Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דודג' דארט המדהימה מתקרבת לשיווק גם אצלנו

בהחלט אוטו מדהים

מה כ"כ מדהים באוטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Yawn...

I want a Charger with HEMI engine

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קודם כל אתייחס ל"מבחן" של 2 הליצנים האלו.

ברגע שהוא אמר שהדארט היא כמו האבארט בהתנהגות שלה הוא איבד כל שמץ של אמינות.

גיבוב של שטויות ונראה כמו מבחן שכונה של 2 חבר'ה מהשכונה.

הדארט:

זאת לא הפעם הראשונה שמשווקים כאן משפחתית אמריקאית. למעט הקאווליר כולן נכשלו - כולל הקרוז הלא מוצלחת מדי. כולן עקב תמחור לא רציני.

דארט 1.6T עם 6 הילוכים ואיבזור הגיוני במחיר של 120-125 יכולה להיות אלטרנטיבה אמיתית (ה-I35 מגיע במחיר הזה מאובזרת בכל דבר אפשרי בערך).

הרכבים האמריקאים (ליתר דיוק המותגים, כי מרביתם כבר לא אמריקאים) בד"כ מגיעים מעמדת נחיתות מול המתחרות מהמזרח.

הם צריכות להציע משהו אקסטרא על מנת להביא את הלקוחות לאולם התצוגה שלהן ואת זה היבואנים לא מבינים. אני לא בטוח שיבואן שברולט ויבואן קרייזלר מבינים ששמות המותג שלהם הם בעלי תדמית שלילית. ואם יש 2 רכבים זהים לחלוטין, אחד עם התג שברולט ואחד עם התג יונדאי - 99% מהאוכלוסיה יירצו את היונדאי.

הקאוואליר - שעוד הייתה אמריקאית, הציעה חבילה מכובדת - מכונית "מנהלים" במחיר משפחתי ואנשים קנו.

הדארט הזאת נכנסת לקטגוריה צפופה. שיש בה מכוניות נהדרות. נראה מה יוליד יום. אבל שוב לדעתי, יהיה מדובר בעוד כישלון שיווקי ואני די בטוח שהיא תוצע במחיר לא ריאלי.

פורסם
קודם כל אתייחס ל"מבחן" של 2 הליצנים האלו.

ברגע שהוא אמר שהדארט היא כמו האבארט בהתנהגות שלה הוא איבד כל שמץ של אמינות.

גיבוב של שטויות ונראה כמו מבחן שכונה של 2 חבר'ה מהשכונה.

הדארט:

זאת לא הפעם הראשונה שמשווקים כאן משפחתית אמריקאית. למעט הקאווליר כולן נכשלו - כולל הקרוז הלא מוצלחת מדי. כולן עקב תמחור לא רציני.

דארט 1.6T עם 6 הילוכים ואיבזור הגיוני במחיר של 120-125 יכולה להיות אלטרנטיבה אמיתית (ה-I35 מגיע במחיר הזה מאובזרת בכל דבר אפשרי בערך).

הרכבים האמריקאים (ליתר דיוק המותגים, כי מרביתם כבר לא אמריקאים) בד"כ מגיעים מעמדת נחיתות מול המתחרות מהמזרח.

הם צריכות להציע משהו אקסטרא על מנת להביא את הלקוחות לאולם התצוגה שלהן ואת זה היבואנים לא מבינים. אני לא בטוח שיבואן שברולט ויבואן קרייזלר מבינים ששמות המותג שלהם הם בעלי תדמית שלילית. ואם יש 2 רכבים זהים לחלוטין, אחד עם התג שברולט ואחד עם התג יונדאי - 99% מהאוכלוסיה יירצו את היונדאי.

הקאוואליר - שעוד הייתה אמריקאית, הציעה חבילה מכובדת - מכונית "מנהלים" במחיר משפחתי ואנשים קנו.

הדארט הזאת נכנסת לקטגוריה צפופה. שיש בה מכוניות נהדרות. נראה מה יוליד יום. אבל שוב לדעתי, יהיה מדובר בעוד כישלון שיווקי ואני די בטוח שהיא תוצע במחיר לא ריאלי.

