Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לרכב גם גרסת פיאט בשם ויאג'יו, בנתיים לשוק הסיני.

380878_8546_big_2012-fiat-viaggio-1.jpg

Fiat-Viaggio-3.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעולה.

להלן התייחסותי:

1. אני אמשיך לנסוע בקופסת פח שלי. תזכיר לי ממה עשויה האמריקאית? עופרת יצוקה? אני לא זוכר שפרט לסוניק (וכל הכבוד להם) הם אי פעם הצטיינו באיזה מבחן ריסוק.

מממ, מעניין אתה יודע, באימפלה שלי דלת אחת שוקלת כמו 2 דלתות של משפחתית ממוצעת, תחת מכסה המנוע יש 2 קורות פלדה להגנה בתאונה שכל אחת מהן באורך של סוזוקי אלטו, האורך של מכסה המנוע ותא המטען הוא בערך פי 2 מבמשפחתית רגילה. עכשיו אני רוצה רק שתגיד לי שזה לא יעזור לי בתאונה ושאתה מעדיף לשבת בסוניק עם 10 כוכבי בטיחות.

בוא שמע סיפור, אשתו של מישהו אצלי בעבודה לפני כמה שנים התהפכה עם שברולט מאליבו (המרובעת שנת 2006) 4 גילגולים. הבוחן שבדק את הרכב אמר לו חד וחלק שאם זה היה סתם איזה רכב יפני, אשתו לא הייתה שורדת את התאונה. אז מסתבר שבטיחות זה לא רק כריות אויר ו ESP. :shock:

2. אז כמו שאמרת - האמריקאית שלך פחות מאובזרת מרכבים אחרים, המושבים לא תומכים (ספה בסלון זה מתאים לסלון)

אה הבנתי אותך, המושב הלא תומך הזה ידפוק לי את הגב עם השנים זה מה שאתה אומר? מה זה לא תומכים? מושב של מאזדה 3 מרגיש כמו שרפרף, ובשאר הקופסאות זה דיי דומה אז על מה בדיוק אתה מדבר?

הרעש של מנוע ה-V6 נהדר. אבל הוא לא מיוחד לאמריקאיות. ב.מ.וו עם 6 צילנדרים עושה אחלה רעש. וגם המגזן והבקרת שיוט ברכבים אחרים עובדים יופי-צופי.

כן ברכבים שעולים פי 2 או פי 3 (ולהזכירך האימפלה שלי שנת 2005 ולא 2011 שבכל איביזה יש בקרת שיוט). יש לך משהו כמו האימפלה בשוק? במחיר של האימפלה? אפילו בתור חדשה היא הייתה בטח עולה פה היום משהו באזור ה 180-190K? לא הרבה יחסית, יודע למה? כי זה פשוט רכב משפחתי גדול, מאוד, בלי כל הגינונים והשטויות שברכבים אחרים מוסיפים עוד 100K בשקט למחיר.

טיפולים במחיר בדיחה עצמאית יש בכל רכב ואם גז עושה פלאים במנוע כזה אז תאר לעצמך מה יקרה במנוע שהוא באמת חסכוני, הא?

טיפולים אולי כן, חלפים אני לא כזה בטוח, תשאל פה את כל מחזיקי הגרמניות, למשל.

3. אני מוכן לבדוק את עצמי כל הזמן. מה הקשר בין הזכייה של רכב במכרז עובדי מדינה לבין היותו רכב טוב?! :roll::oops:

שכחתי, מחליטים על מכרזים כאלו סתם ככה אקראית כן? לא בודקים, לא משווים לא כלום, סתם הרכב נראה להם מעוצב טוב אז לוקחים אותו. :)

בוא נעשה דיל, אני יכול למצוא לך בכל קטגוריה לפחות 2 רכבים שעדיפים על רכב אמריקאי שתציג לי.

