Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד קל להגיד משפט שגור ולדקלם אותו, עד שיתפוס, במיוחד אם יש לך קהל אוהד, והמשפט כולל "אמראיקאיות" + תיאור שלילי כלשהו. מילא להגיד שדגם X טוב יותר, או בטיחותי יותר מדגם Y, אבל השוואה כוללנית וגורפת היא לא לעניין.

גם מבחני הריסוק, באשר יהיו תוצאותיהן, לא מרשימות אותי, הרי כל יצרן מתכנן את הרכב שלו למבחני הריסוק - ולא לכל תאונה אפשרית - והדבר הוכח בכישלונם של מיטב היפניות והגרמניות, במבחן האחרון.

חוצמזה, אם אתה יכול לקנות בסכום מסוים שני כלי רכב, מדוע לא להשוות ביניהם? אז כן, אפשר ואף נחוץ להשוות אימפלה לקורולה, כי בשוק יד שנייה הן עולות אותו דבר, בערך.

dirty old man

need love too

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מאוד קל להגיד משפט שגור ולדקלם אותו, עד שיתפוס, במיוחד אם יש לך קהל אוהד, והמשפט כולל "אמראיקאיות" + תיאור שלילי כלשהו. מילא להגיד שדגם X טוב יותר, או בטיחותי יותר מדגם Y, אבל השוואה כוללנית וגורפת היא לא לעניין.

גם מבחני הריסוק, באשר יהיו תוצאותיהן, לא מרשימות אותי, הרי כל יצרן מתכנן את הרכב שלו למבחני הריסוק - ולא לכל תאונה אפשרית - והדבר הוכח בכישלונם של מיטב היפניות והגרמניות, במבחן האחרון.

חוצמזה, אם אתה יכול לקנות בסכום מסוים שני כלי רכב, מדוע לא להשוות ביניהם? אז כן, אפשר ואף נחוץ להשוות אימפלה לקורולה, כי בשוק יד שנייה הן עולות אותו דבר, בערך.

אתה לא צודק.

1. במבחן הריסוק החדש של IIHS לא נבחנו מיטב היפניות.

סה"כ נבחנו מספר דגמים מצומצם, בעיקר רכבי יוקרה, ורובם נכשלו למעט וולוו S60 והונדה אקורד החדשה (אופס, יפנית..)

2. קורולה 2005 ככל הנראה תעלה הרבה יותר מאשר אימפלה 2005, כמעט פי-2!

Nakamichi, לא ידעתי שאיכות של רכב נמדדת על פי המחירון שלו כמשומש.

אם כך, טויוטה קורולה איכותית יותר ממרצדס S500, BMW-7, טיגואן, פסאט, אודי A4/6/8, מונדאו, ובעצם כמעט כל רכב.

מה לעשות, באחוזים המחירון שלה יורד הכי פחות.

כלומר, טויוטה קורולה 2003-2007 הוא רכב טוב יותר ממרצדס S500, מש"ל.

פורסם

מותר לאהוב את האימפלה.

זה חוקי.

מזכיר לי את הדמות של פיש "מאלי מקביל", שמה שהיה מעורר אותו מינית זה דבלול העור מתחת לסנטר של בחורות מזדקנות.

אם מנוע מיושן, ניהוג מחורבן ואוטו גדול עושה לך את זה, סבבה.

נופל תחת "על טעם ועל ריח..." וגו'.

אבל יש סיבה לכך שמכוניות מתוצרת ותכנון (ותכנון!) אמריקאי לא מאיימות על מכירות של מכוניות משאר העולם, אלא ההפך הוא הנכון.

תעשיית הרכב האמריקאית מפגרת, ובלי השוק המקומי (שנהנה מדרישות מאוד צנועות, בשל מחירי דלק זולים והעדר אילוצי מרחב), היתה נכחדת מזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סליחה שנסחפתי , וקראתי לרכב מסוג דודג' מדהים בעיני , אוהדי קבוצות הכדורגל ( או הרכב אבל התנהגות שלהם דומה ) האחרות גם כעסו אז פעם הבאה רק כאשר לרכב הנ"ל שיגיע לאירופה יקרא אולי אלפא רומיאו ג'וליטה סדאן אז אקרא בפעם הבאה לרכב מדהים , זה מזכיר שבטעות פתחתי שרשור על טויטה וקבלת תגובות שליליות כולל חשד ברור שאני עובד בטויטה

פורסם
נכון לא למאזדה 3 אבל גם לא לאחרות שהזכרת, אולי לפאסאט כן אבל בוודאי שלא לסדרה 3 או A4. שים לב שאימפלה זו שברולט Full Size בעוד שסדרה 3 או A4 נחשבות הקטנות יותר מהיצרן שלהן, לא ממש כוחות. עם הפאסאט אין לי בעיה אבל הייתי יותר משווה את האימפלה למכוניות מנהלים דומות מאותם שנתונים, מונדיאו, מאזדה 6, אקורד, B4, קאמרי, מקסימה וכו'.

