Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה 96?

"430 כ"ס ו... אנחנו מקווים שאתם יושבים... 131.4 קג"מ ב"פחות מ"-3,250 סל"ד ..... מי שממש ירצה, יוכל לקבל אותה גם עם 660 כ"ס ו-145(!) קג"מ"

זה לא מספיק בשביל לגרור בית?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מפחד לחשוב מה הציון שהוא הולך לקבל בארץ לפי הנוסחא החדשה-LOL !

OMG- בסל"ד סרק של מכונית רגילה היא נוסעת על 100 קמ"ש עם פי 6 מומנט!!

לדעתי אין על טורבו דיזל- פשוט תענוג!(כמובן עם בידוד רעשים מתאים :-) )

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לשבת בשברולט סילברדו, סוג של משאית ששוקל מעל 2.5 טון.

לחיצה על דוושת הגז במהירות 80 קמ"ש, פתאום המנוע מתעורר, סליחה, המפלצת ששוכנת בתא המנוע.

כל המרכב מתחיל לרעוד, בחיים לא הרגשתי דבר כזה ברכב, אבל פה מדובר על משאית! המשאית הזאת משוגרת קדימה בצורה מטורפת! כל זה "רק" מ92 קג"מ.

פה מדובר על מכונית ספורט, אני מנסה לדמיין איזה הרגשה יש בלחיצה זהה ב80 קמ"ש, באוטו ששוקל חצי ממה ששוקל הסילברדו.

אי אפשר לדמיין אפילו.

Got To love It

פורסם

אני קצת בור , אבל ממונט כזה בשילוב של משקל נמוך יחסית (טון וחצי) לא אומר סחרור גלגלים בכול לחיצה קטנה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אהבתי. זה מגיע גם בגרסת סטיישן? אני רוצה אחד בתור רכב עבודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפלצת מטורפת לכל הדעות, אבל למה היא מעוצבת כמו נעלי שבת של חתן בר-מצווה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בארצות הברית כבר מזמן גילו את היכולות ה"ספורטיביות" של המנועים האלו... איזה יופי של מיסוך עשן (יש פה שיריונרים?):

http://www.youtube.com/watch?v=IK59EmKfZtY&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

לאיפה הגענו - דיזל ברכב ספורט... אני מציע שאת הרכב ספורט הבא ימציאו עם מנוע קיטור של קטר מהמאה ה18. זה גם יהיה כבד יותר, גם מזהם, מסריח ורועש יותר והכי חשוב - טונות של מומנט, בלי סוף ממש... איכככך:loco:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...