לא אתה לא, אולי כחדשות במחירים שמשווקים אותן כאן זה באמת לא משתלם ובגלל זה אני לעולם לא אקנה חדשה, אבל תמצא לי בארץ רכב עם לפחות 6 מקומות (על זה לא חשבת הא? :)) משנת 2005 שעולה 30K בפועל, פותח ברמזור לא פחות טוב (ובד"כ יותר טוב) מכל המאזדות\הונדות\טויוטות למיניהן (גם בדגמי המנהלים וגם חדשות, אוקיי לא קאמרי 3.5 אל תהיה קטנוני), ובכלל משתווה לאימפלה מכל ההבטים האחרים ואני אודה שטעיתי. הרכב הבא שלי בע"ה כנראה יהיה ביואיק לוצרן 6 מקומות, כי זה הדבר היחיד שאני מוצא אותו קרוב לאימפלה, הלוואי והייתי יכול להביא לכאן אחת בת 4-5 מארה"ב אבל ביואיק לוצרן זה מה שיש. היום כבר מוכרים שנת 2007 ב 70K, רכב שעולה חדש כמעט 300... לא יאומן כי יסופר. רק בישראל. :)

אפילו האמריקאים כבר לא מוכנים לקנות רכב אמריקאי. מה? כול העולם מפגרים? :?

לא, לאמריקאים יש לא מעט בעיות, זה סוג של אנטי פטריותיות. תחשבו שאם ישראל הייתה מייצרת מכוניות, לא חושב שרוב הישראלים היו נוהגים ברכב מקומי אלא מעדיפים תוצרת חוץ כי הרי בארץ "הכל דפוק" אז למה שרכב יהיה יותר טוב? סוג של אנטי פטריותיות, אני יכול להבין את זה. אם אני הייתי אמריקאי אתה יודע במה הייתי נוהג? בכזאת:

http://www.retro.net/keywords/1967_Chevy_Impala/1967_Chevy_Impala_1.jpg

לא רוצה את כל החידושים, תן לי את הרעש הזה של ה V8 הזה ואני מוכן לשלם בנזין 1/2 למשך כל החיים. :lol:

קח בחשבון שבארה"ב אימפלה למשל זה ניידת משטרה או מונית מצויה, למה אתה חושב שמישהו ירצה לנסוע ברכב שיש בכל חור? הרי האמריקאיים אוהבים את הייחודיות, רק זו לדעתי סיבה מספיק טובה בשביל הרוב שם להעדיף רכב תוצרת חוץ.

הרי האמריקנים משתדלים להעלים כמה שיותר את כל הסמנים של רכב אמריקאי "קלאסי" - שהוא מנוע גדול ובזבזני, מושבים ומתלים רופסים. הם מנסים לחקות את שאר התעשייה. כרגע - לא בהצלחה יתרה.

נכון כי גם לשם הגיע המשבר ומחירי הדלק טיפסו באופן יחסי גם שם. ושוב אני אומר, האמריקאיים אכן מנסים להתקרב לאירופיות ואיך שאני רואה את זה - חבל, אני אישית אוהב אמריקאית מסורתית עם מחלת ים וגיהוץ של הכביש. ענין של טעם אני מניח.

אני לא יודע אם נהגת פעם באמריקאית אמיתית (ואפילו מאליבו למשל היא כבר יותר אירופאית, הנסיעה שונה מהאימפלה ומרגישים את זה) אבל לדעתי זו חוויה שונה, זה רכב שמרגיש אחר כאן בארץ סביב כל היפנאומטיות עם השרפרפים. השיוט הנינוח, הגיהוץ של הכביש, המתלים הרכים שגורמים לך להרגיש יותר ספינתי, הרבע גז שאני נותן ברמזור וגם שכולם מהירים יותר בהתחלה, אם יש מספיק כביש אני עוקף אותם בלי גז, הקיק דאון בעלייה או בעקיפה שמשאיר אבק להרבה רכבים שנחשבים "חזקים" (ולא אני לא מדבר על לאון קופרה), הנהמה של ה V6 גם כשאתה עושה רוורס עדין יחסית בחנייה (נכון גם לבמוו אולי יש אבל במוו 2005 עולה פי 2 או 2.5). בקיצור זו חוויה אחרת. מי שלא יודע פשוט לא יודע, מי שניסה כנראה לא יוכל ללכת אחורה למשהו פשוט יותר. זה היופי אתה מבין? אימפלה זה לא וולוו ולא במוו, זה מונית וזו ניידת משטרה שנותנת כל כך הרבה יותר מהיפנאומטית הממוצעת שאני עדיין לא מבין למה בן אדם יחזיק מאזדה 3 כשבאותה השקעה (כולל מערכת גז) הוא יקבל בשנתון הזה רכב שנותן הרבה יותר ואפילו יהיה חסכוני יותר.