ROFL

כל המכוניות שפירטת מתחרות אחת בשניה בקטגוריית המשפחתיות פרמיום, למה עשית לב.מ.וו ואודי סלקציה?

קצת גזעני.....:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מותר לאהוב את האימפלה.

זה חוקי.

מזכיר לי את הדמות של פיש "מאלי מקביל", שמה שהיה מעורר אותו מינית זה דבלול העור מתחת לסנטר של בחורות מזדקנות.

אם מנוע מיושן, ניהוג מחורבן ואוטו גדול עושה לך את זה, סבבה.

נופל תחת "על טעם ועל ריח..." וגו'.

אבל יש סיבה לכך שמכוניות מתוצרת ותכנון (ותכנון!) אמריקאי לא מאיימות על מכירות של מכוניות משאר העולם, אלא ההפך הוא הנכון.

תעשיית הרכב האמריקאית מפגרת, ובלי השוק המקומי (שנהנה מדרישות מאוד צנועות, בשל מחירי דלק זולים והעדר אילוצי מרחב), היתה נכחדת מזמן.

זה מה שהכי מצחיק אותי אצלכם, הביטחון הכל-כך גדול הזה שהאימפלה כל-כך נחותה וכל-כך משמעותית שבכלל אפשר להגדיר אותה "מפגרת". וואו! אם כבר מדהימות בדיון הזה אז זה מדהים! באמת.

רוצים להשוות למה? לפאסאט? מה כל-כך מיוחד בפאסאט המקודשת שלכם? מה זה המנוע? לאימפלה יש מנוע חזק יותר מרוב הפאסאטים ואלו עם הטורבו כנראה יהפכו לעגלות מריירות לפני שיגיעו לחצי מהגיל שמחזיקה אימפלה ממוצעת. אז מה זה צריכת דלק? אני על גז, דלק לא מעניין אותי, פאסאט אי אפשר להפוך לגז כי זו הזרקה ישירה. הלאה, מושבים? ענין של טעם, המושבים של הגרמניות האלו לא רעים (מהצד הנוקשה ואני יודע כי אני נוהג על אוקטבייה מידי פעם, רכב מצויין) אבל אני מעדיף את הרכות של האימפלה. הלאה, מה עוד? אחיזת כביש? אוקיי אני יודע שפה אני נופל אבל זה לא ממש מזיז לי כי הרכב שלי לא נועד להתחרות בירידות של סדום, ויודעים מה? גם אם כן אז זה לא כזה נורא כמו שאתם נוטים לחשוב. האימפלה "יושבת" על הכביש ומרגישה יציב וכבר לקחתי איתה סיבובים במהירות דיי גבוהה וזה לא הרגיש כמו משהו חריג או "לא מתקשר" (המושגים האלו מעורפלים לי בערך כמו ל 95% המנהגים, אין לי מושג כל-כך מה זה הגה לא מתקשר כי שוב זו לא המטרה שלי ברכב, אני את האנדרלין לוקח במקומות אחרים הרבה יותר מעניינים מסיבובים חדים). אז מה נשאר לנו בדיוק? בטיחות? הוכחתי כבר שזה לא נורא. אז מה בדיוק כל-כך גרוע ברכב הזה שאני לא מצליח להבין ושאתם כל-כך בטוחים שהוא איך לקרוא לזה "מפגר" או "נחות"?

מצד שני, זה רכב שקט על הכביש המהיר יותר מכל המכוניות שנהגתי בהן. משייט בכבישים מהירים יחסית בתוך העיר כמעט בלי גז רוב הזמן, זה רכב אמין, מאוד, ותשמעו קטע, גם אם הלך איזה רכיב רציני באוטו אז לא צריך לקחת הלוואה כדי לתקן או להחליף. איפה בדיוק נכנסים בהגדרה הזו הגירים הכושלים של הפאסאטים או הגולפים משנות ה 2000 המוקדמות ואפילו שלא נדע ה DSG7 המודרני? בסופרב אצלנו ששייככת לעבודה הלך הגיר אחרי 70K ק"מ והוחלף במסגרת האחריות, למשל. לא שזה מעיד על הרכב בכללי(הסופרב יותר ממצויינת ואני מאוד אוהב) אבל כן זה קרה.