כן רק אל תשכח שבתקופה של הקוואליר, משפחתית אמריקאית ממוצעת (בארה"ב) הייתה עם מנוע 3 ליטר ומעלה שלא בדיוק התאימה ל 1600 אוטומט של הנהג הישראלי. אפילו הקוואליר הקטנה באה עם מנוע 2.2 שהיה נחשב שתיין בזמנו. היום הפערים מצטמצמים, האמריקאיות של היום מתרחקות מהמסורת (לצערי) ומתקרבות להיות כפילות של האירופיות בעוד שמצד שני עקב עליית רמת המחיה בארץ (באופן יחסי עזבו את המשברים האחרונים) כבר רואים לא מעט מכוניות עם נפחי מנוע של 2+, שלא לדבר על 4x4 למיניהם. למשל היום כבר אין כל כך הבדל בין שברולט מאליבו 2.4 אמריקאית להונדה אקורד 2.4 מיפן? אפילו האופי הספינתי והמתלים הרכים של האמריקאית הם כבר לא מה שהיו פעם.

בארץ בטח ייקח זמן עד שאנשים יוכלו להכיל מותגים כאלו כי בסוף אם תשים לב אצלנו אפקט העדר זה מה שתופס הכי חזק. פעם סובארו DL, אח"כ מאזדה לנטיס ומאזדה 3 והיום אולי יונדאי\קיה? או אולי יונדאי\קיה\קורולה\פוקוס? האמת היא שפשוט השוק בארץ קטן מידי כדי לקחת סיכונים ואנשים פה כשקונים רכב קודם חושבים על ירידת הערך ובטח בחברות הליסינג מעדיפים מוצר מוכר וסטנדרטי על איזה משהו מעורפל עם סמל מוזר בחזית.

לסיכום לא משנה מה יביאו לכאן, דודג' בצורת אלפא, קרייזלר בצורה לנצ'יה ולהפך, ישראל ישראלי כנראה ימשיך לנהוג במאזדה\קיה\יונדאי\קורולה\פוקוס לנצח, מבלי לדעת מה הוא מפסיד. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רכב כלבבי!!! אם היו לי את המזומנים הייתי מזמין 2, אחת לאמא שלי (שנוהגת ברכב שנהיה דפוק מיום ליום)

ואחת בשבילי,

תראו איזה Interior סקסי יש לרכב הזה!

020649-all-new-dodge-dart-hits-bullseye-2012-detroit-auto-show.1-lg.jpg

בארץ בטח ייקח זמן עד שאנשים יוכלו להכיל מותגים כאלו כי בסוף אם תשים לב אצלנו אפקט העדר זה מה שתופס הכי חזק. פעם סובארו DL, אח"כ מאזדה לנטיס ומאזדה 3 והיום אולי יונדאי\קיה? או אולי יונדאי\קיה\קורולה\פוקוס? האמת היא שפשוט השוק בארץ קטן מידי כדי לקחת סיכונים ואנשים פה כשקונים רכב קודם חושבים על ירידת הערך ובטח בחברות הליסינג מעדיפים מוצר מוכר וסטנדרטי על איזה משהו מעורפל עם סמל מוזר בחזית.

לסיכום לא משנה מה יביאו לכאן, דודג' בצורת אלפא, קרייזלר בצורה לנצ'יה ולהפך, ישראל ישראלי כנראה ימשיך לנהוג במאזדה\קיה\יונדאי\קורולה\פוקוס לנצח, מבלי לדעת מה הוא מפסיד. :)

אתה לא יודע ואין לך מושג כמה אתה צודק,

אבל יהיה מעניין לראות דודג' כאלו בארץ, ויודע מה, כמו כל רכב המחירון שלה עלול אולי ליפול,

ובגלל שהוא יפול תהיה לי אופציה לאחת כזאת יד שניה, בוא נגיד עוד פחות מעשור יש מצב אני קונה אותה גם ב30K

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תגידו, מה אתם מדברים? איזה רכב אמריקאי יש שיותר טוב מהמתחרות שלו בקטגוריה?

אתם חושבים באמת שקרוז יותר טובה מפוקוס, אסטרה, גולף, אוקטביה, ליאון מזדה 3 וקורולה? כי היא לא.

ביואיק לה קרוס עדיפה על סדרה 3?

די נו, אתם סתם לועסים פה משפטים שכבר נלעסו אלף פעם.

איש הקנוורט - אל תדאג אתה תקנה אותה מהר מאוד ב-30.

אתה יכול כבר היום לקנות את הקרייזלר ניאון ב-3000 שיהיה לך לבינתיים.

פורסם

לגבי המבחן הראשון:

1. לפני כמה שנים לא היו עושים בארה"ב מבחן כזה. כיום, הרכבים "הישראליים" האלה הם BEST SELLERS שם, וזה די מדהים.