סתם לדוגמא, אני התחלתי עם הרכב הזה כי יש לי 4 ילדים אז אני צריך את ה 6 מקומות. לאחי יש 3 (השלישית נולדה ממש היום בבוקר) אבל כשהוא החליף את הסונטה שלו הוא מיד קנה אימפלה (2004 ב 20.5K :)) ושם לה מערכת גז, למה? כי הוא ראה אותה אצלי, כי במחיר הזה זו כנראה המשפחתית\מנהלים עם הכי הרבה יחס בין איכות למחיר. אז כן תמצא לי משהו טוב יותר ואני אשתוק לנצח. בהצלחה! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
מדהימה מבחינת מראה אולי (גם על זה אפשר להתווכח) אבל אף אחד פה לא חיי איתה תקופה ויכול לתת חוות דעת מדוייקת :-D

1+ מה לעשות יש דברים בחיים שאי אפשר לקנות או לעשות על זה נסיעת מבחן :oops:

פורסם

יוניסי - אתה פשוט שפוט של אמריקאיות. זה לא פסול כשלעצמו - אני אלפיסט שבוי למשל, מרצון ומאהבה, אבל פשוט תודה בזה. לפחות אל תשקר לעצמך :lol:

רוב הטיעונים שלך מופרכים די בנקל:

באימפלה שלי דלת אחת שוקלת כמו 2 דלתות של משפחתית ממוצעת.....

והיא עדיין, כנראה, לא טובה יותר מרנו סניק, למשל. והרבה פחות פרקטית. תחשוב חנייה, למשל.

הבוחן שבדק את הרכב אמר לו חד וחלק שאם זה היה סתם איזה רכב יפני, אשתו לא הייתה שורדת את התאונה.

בוחן שמדבר ככה הוא אהבל, אין מילה אחרת לתאר אותו.

אחלה תשובה, רק לא לשאלה שלו - הוא בכלל דיבר על דלק.

ולהזכירך האימפלה שלי שנת 2005 ולא 2011 שבכל איביזה יש בקרת שיוט... (אבזור)

חוץ מבקרת שיוט (באמת אביזר שהוא ייהרג ובל יעבור) והמון מחזיקי כוסות יש משהו באימפלה שאין באחרות?

שכחתי, מחליטים על מכרזים כאלו סתם ככה אקראית כן?

ברור שלא סתם, רק שלא מטעמים הקשורים לרכב אלא הרבה יותר לכמה מתכופף היבואן.

לגבי 6 מקומות - קח מיניוואן. תרוויח עוד מקום, ארגון הגיוני יותר ורכב שמתוכנן יותר טוב.

שוב - זה לא פסול לאהוב מותג או אפילו ארץ מוצא, רק קצת פרופורציות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מממ, מעניין אתה יודע, באימפלה שלי דלת אחת שוקלת כמו 2 דלתות של משפחתית ממוצעת, תחת מכסה המנוע יש 2 קורות פלדה להגנה בתאונה שכל אחת מהן באורך של סוזוקי אלטו, האורך של מכסה המנוע ותא המטען הוא בערך פי 2 מבמשפחתית רגילה. עכשיו אני רוצה רק שתגיד לי שזה לא יעזור לי בתאונה ושאתה מעדיף לשבת בסוניק עם 10 כוכבי בטיחות.

