמוך אכן מחשיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמעתי שיש אנשים שקונים רכב, נוסעים איתו בסביבות 200000 ק"מ תוך שנה וחצי (כן זה הגיוני הם עובדים איתו) ובסוף מורידים ל30k ומוכרים אותו. הם אפילו לא מגיעים לטסט שנתי.

בכל אופן בעל הטוראן התחרט (בגלל אשתו) וכרגע הוא לא מעוניין למכור.

מישהו מכיר טוראן דיזל אוטומט למכירה עם ק"מ נמוך?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

טוראן דיזל עם מעט קילומטרים יהיה קשה מאד למצוא כי הן נקנו מלכתחילה ע"י מי שנוסע הרבה.

לעומת זאת תוכל למצוא לא מעט טרנספורטרים דיזל עם ק"מ נמוך מנכים.

לדוגמא: יש לי חבר נכה שמוכר טרנספורטר TDI שנת 2006 עם 38000 ק"מ בלבד!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טוראן דיזל עם מעט קילומטרים יהיה קשה מאד למצוא כי הן נקנו מלכתחילה ע"י מי שנוסע הרבה.

לעומת זאת תוכל למצוא לא מעט טרנספורטרים דיזל עם ק"מ נמוך מנכים.

לדוגמא: יש לי חבר נכה שמוכר טרנספורטר TDI שנת 2006 עם 38000 ק"מ בלבד!

וואו נתונים ממש מרשימים.

השאלה מה מחיר של אוטו כזה ומה הצריכת סולר שלו?

פורסם

דרך אגב מצאתי אצלנו בעיר טוראן 2008 עם 138k

בעל הרכב עדיין לא סגור אם הוא רוצה למכור (אני מזכיר שאני פונה לאנשים ספונטנית ושואל לגבי הרכב)

השאלה אם זה גם נחשב ק"מ נמוך והאם כדאי ללחוץ עליו?

הוא יד ראשונה

פורסם
מה התמחור לרכב כזה האם מקובל לתת 2-4 אלף מעל למחירון לרכב 2008 עם 60000 ק"מ מאומתים דרך מוסך מורשה?

אתה מדבר על טוראן?

אם כן אז מקובל מעל המחירון.

אם זה דיזל אוטומט אשמח לקבל פרטים.

כמובן אם אתה לא בעניין.

פורסם
דרך אגב מצאתי אצלנו בעיר טוראן 2008 עם 138k

בעל הרכב עדיין לא סגור אם הוא רוצה למכור (אני מזכיר שאני פונה לאנשים ספונטנית ושואל לגבי הרכב)

השאלה אם זה גם נחשב ק"מ נמוך והאם כדאי ללחוץ עליו?

הוא יד ראשונה

לדיזל זה נחשב קילומטראז סביר+

אם אתה פונה לאנשים שלא התכוונו למכור את רכבם - אל תצפה להנחות מפליגות, כי הם ימכרו רק אם המחיר יראה להם טוב.

וואו נתונים ממש מרשימים.

השאלה מה מחיר של אוטו כזה ומה הצריכת סולר שלו?

המחיר הנדרש הוא מחיר המחירון העומד סביב 100000 ש"ח.

צריכת הסולר 1:10 בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה מדבר על טוראן?

אם כן אז מקובל מעל המחירון.

אם זה דיזל אוטומט אשמח לקבל פרטים.

כמובן אם אתה לא בעניין.

העניין כבר אצלי :) 2008 רמת גימור הייליין עם 60000 ק"מ מאומתים במוסך מורשה.

מגנזיום מקורי, עשיתי לה טיפול גדול כולל כל הפילטרים וברקסים , הברקסים המקוריים החזיקו 60000 ק"מ.

היה שייך לצרפתי שהגיע לארץ רק לחופשות.

האוטו נהדר, רק שיפגין אמינות טובה , צריכת דלק 17 ק"מ לליטר בנסיעה עדינה ומשולבת.

יש אפילו מחמם מים WABESTO, חניה אוטומטית, מחשב דרך, שולחנות קטנים בכיסאות האחוריים.

אוטו מאוד מאוד נחמד. שידרוג משמעותי למאזדה 5 שהייתה לי, ההבדל בגדול זה שמחוג מד הדלק זז הרבה הרבה יותר לאט.

פורסם

מגנזיום מקורי, עשיתי לה טיפול גדול כולל כל הפילטרים וברקסים , הברקסים המקוריים החזיקו 60000 ק"מ.

האוטו נהדר, רק שיפגין אמינות טובה , צריכת דלק 17 ק"מ לליטר בנסיעה עדינה ומשולבת.

יש אפילו מחמם מים WABESTO, חניה אוטומטית, מחשב דרך, שולחנות קטנים בכיסאות האחוריים.

אוטו מאוד מאוד נחמד. שידרוג משמעותי למאזדה 5 שהייתה לי, ההבדל בגדול זה שמחוג מד הדלק זז הרבה הרבה יותר לאט.

וואוו ממש חלום!!

אם מישהו ישמע על עוד איזה צרפתי או ווטאבר מי שיהיה שרוצה למכור אשמח לקבל פרטים.

פורסם

ןןבסטו בישראל ? - fishy. מאד.

וובאסטו זה חימום מרכזי עם ברנר ורדיאטורים והיא מערכת יקרה לארצות קרות. בגרמניה מעט שמים אותה בגלל מחירה. אז כאן ?

• תוכן חדש...