Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה בינלאומי - יוון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת האם רישיון הנהיגה החדש (כלומר הכרטיס החדש) מספיק על מנת להשכיר רכב ביוון או שצריך להוציא את הפנקס הישן שהיו מוציאים פעם בדואר. הבנתי שקיום ההוצאה של הפנקס היא בסניפי MMSI,, יש לחברה מעט סניפים ואני גר בקיבוץ בצפון, האם ייתכן שאני צריך לנסוע כמעט שעה על מנת להוציא רישיון נהיגה בינלאומי?

אשמח לתשובות ממי שביקר ביוון לאחרונה.

תודה.

פורסם

הכרטיס תופס. לא צריך ללכת לשום מקום (למיטב ידעתי. השכרתי רכבים ביותר מארץ אחת עם הכרטיס וגם נעצרתי לבדיקה ע"י משטרה עם הכרטיס, והכל בסדר)

פורסם

אתה בטוח?

ברשימת המדינות שמכבדות את הפלסטיק הישראלי (בקישור שצירפתי) יוון לא מופיעה. לידיעת פותח השרשור.

אני לא הייתי לוקח את הסיכון להיתקע בחול בלי רישיון. לשיקולך.

פורסם

הרבה חברים שלי שכרו שם טרקטורונים עם הרישיון הכרטיס בלבד (חלקם נהגים חדשים).

פשוט השוכר העתיק להם את הפרטים מהרישיון וזהו. (לא הפקידו כלום אצלו).

אני גם טס יום שני בעזרת השם, אני גם רוצה לשכור טרקטורון (פשוט להתנייד, רכבים שלא שלי, ועוד במדינה זרה, אני מפחד לעשות שטויות או אפילו לתת קיקים וכאלה שטויות).

מפחיד העניין של החוקים, הרבה אומרים שמטורפים שם, צריך ליהיות מרוכז.

פורסם

בדיוק חזרתי מכרתים - לפחות לפי דף ההנחיות של השטיח המעופף יש צורך ברשיון בינלאומי של ממסי בנוסף לכרטיס.

פורסם

תודה לכל המגיבים, לאחר בדיקה מעמיקה, ותודה למגיב הראשון שציין שטלדור גם מנפיקים את הרישיון, הוצאתי את הרישיון הבוקר! תודה למגיבים.

פורסם

לפחות בנוגע לטרקטורון, שכרתי בלי בעיה (בכריתים) עם רשיון פלסטיק וללא רשיון בינלאומי.

כמו כן לידיעתך, נדרש שם משנה זהירות בקשר לחוקי התנועה.

חלק מהחוקים נאכפים שם בעיקר על תיירים ולא על מקומיים.

אני למשל חטפתי שם דו״ח של 380 יורו!! על נסיעה על טרקטורון ללא קסדה. אף מקומי לא מקבל שם דוחות על דברים כאלה.

מעבר לזה לשוטר לא היתה בעיה בנוגע לרישיון הישראלי.

בעקרון, אם משלמים שם את הדו״ח תוך איזה שבוע, אז יש שם הנחה של 50%.

אני העדפתי לסמוך על המזל, ולא לשלם בכלל, ושיפתרו שם את בעיות המיתון בעצמם וילכו לעבוד (כמו שאומר שלמה מעוז) ושלא יבנו עלי..

זה היה לפני איזה שנתים שלוש, ומאז הייתי באירופה (אם כי לא ביוון) איזה חמש פעמים ולא היתה לי שום בעיה במשטרת הגבולות עם הדו״ח הלא משולם.

פורסם

רשיון נהיגה בחול מאוד פשוט.

במידה והרשיון מופיע ברשימה של הארצות, אתה יכול לנהוג איתו.

במידה ולא צריך ללכת להוציא רשיון ביןלאומי.

לגבי ביטוח אתה חייב להוציא אותו בכל מקרה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
לפחות בנוגע לטרקטורון, שכרתי בלי בעיה (בכריתים) עם רשיון פלסטיק וללא רשיון בינלאומי.

כמו כן לידיעתך, נדרש שם משנה זהירות בקשר לחוקי התנועה.

חלק מהחוקים נאכפים שם בעיקר על תיירים ולא על מקומיים.

אני למשל חטפתי שם דו״ח של 380 יורו!! על נסיעה על טרקטורון ללא קסדה. אף מקומי לא מקבל שם דוחות על דברים כאלה.

מעבר לזה לשוטר לא היתה בעיה בנוגע לרישיון הישראלי.

בעקרון, אם משלמים שם את הדו״ח תוך איזה שבוע, אז יש שם הנחה של 50%.

אני העדפתי לסמוך על המזל, ולא לשלם בכלל, ושיפתרו שם את בעיות המיתון בעצמם וילכו לעבוד (כמו שאומר שלמה מעוז) ושלא יבנו עלי..

זה היה לפני איזה שנתים שלוש, ומאז הייתי באירופה (אם כי לא ביוון) איזה חמש פעמים ולא היתה לי שום בעיה במשטרת הגבולות עם הדו״ח הלא משולם.

כמה שילמת על הטרקטורון?

פורסם

הייתי ביוון בקוס לפני כחודש וכן ביקשו רשיון בין לאומי, כרטיס שלנו לא הספיק.

40 יורו השכרת רכב פרטי

טרקטורון 20 יורו

אופונוע 15 משהו כזה ואופניים פשוטות 3 זה בערך המחירים שתדע.

שוב זה בקוס...

מקס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...