בוא שמע סיפור, אשתו של מישהו אצלי בעבודה לפני כמה שנים התהפכה עם שברולט מאליבו (המרובעת שנת 2006) 4 גילגולים. הבוחן שבדק את הרכב אמר לו חד וחלק שאם זה היה סתם איזה רכב יפני, אשתו לא הייתה שורדת את התאונה. אז מסתבר שבטיחות זה לא רק כריות אויר ו ESP. :shock:

אה הבנתי אותך, המושב הלא תומך הזה ידפוק לי את הגב עם השנים זה מה שאתה אומר? מה זה לא תומכים? מושב של מאזדה 3 מרגיש כמו שרפרף, ובשאר הקופסאות זה דיי דומה אז על מה בדיוק אתה מדבר?

כן ברכבים שעולים פי 2 או פי 3 (ולהזכירך האימפלה שלי שנת 2005 ולא 2011 שבכל איביזה יש בקרת שיוט). יש לך משהו כמו האימפלה בשוק? במחיר של האימפלה? אפילו בתור חדשה היא הייתה בטח עולה פה היום משהו באזור ה 180-190K? לא הרבה יחסית, יודע למה? כי זה פשוט רכב משפחתי גדול, מאוד, בלי כל הגינונים והשטויות שברכבים אחרים מוסיפים עוד 100K בשקט למחיר.

שכחתי, מחליטים על מכרזים כאלו סתם ככה אקראית כן? לא בודקים, לא משווים לא כלום, סתם הרכב נראה להם מעוצב טוב אז לוקחים אותו. :)

לא אתה לא, אולי כחדשות במחירים שמשווקים אותן כאן זה באמת לא משתלם ובגלל זה אני לעולם לא אקנה חדשה, אבל תמצא לי בארץ רכב עם לפחות 6 מקומות (על זה לא חשבת הא? :)) משנת 2005 שעולה 30K בפועל, פותח ברמזור לא פחות טוב (ובד"כ יותר טוב) מכל המאזדות\הונדות\טויוטות למיניהן (גם בדגמי המנהלים וגם חדשות, אוקיי לא קאמרי 3.5 אל תהיה קטנוני), ובכלל משתווה לאימפלה מכל ההבטים האחרים ואני אודה שטעיתי. הרכב הבא שלי בע"ה כנראה יהיה ביואיק לוצרן 6 מקומות, כי זה הדבר היחיד שאני מוצא אותו קרוב לאימפלה, הלוואי והייתי יכול להביא לכאן אחת בת 4-5 מארה"ב אבל ביואיק לוצרן זה מה שיש. היום כבר מוכרים שנת 2007 ב 70K, רכב שעולה חדש כמעט 300... לא יאומן כי יסופר. רק בישראל. :)

לא, לאמריקאים יש לא מעט בעיות, זה סוג של אנטי פטריותיות. תחשבו שאם ישראל הייתה מייצרת מכוניות, לא חושב שרוב הישראלים היו נוהגים ברכב מקומי אלא מעדיפים תוצרת חוץ כי הרי בארץ "הכל דפוק" אז למה שרכב יהיה יותר טוב? סוג של אנטי פטריותיות, אני יכול להבין את זה. אם אני הייתי אמריקאי אתה יודע במה הייתי נוהג? בכזאת:

http://www.retro.net/keywords/1967_Chevy_Impala/1967_Chevy_Impala_1.jpg

לא רוצה את כל החידושים, תן לי את הרעש הזה של ה V8 הזה ואני מוכן לשלם בנזין 1/2 למשך כל החיים. :lol:

קח בחשבון שבארה"ב אימפלה למשל זה ניידת משטרה או מונית מצויה, למה אתה חושב שמישהו ירצה לנסוע ברכב שיש בכל חור? הרי האמריקאיים אוהבים את הייחודיות, רק זו לדעתי סיבה מספיק טובה בשביל הרוב שם להעדיף רכב תוצרת חוץ.

נכון כי גם לשם הגיע המשבר ומחירי הדלק טיפסו באופן יחסי גם שם. ושוב אני אומר, האמריקאיים אכן מנסים להתקרב לאירופיות ואיך שאני רואה את זה - חבל, אני אישית אוהב אמריקאית מסורתית עם מחלת ים וגיהוץ של הכביש. ענין של טעם אני מניח.

