Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בדרך כלל לא תמצאו אותי בשרשורי קורסים והדרכות למיניהן, אלא שהרעיון מאחורי הקורס הנ"ל רלוונטי מאד לנהגים טריים המשתתפים בפורום ולחבריהם, מה שעורר אותי לכתוב עליו. זהו קורס העוסק בסיטואציות שלא נלמדו ותורגלו בשעורי הנהיגה, במצבי חרום ובהבנת הכוחות הפיזיקליים המשפיעים על המכונית להתנהג כפי שהיא מתנהגת.

בין השאר, יתורגלו בקורס בלימות חירום, תמרוני התחמקות ממכשול ועקיפות נכונות.

הקורס מועבר ע"י מורה לנהיגה ומדריך נהיגה מתקדמת מנוסה מאד בשם אייזיק דוידוביץ'(054-4568866), בגישה עניינית ונעימה, וב'גובה העיניים'. מעבר לעובדה שאנו מכרים ותיקים, זכיתי לחזות באייזיק בהדרכות והרצאות שהוא העביר לגופים שונים, ביניהם איגוד מורי הנהיגה - ואני ממליץ עליו בחום.

הקורס יתקיים בכוכב יאיר ב-23.8.2012(יום ה'), בין השעות 19:00 - 14:00.

מאחל הצלחה למשתתפים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...