2. הרכבים האלה מתומחרים בארה"ב בטווח של 20-25K$ לא רחוק מהמחיר בארץ (למרות שברור לי שלא מדובר באותו דגם המשווק בישראל).

3. היונדאי מתומחרת ב-25% פחות מהיונדאי, ואילו בארץ שניהם מוצעים באותו מחיר.

פורסם

נראה נהדר. בהחלט חושב על אחת משומשת לעתיד. מצא חן בעיניי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לבגירה

היא מדהימה כי היא יפה מבחוץ ונחשקת מבפנים היא מרווחת ונוחה, ויש שלל גירסאות כולל כמה מאוד ספורטיביות כמו כאן למשל

עם מחווה לדארט של העבר

ואגב מבחן דרכים נשי בבקשה הנה אחד לדארט , אני סומך עליכם שתתרכזו במבחן.

פורסם
תגידו, מה אתם מדברים? איזה רכב אמריקאי יש שיותר טוב מהמתחרות שלו בקטגוריה?

אתם חושבים באמת שקרוז יותר טובה מפוקוס, אסטרה, גולף, אוקטביה, ליאון מזדה 3 וקורולה? כי היא לא.

ביואיק לה קרוס עדיפה על סדרה 3?

די נו, אתם סתם לועסים פה משפטים שכבר נלעסו אלף פעם.

איש הקנוורט - אל תדאג אתה תקנה אותה מהר מאוד ב-30.

אתה יכול כבר היום לקנות את הקרייזלר ניאון ב-3000 שיהיה לך לבינתיים.

נכון אמריקאיות הן זבל של מכוניות. אז שמע מה אני מציע, שימשיכו כולם לנהוג בקופסאות הפח שלהם ואני אמשיך לקנות כל כמה שנים אמריקאית בהמה בת 5 ב 40-50K. למרות שאין MP3 בדיסק, אין מחשב דרך, לוח השעונים בצבע ירוק של פעם, ובמקרה שלי אפילו אין שעון RPM (כן זה באמת מצחיק :lol:). רק תשאיר אותי עם המושבים בנוחות יותר מהספה בסלון, עם הרעש המופתי, המזגן המקפיא, בקרת השיוט, נהמת ה V6, טיפולים במחיר בדיחה (עצמאית כמובן) ואפילו דלק במחיר רצפה (תודות למערכת גז).

דרך אגב כדאי שתבדוק את עצמך, שברולט מאליבו זכה לא מזמן במכרז ככה שכל עובדי המדינה שאמורים לקבל רכב מהקבוצה הזו יקבלו מאליבו, לא חושב שזה דבר של מה בכך לאור מה שאמרת.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אם לא הייתם כותבים שזו דודג' והיו סמלים מזהים, הייתי משוכנע שזו יונדאי! :shock:

יש לה עיצוב פרונט של יונדאי ואחוריים של קיה ריו :?

הפנים נראה טוב (למרות שבמציאות הוא יהיה מגובב פלסטיקה זולה) אבל חוץ מזה, העיצוב די מצועצע.

לפנ שנכנסתי ללינק ציפיתי לראות משהו מעיצוב הצ'ארג'ר... התבדיתי.

ואגב, הקרוז אינה אמריקאית והיא מצליחה בעיקר בגלל שוק הליסינג. כך שזה מותיר אותנו עם הקבליר הנוראית או הסאנבירד העלובה...

נ.ב. כשגרתי בארה"ב הקבליר נחשבה לרכב הקטן ביותר שאתה יכול לרכוש או לשכור (היא והסאוטרן ז"ל). והיית מושא לא קטן לבדיחות אם נהגת באחת כזו. בארץ הוא היה נחשב לרכב מנהלים... והגיע עוד במנוע 2 ליטר במקום ב3 שם.

זה מזכיר לי שהייתה לי בת זוג שטסה מהעבודה למערב ארה"ב וקיבלה שם מזדה 6 מהעבודה. היא הייתה כ"כ מרוצה ממנה עד שהיא ביקשה גם בארץ אחת כזו כשהיא חזרה. היא לא הבינה למה הרכב בארץ לא זז לעומת מה שהיה לה שם. זה די פשוט, ה6 לא שווקה שם עם מנוע 2 ליטר...

מה שכן, מאז חלפו הרבה מים מתחת להדסון וגם האמריקאים החלו לחפש רכבים חסכוניים ולשכוח ממפלצות הפטרול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...