אני לא יודע אם נהגת פעם באמריקאית אמיתית (ואפילו מאליבו למשל היא כבר יותר אירופאית, הנסיעה שונה מהאימפלה ומרגישים את זה) אבל לדעתי זו חוויה שונה, זה רכב שמרגיש אחר כאן בארץ סביב כל היפנאומטיות עם השרפרפים. השיוט הנינוח, הגיהוץ של הכביש, המתלים הרכים שגורמים לך להרגיש יותר ספינתי, הרבע גז שאני נותן ברמזור וגם שכולם מהירים יותר בהתחלה, אם יש מספיק כביש אני עוקף אותם בלי גז, הקיק דאון בעלייה או בעקיפה שמשאיר אבק להרבה רכבים שנחשבים "חזקים" (ולא אני לא מדבר על לאון קופרה), הנהמה של ה V6 גם כשאתה עושה רוורס עדין יחסית בחנייה (נכון גם לבמוו אולי יש אבל במוו 2005 עולה פי 2 או 2.5). בקיצור זו חוויה אחרת. מי שלא יודע פשוט לא יודע, מי שניסה כנראה לא יוכל ללכת אחורה למשהו פשוט יותר. זה היופי אתה מבין? אימפלה זה לא וולוו ולא במוו, זה מונית וזו ניידת משטרה שנותנת כל כך הרבה יותר מהיפנאומטית הממוצעת שאני עדיין לא מבין למה בן אדם יחזיק מאזדה 3 כשבאותה השקעה (כולל מערכת גז) הוא יקבל בשנתון הזה רכב שנותן הרבה יותר ואפילו יהיה חסכוני יותר.

סתם לדוגמא, אני התחלתי עם הרכב הזה כי יש לי 4 ילדים אז אני צריך את ה 6 מקומות. לאחי יש 3 (השלישית נולדה ממש היום בבוקר) אבל כשהוא החליף את הסונטה שלו הוא מיד קנה אימפלה (2004 ב 20.5K :)) ושם לה מערכת גז, למה? כי הוא ראה אותה אצלי, כי במחיר הזה זו כנראה המשפחתית\מנהלים עם הכי הרבה יחס בין איכות למחיר. אז כן תמצא לי משהו טוב יותר ואני אשתוק לנצח. בהצלחה! :)

כמה אתה יכול לחפור על אמריקאית בינונית כמו האימפלה? כמה?? אתה ממש חי בסרט שיש לך את הרכב המושלם ומוציא רפש על כל מה שלא אמריקאי. כל תגובה שלך יותר שטותית מהשניה והאהבה העיוורת שלך לאמריקאיות סתמיות שעבר זמנן רק גורמת לי לבחילה. שמישהו יביא לי שקית! :|

פורסם

כן, קשה להגדיר את הדארט החדשה כאמריקאית אסלית אבל היי האם אאודי r8 היא באמת גרמניה?

היום כששוק הרכב הוא גלובלי אני מתייחס לרכב כרכב, אז פולקסוואגן זה גרמני, האם יש קשר בינו לבין מרצדס (דשבורד מתקלף).

אז די עם השטויות, היום רכבים יפנים וקוראנים מפותחים בארה"ב, הוולוסטר לדוגמא היא תוצר של מרכז הפיתוח בקליפורניה.

וכן יש מכוניות אמריקאיות מעולות, סדרה3? קאדילק cts... הקרייזלר 300 החדשה מצויינת או.... היא עדיין יושבת על הרצפה של הE-class של סוף שנות ה90.

לגביי אמריקאיות ישנות, הלכתי לבדוק שברולט לומינה 98 ביום שישי, יד ראשונה, 230k ק"מ, צבע קצת מתקלף, קבלות על כל הטיפולים ומחיר? 300 דולר, הרדיאטור סתום והרכב מתחמם. 40 דולר ואני מחליף רדיאטור, אבל זאת לא הפואנטה, לקחתי את הרכב לסיבוב ונהנתי, באמת שנהנתי, אני לא רואה כוח, או ריגוש, מצאתי את עצמי מחייך כי אני יושב על ספסל מרווח, המזגן מקפיא, הכל שקט ורך. כן אפשר גם להנות מזה, במושגים שלי מדובר על רכב חסכוני. ודי נמרץ למען האמת. עדיף על קאמרי מקבילה.

