Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי אין על טורבו דיזל- פשוט תענוג!(כמובן עם בידוד רעשים מתאים :-) )

+1

לשבת בשברולט סילברדו, סוג של משאית ששוקל מעל 2.5 טון.

לחיצה על דוושת הגז במהירות 80 קמ"ש, פתאום המנוע מתעורר, סליחה, המפלצת ששוכנת בתא המנוע.

תאמין לי, אפילו ביוקון הישן עם המנוע מדור קודם שיש לו רק 180 סוסים ולא 400 ומומנט לא בסביבות 100קג"מ, אלא רק משהו כמו 70קג"מ - הדבר הזה נוסע. כי דיזל זה דיזל ושום דבר לא יעזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אגב, האומנם לא ספורט אבל כן ספורטיבי, האיביזה CUPRA TDI נחשבת מפלצת שיפורים...

ZYw-6r2_Pj0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מ0 ל100 ב3.5 שניות זה בהחלט מרשים ובהחלט טריטוריה של רכבי ספורט מתקדמים אבל מצד שני הרעש הזה... אני לא הייתי מסוגל לנהוג על רכב שנשמע כמו מערבל בטון לא משנה כמה הוא מהיר

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

רשמו שם 1:25 ק"מ לליטר , נשמע מאוד הזוי עבור מנוע 6L עפ כזה הספיק.

1:25 אולי בירידה בניוטרל.

אני מתאר לעצמי איזה ויברציות הרכב הזה יעשה , כל נהג יצא מסוחרר אחרי נסיעה.

פורסם
רשמו שם 1:25 ק"מ לליטר , נשמע מאוד הזוי עבור מנוע 6L עפ כזה הספיק.

1:25 אולי בירידה בניוטרל.

אני מתאר לעצמי איזה ויברציות הרכב הזה יעשה , כל נהג יצא מסוחרר אחרי נסיעה.

הקטע שאין לו הבדל בין ירידה בניוטרל לעליה ב-5.

פורסם
מ0 ל100 ב3.5 שניות זה בהחלט מרשים ובהחלט טריטוריה של רכבי ספורט מתקדמים אבל מצד שני הרעש הזה... אני לא הייתי מסוגל לנהוג על רכב שנשמע כמו מערבל בטון לא משנה כמה הוא מהיר

יותר ליכוון ה-5 שניות... :)

נראה לי שאם כבר מה שבעייתי ברכבים האלה זה שובל העשן המטורף שהם יוצרים

http://www.youtube.com/watch?v=WknM4rLqQeE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ימשוך שוטרים :lol:

פורסם

סילבראדו, אין על החיה האמריקאית הזו שברולט סילבראדו במיוחד בדגם החדש, משקל כולל 4.5 טון אבל גם במצב עמוס מאוד הוא עוקף הרבה רכבים מהירים בכביש.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
לאיפה הגענו - דיזל ברכב ספורט... אני מציע שאת הרכב ספורט הבא ימציאו עם מנוע קיטור של קטר מהמאה ה18. זה גם יהיה כבד יותר, גם מזהם, מסריח ורועש יותר והכי חשוב - טונות של מומנט, בלי סוף ממש... איכככך

בתחילת המאה ה-20 המכוניות ששברו שיאי מהירות היו מונעות במנועי קיטור.

מה שכן - המנועים האלו מזהמים נוראים וזה לא רק מסריח, אלא גם פוגע בבריאות (החלקיקים שמפיצים מנועי דיזל הם המזיקים ביותר ללב, לריאות ולכלי הדם).

המנועים המושלמים למכוניות ספורט הם בכלל חשמליים - קלי משקל, מהירי תגובה, טונות של מומנט מ-0 סל"ד. רק צריך לפתור בעיה קטנה של פיתוח סוללות מתקדמות יותר.

לפיטץ' - הרעיון הזה היה מגניב ונכון בשנות ה-70 המוקדמות. המכונית הזאת עושה 25 ק"מ לליטר אם זורקים אותה ממטוס עם מנוע מכובה.

פורסם

מה שכן - המנועים האלו מזהמים נוראים וזה לא רק מסריח, אלא גם פוגע בבריאות (החלקיקים שמפיצים מנועי דיזל הם המזיקים ביותר ללב, לריאות ולכלי הדם).

אכן, מיליוני אירופאים לא מבינים שום דבר, לכן מעדיפים את רכבי הדיזל המזהמים. רק אצלינו מבינים את זה יותר טוב מאחרים, לכן שמים מיסוי ירוק על רכבי דיזל.

המנועים המושלמים למכוניות ספורט הם בכלל חשמליים - קלי משקל, מהירי תגובה, טונות של מומנט מ-0 סל"ד. רק צריך לפתור בעיה קטנה של פיתוח סוללות מתקדמות יותר.

אכן, מנועים מושלמים. במיוחד כאשר החשמל מופק מפחם. ובעיה נוספת של מיחזור סוללות שהיא סופר מזהמת, אבל העיקר הרכב עצמו פולט 0 CO2 אז הוא ירוק.

דוקטור, מה שאתה כותב טוב ויפה אבל בעתיד. כאשר נגיע לעתיד הזה נשמח להיות שם. בינתיים אין אלטרנטיבות לחיסכון חוץ ממנועי דיזל. ובקשר לחלקיקים, יש מסננים בדיזלים מודרניים והם פולטים כמות יותר קטנה של CO2 מבנזין מקבילים. אז עד שלא יהיו פתרונות, יאלץ להמשיך לנסוע בדיזל ולהנות ממומנט שלו על סל"ד נמוך וגרגור אופייני. אני נתקלי בהרבה רכבי בנזין כאשר מנעים אותם הנעה קרה בבוקר יוצא סירחון של בנזין לא שרוף, אז עד שממיר קטליטי מתחמם רכבי בנזין מזהמים למדי, בנוסף לכך רכב בנזין ממוצע מחזיק פחות זמן מדיזל ממוצע, כך שזה פחות חסכוני למשאבי כדור הארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשהמנוע הזה מחובר לסילברדו ששוקל 4 וחצי טון אז הוא עושה 1:6, המכונית הזן שוקל בערך פי 4 פחות, למה שלא תפגין כזו צריכה?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סילבראדו עושה 1 ל6? יותר מיוקון דיזל המיושנת שהייתה לי עם 400K ק"מ שבאה במקור מUN? אני עשיתי 1 ל7 עם היוקון שלי והיה לו הגבהה וצמיגי שטח, אני בטוח שעם צמיגי כביש וגובה סטנדרטי הייתי מגיע ל1 ל8. ממה שאני יודע גם סילבראדו בכיוון של 1 ל8 במשולב (די קרוב למשפחתית ממוצעת שעושה 1 ל10 אבל שוקלת כימעט פי 3 פחות).

• תוכן חדש...