Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה 1200 לצבע מט חד שכבתי ולא מטאלי.

המחיר בפועל גבוהה בהרבה,מחיר אכן מונפץ בכל קנה מידה.

אם אתה הולך על הפלסטידיפ, אני גם מעוניין בגוון הנ"ל ואם נזמין יחד אולי יצא יותר זול.

לחילופין אם אתה מוצא מקום שצובע ג'אנטים במחירים שפויים אשמח לעדכון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הפלסטידיפ,אני אשלח להם הודעה ואשאל לגבי הצבע ולאחר מכן אעדכן אותך, מאיפה אתה אגב?

בנוגע לצביעה, אם אתה אומר שזה עוד חד שכבתי אז הם חיים בסרט רע. 200 שקלים לצביעת ג'אנט לדעתי זה סכום הגיוני ביותר ולא שקל מעל,במחיר של 1200 צפונה אותי הם הפסידו בתור לקוח, לא כי אני קמצן אלא אני יודע לאמוד מחיר הגיוני ואם הוא שווה את זה או לא.

וזה חד משמעי לא שווה ושיבושם לכל מי שרוצה לשלם את זה.

פורסם

לפי מה שרשום שם, זה 300 לג'אנט, ואני מניח שיש עוד 85% תוספת לצבע מטאלי, קרי 4*300*1.85 = 2220 ש"ח.........

תעדכן אם חוזרים אליך עם מחיר. אני גם באותה דילמה, וכרגע נוטה חזק לכיוון הפלסטידיפ על כל חסרונותיו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום,

יש לי כרגע ג'אנטים בצבע אפור ורציתי שהם יהיו בצבע ניקל

השאלה איך זה הולך? פשוט צריך צבע ניקל ולצבוע את הג'אנטים או שזה תהליך מסובך ועולה הרבה?

אני לא עושה את זה בעצמי אלא רוצה שאיש מקצוע יעשה את זה, אשמח לדעת איך זה הולך וכמה עולה והאם זה מחזיק הרבה זמן?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי DODO15
פורסם

ניקל זה לא צבע זה ציפוי, אני מכיר מישהו שעושה אבל הוא באילת :)

הבעיה בציפוי שזה חדש זה יפה אבל כל מכה קטנה מורידה את הציפוי ועל מנת לתקן צריך לעשות ציפוי חדש.

פורסם

אני יודע שבCPC צובעים ג'אנטים בצבע דמוי ניקל, מתקבל צבע מראתי, אם כי לא ברמה של כרום-ניקל. יש לו מבחר די מגניב של צבעים לציפוי באבקה. יש לו, לגל (הבעלים) סבלנות להסביר הכל.

גילוי נאות:

הבעלים חבר טוב מאוד

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מחירים:

צביעת ג'נט (גם צבע מטאלי) 200 ש"ח לג'נט. צבע יסוד, צבע 2 עד 3 שכבות, לכה.

צביעת ג'נט בפלסטי דיפ 250 ש"ח לג'נט. צלוי בגוון אבל לפחות 4 שכבות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נראה מעולה, ביצעתי פרוייקט דומה אמנם לג'אנטים בני 20 במצב הרבה יותר עגום משלך.

האמת לא השקעתי כל כך הרבה, רק בנקיון, גם לא שייפתי, עברתי עם סקוץ' ולכן התוצאה אמנם פחות טובה אם מתקרבים ממש אל הג'אנט, השתמשתי באותו ספריי כמו שלך אך ללא לקה.

ככה הם נראו:

2wp584z.jpg

נקיון ג'יפה של 20 שנה:

15dapn5.jpg

על הרכב:

2w3wew3.jpg

wul37b.jpg

egk6o.jpg

אני בטוח שהייתי מגיע לתוצאה יותר טובה עם שיוף טוב. אגב האם חובה ליישם לקה לאחר הצביעה?

עבר כבר חודש ושמתי עליהם אוטם. מאוחר מדי כבר? למרות שהם נראים יפה מאוד בעין.

אם איזה חומר ניקיתה את הגנטים??

• תוכן חדש...