יש שיווי משקל בין איכות של מכוניות, אתם יכולים לקרוא לזה טעם רע עד מחר, אני נוהג במחיר בדיחה ברכב שנותן לי:

- 6 מקומות

- אחזקה זולה מאוד גם בדלק כי אני על גפ"מ

- נוחות מירבית - לטעמי, תזלזלו עד מחר, אני אוהב את הכורסה שלי ככה יותר מהנוקשות הגרמנית או השרפרפות היפנית Tm.

- מנוע חזק - נכון זה לא אודי A7 עם מנוע 3 טורבו אבל יש לה מומנט יותר משל סופרב TSI, למשל, שזה לא דבר של מה בכך. בכל זאת ולמרות הגיר המיושן, זה עדיין נותן קיק דאון גם ב 170 קמ"ש ו 0-100 ב 9 שניות (אם אני מכריח להשאר על שני).

- בקרת שיוט (לי זה חשוב)

- אמינות יחסית גבוהה

- גיהוץ של הכביש

- מתלים רכים - שוב ענין של טעם יש כאלה שזה עושה להם בחילה.

עכשיו לבוא ולומר שזה רכב "מפגר" רק בגלל שהוא שונה מהגרמניות למשל, זה קצת דבילי אתם לא חושבים? חשבתם על זה שאולי בעצם אתם אלו שמקובעים כל כך במחשבה שרכב גרמני הוא הטופ, הוא הרפרנס, וכל מה ששונה חייב בהכרח להיות נחות.

לפעמים I wonder מי מכל המגיבים כאן בכלל נהג איי פעם בספינה אמריקאית שהוא כל-כך בטוח שזה רכב כזה גרוע?

עכשיו האם אני צריך לשים שכפץ כי דיברתי ככה על גרמניות? :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
כל המכוניות שפירטת מתחרות אחת בשניה בקטגוריית המשפחתיות פרמיום, למה עשית לב.מ.וו ואודי סלקציה?

קצת גזעני.....:wink:

לא יודע, במוו סדרה 3 ואודי A4 קצת יותר יקרות לא? האם סדרה 3 הכי בסיסית עולה פחות מ 200K? לא סגור בדיוק על מחירים אבל אני בספק, כנ"ל ה A4. חוץ מזה שאותן אם כבר הייתי משווה למאליבו חדשה שעולה 160K ולא לרכב Full size, בכל זאת הגודל קצת עושה הבדל אתה לא חושב? אימפלה זה יותר בגודל של קאמרי, מקסימה וכנראה A6 או אפילו A7. לא שאני אומר שהיא יכולה להתחרות ב A7 אבל אם כבר, זו הקטגוריה ואת ההפרשים במחיר צריך לקחת בהתאם. כמשומשת אני משווה אותה כאן לכל משפחתית כי זה פשוט אותו המחיר או נמוך יותר ובניגוד לבמוו או לאודי, רוב המשפחתומטיות פה הן חסרות אופי לחלוטין אז למה לעזאזל לא להעדיף אותה על המאזדה 3 או ה 6 שלא מפסיקים לראות כאן על הכביש?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יוניסי, יש לך בגדול שתי טענות - הרכב שלי גדול ורך, והרכב שלי על גז.

גדול ורך - לך זה יתרון, לרוב לא. זה מסורבל והרכות היא לא מהצד הסיטרואני, למשל, אלא מהצד שלא נותן לך לקחת פניה כמו בן-אדם.

גפ"ם - לא יכול להיות מאפיין ובוודאי לא תכונה של רכב, ולו מהסיבה הפשוטה שזה מוצר אפטר-מארקט. זה כמו להשוות אימפרזה טורבו לפורשה חדשה ולהגיד שהאימפרזה טובה יותר כי בשליש מחיר פורשה שיפרתי אותה. זה אולי נכון, אבל פשוט לא בר השוואה. שלא לדבר על הנזק הפוטנציאלי של המערכת לרכב ולאורך חיי המנוע ועל הסיכון הקיים של מיסוי הגז על מנת למנוע כדאיות. על הבטיחות אני בכלל לא מדבר, גם לא על חניונים תת-קרקעיים.

