Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ןןבסטו בישראל ? - fishy. מאד.

וובאסטו זה חימום מרכזי עם ברנר ורדיאטורים והיא מערכת יקרה לארצות קרות. בגרמניה מעט שמים אותה בגלל מחירה. אז כאן ?

(חוץ ממשאיות שישנים בקבינה בחניונים ללא חיבור ל 220 חיצוני)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ןןבסטו בישראל ? - fishy. מאד.

יש בארץ דגמים של סוואנה מיבוא סדיר שכוללות מערכת חימום חשמלית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני עדיין מחפש טוראן דיזל אוטומט. מי שישמע על מישהו שרוצה למכור אשמח לקבל פרטים. תודה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

היום דברתי עם בעל הטוראן עם 50k שנת 2007 והצעתי לו 80000 על האוטו.

הוא עדיין לא החזיר תשובה.

השאלה שלי אם זה מהלך כדאי או שנסחפתי קצת?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם
היום דברתי עם בעל הטוראן עם 50k שנת 2007 והצעתי לו 80000 על האוטו.

הוא עדיין לא החזיר תשובה.

השאלה שלי אם זה מהלך כדאי או שנסחפתי קצת?

תראה זה אוטו נהדר ואם הוא מתוחזק כראוי הוא מאוד אמין מנוע מושך נהדר

זה אוטו שעולה היום 175000 ש"ח כחדש , 50000 ק"מ זה מצב חדש,

נקודת תורפה שלהם זה המזגן במיוחד מדחס בעייתי.

פורסם
למה נועדה מערכת החימום הזאת? לרדיאטור?

להסקה בתא הנוסעים עם ברנר שמחמם מים וסירקולציה לרדיאטורים (כמו הסקה מרכזית בבית) - בד"כ מתחת לכסאות.

הוובסטואים הגדולים (של המשאיות עם תא שינה גדול ומפואר,יאכטות,קומביינים) לוקחים יותר מ- 5 ליטר סולר לשעה, אבל חוסך השארת המנוע הגדול עובד כל הלילה.

בשבדיה,פינלנד,נורבגיה, יותר נפוץ החימום בחיבור משקע בטמבון ל 220V שבכל חניון אפשרי.גם לפרייבטים.

פורסם

חברה אני על סף יאוש

אני לא מצליח למצוא טוראן דיזל למכירה.

יש רכב 7 מקומות באוטו רמה של צריכת דלק?

פורסם

מה ייאוש?

כמה זמן אתה מחפש?

את הג'מפי שלי מצאתי אחרי 4 חודשי חיפוש,

ואני חושב שעוד היה לי מזל ולא חיפשתי הרבה זמן.

ידידי, אתה מחפש רכב דיזל עם נתונים טובים ובמצב שמור - כדאי לך להיעזר בהרבה סבלנות, התמדה וזריזות (כאשר אתה רואה אופציה ראויה לבדיקה).

בסוף תמצא משהו טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה ייאוש?

כמה זמן אתה מחפש?

את הג'מפי שלי מצאתי אחרי 4 חודשי חיפוש,

ואני חושב שעוד היה לי מזל ולא חיפשתי הרבה זמן.

ידידי, אתה מחפש רכב דיזל עם נתונים טובים ובמצב שמור - כדאי לך להיעזר בהרבה סבלנות, התמדה וזריזות (כאשר אתה רואה אופציה ראויה לבדיקה).

בסוף תמצא משהו טוב.

תודה רבה רבה. באמת עודדת אותי.:-o

פורסם

אכן נכון, איזו סיבה כבר צריכה להיות בשביל למכור רכב שמור עם ק״מ סביר (עד 30 לשנה) שלא שותה דלק ונוסע ללא תקלות ? רק הסתבכות כלכלית כלשהי/גירושין/פטירה ח״ח או משהו כזה. לכן אין הרבה מכוניות למכירה. אני אישית אחרי חודשיים התייאשתי וקניתי חדש :)

פורסם
אכן נכון, איזו סיבה כבר צריכה להיות בשביל למכור רכב שמור עם ק״מ סביר (עד 30 לשנה) שלא שותה דלק ונוסע ללא תקלות ? רק הסתבכות כלכלית כלשהי/גירושין/פטירה ח״ח או משהו כזה. לכן אין הרבה מכוניות למכירה. אני אישית אחרי חודשיים התייאשתי וקניתי חדש :)

אתה צודק בהחלט. דרך אגב אין במלאי טוראן דיזל עד שנה הבאה והמחיר שלו טיפס ל200600 ש"ח!!!

נ.ב. טוראן דיזל 2008 עם 140k נחשבת שמורה?

פורסם
אתה צודק בהחלט. דרך אגב אין במלאי טוראן דיזל עד שנה הבאה והמחיר שלו טיפס ל200600 ש"ח!!!

נ.ב. טוראן דיזל 2008 עם 140k נחשבת שמורה?

מנועי TDI של פולקסוואגן מוכחים ככאלו שיכולים לסבול גם כחצי מיליון קילומטר. זהו קילומטראז' לא נורא עבור דיזל בגיל 4, אך זו כבר החלטתך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...