למה בדקתי את האוטו? הן נמכרות באיזור ה2000 דולר, אז למה לא ב300 דולר? שיהיה, הביטוח לא יעלה יותר מ30 דולר בחודש :-)

הדארט החדשה היא מכונית די נאה, היא מתומחרת לא רע ומציעה חבילה כוללת טובה, בארה"ב כמעט כל רכב מגיע עם אופציה ידנית והדודג' על הנייר ממש קורצת

וכן אני לא מתלהב להסדרה 3 החדשה

haters will hate

פורסם

מן הסתם, בטח יתנו לה מחיר של סביב 200K. וחבל. אבל, אולי בעוד כמה שנים אוכל לחשוב על אחת כזו משומשת, עד אז כבר יהיה מספיק מידע עליה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן, קשה להגדיר את הדארט החדשה כאמריקאית אסלית אבל היי האם אאודי r8 היא באמת גרמניה?

האמת שבדיוק כמו הדארט היא Straight outta Ilaly :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת, שבכל רכב אמריקאי אמיתי יש הרבה יותר משאר כלי הרכב, ולא רק חמישה מחזיקי כוסות כסטנדרט (ולפעמים גם שישה, למרות שיש רק חמישה מקומות...).

למשל, באמריקאית טובה יש פתח מזגן מתחת להגה, לקירור "המערכת של הנהג"... אחרי שאתה מתרגל אתה לא יכול בלי.

עוד למשל, בכל אמריקאית טובה, סוככי השמש הם הרבה יותר מפלסטיק מתקפל, ולא רק בגלל המראות המוארות. יש להם תתי סוככים נשלפים, ותתי סוככים נוספים מתקפלים, ככה שאתה יכול לסגור 180 מעלות קומפלט, ושום קרן שמש לא תסנוור אותך.

ועוד למשל, בכל אמריקאית ראויה, ידית ההילוכים נמצאת ליד ההגה, מה שמאפשר שלושה מושבים בספסל הקדמי, ואם היא אמריקאית ראויה, אז המושבים מרווחים להפליא.

האמריקאים (הישנים, הטובים) סופרים מנוע לפי צילינדרים, ולא לפי נפח. בטוח שלא לפי כוחות סוס. מספר הצילינדרים משקף לא רק את עוצמת המנוע, אלא גם את רמת הגימור של האוטו. פעם, אמריקאית שעלתה לארץ, ביקשה שאעזור לה לבחור רכב חדש, V6. היא לא יודעת מה זה V ואין לה מושג מה זה 6, אבל היה ברור למה היא התכוונה...

אל תשכחו שהיפניות בארה"ב הן בעצם יפניות שהתחפשו לאמריקאיות - גדולות, מרווחות, ועם מנוע גדול - V6. רק לאחרונה, ורק בגלל הכלכלה הקורסת ומחירי הדלק, החלה מגמה של יפניות יפניות במקום יפניות אמריקאיות.

הטעם האהוב בארץ הוא סד העינויים היפני הקרוי משפחתומטית - ואני בטוח שרוב אלה שרכשו יפנית ממוצעת - לא בדקו בכלל מה יש לשברולט להציע באותו מחיר.

dirty old man

need love too

פורסם

כשקניתי לנסר - בדקתי. זה היה שברולט אופטרה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קראתי מה כתוב מאחורה, והסתכלתי בעיון על הסמל מקדימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אינטריור מאוד יפה, העיצוב החיצוני סתמי משהו. בכתבה מצויין נתון של ׳184 כ״ס למנוע 2.4. זה... לא מרשים במיוחד. האם הגרסאות הבכירות לא ייהנו ממולטי אייר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...