את חסרונות הרכב אתה מבטל בטענה שהם לא מזיזים לך. זה פשוט לא רציני.

היתרונות הבאמת קיימים של האימפלה הם מרווח פנים, תא מטען ומחיר רכישה זול כיד שניה. זהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

yonisi אתה חתיכת בן אדם מתנשא ברמה שבחיים לא ראיתי.

יש כאן עשרות אם לא מאות אנשים עם רכבי יוקרה שהאימפלה המסכנה שלך נראית ליידם כמו צעצוע מתפרק, שלא קוראים לרכבים האחרים קופסאות פח. אז מי אתה בדיוק חושב שאתה?

אני! אני מעדיף יונדאי, מאזדה, טויוטה, קיה, ואת שאר ''קופסאות הפח האלה'' על האימפלה המסכנה שלך! ככה גם רוב העם! מטומטמים אנחנו נכון? לא-כי אתה חכם! תמיד יקום היצור הזה שיבחר באיזה רכב משונה ויתחיל לחפור לכולם כמה הם מטומטמים ולא מבינים ויחשוב שהוא חכם גדול.

האמת, אתה בכלל נשמע כמו ילד בן 17 שרק הוציא רישיון ומתלהב מהאימפלה של אבא שלו. שתנהג ברכבים מודרניים ואיכותיים תדבר, כי נראה לי שכל מה שנהגת עליו כל ימיי חייך היא האימפלה המסכנה שממנה אתה מתלהב. חוץ ממך אף אחד בפורום הזה לא מדבר על האימפלה, אז תבין לבד מה הרכב שלך שווה. ואם אתה רוצה לעשות לה יחצנות כי אתה מת למכור אותה ואף אחד לא מתקשר אליך, עם תגובות מזלזלות כמו שלך זה רק מחמיר את המצב.

ורק בכלל שעיצבנת אותי אל תתפלא אם יום אחד יקום אתר שנקרא FUCK-IMPALA.co.il, זה יהיה רק בזכותך.

1w1h4b.jpg

עכשיו אתה מוזמן להמשיך עם הלהלה לנד על המכוניות האמריקקיות החבוטות שלך, את הבורות שלך הראת כבר לכולם.

פורסם

נו, והתגובה הזאת יותר טובה מהתגובות שלו? :?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רז היקר, קל מאוד להוציאך מדעתך.

כתבת שיוניסי מתנשא. הוא לא. הוא הבהייר שוב ושוב שבא בגלל המחיר ובעיקר המקום לילדים ונשאר כי טוב לו והוא נהנה.

הסביר שזו תמורה טובה למחיר עבורו ולא הכריח איש לרכוש גם.

הוא הסביר שהוא מודע למגבלות הרכב.

הסביר שזו משפחתית גדולה ולא תחרות לאירופית יוקרתית ויקרה.

הוא גם לא בן 17. הוא כתב שיש לו ארבעה ילדים.

האיש מצא רכב כלבבו ויש לו סבלנות להסביר עצמו.

כעת נעבור אליך

לא קראת את כל דבריו

מה שכן קראת, לא הבנת..

לא היססת להאשים בילדותיות אדם שגילו כמעט כפול משלך.

חלק מדבריך לא ראויים כלל ובשילוב האיור. הם מתאימים לפורומחוצקנים, לא לפורום רכב, מן הראוי שהמנהלים כאן יערכו תגובתך ויתנו לך התראה. כמובן זכותך לחשוב כרצונך, אך זכותנו כקוראים לקבל חומר קריאה סביר.

פורסם

RAZ-R:

בדיוק. כך הוא ילמד. ושיעמוד בפינה עד שתגיד לו שמותר לו לצאת.

פנדוב:

צודק בהכל, חוץ מאספקט אחד - גיל 17 לא בהכרח שולל 4 ילדים :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סליחה שנסחפתי , וקראתי לרכב מסוג דודג' מדהים בעיני , אוהדי קבוצות הכדורגל ( או הרכב אבל התנהגות שלהם דומה ) האחרות גם כעסו אז פעם הבאה רק כאשר לרכב הנ"ל שיגיע לאירופה יקרא אולי אלפא רומיאו ג'וליטה סדאן אז אקרא בפעם הבאה לרכב מדהים , זה מזכיר שבטעות פתחתי שרשור על טויטה וקבלת תגובות שליליות כולל חשד ברור שאני עובד בטויטה

נו, אז למה לא אמרת זאת קודם? אלפא זה באמת אוטו מדהים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...