Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה

תמונה מהיום שלטעמי משקפת את מראה הרכב טוב יותר מהקודמות:

IMG_20150825_093536.jpg

בהמלצת הגורואים ארכוש אנדורנס ואיישם על הצבע. נקווה שהצביעה תעמוד במבחן הזמן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חייב לומר שראיתי את הרכב של אור במציאות וזה יצא מרשים, במיוחד לאור העובדה שמדובר בחובבן.

מה שכן, אם הרכב היה לבן או כסוף זה היה הרבה יותר מגניב.

אור, שקול להחליף צבע לרכב.

פורסם

אור, משהו ממש מוזר בגלגל הקדמי בתמונה האחרונה שפרסמת.

הצמיג נראה ממש כמו אבוב, כאילו הג'אנט שקוע בתוכו.

בדקת לחץ אוויר לאחרונה?

פורסם

צודק ^^

אגב כשאין לחץ אוויר יכול להיות מצב שהצמיג יגע בקצוות של הג'אנט ויקלף את הפלסטידיפ לאחר כמה נסיעות.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא בטוח אם זה אפקט שנגרם מהצל, או חוסר בלחץ אויר. אבדוק היום בדרך לעבודה. תודה על הInput!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היה חסר קצת אויר - 29 PSI במקום 32, לא משהו קריטי. בכל מקרה תודה על הסבת תשומת הלב :)

אני אעשה יותר מאוחר עוד תמונה ואשלח לך בוואטסאפ לטובת ביקורת D:

פורסם

לא קריטי, אבל אל תשכח שבימים חמים או אחרי נסיעה של כמה ק"מ הגלגל מתחמם אז לנפח עם 2-3 PSI יותר, אצלי לדוגמא אני מנפח 35PSI גם כשהצמיגים קרירים

Opel Adam S 2017

פורסם

האם המוצר sonax xtreme wheel cleaner מתאים גם לניקוי האגזוזים?

וכשאני מנקה את הג'אנט, אם אני ישפריץ עוד חומר ישירות לקליפרים לנקות לכלוך גם ממנו, זה יכול לגרום לבעיה בעתיד?

Seat Ibiza FR

פורסם

לא גורם או יכול לגרום לבעיה בקאליפרים.

המוצר לא ינקה את הפיח מהאגזוז, הוא מנקה אבק בלמים, שהם בעצם

חלקיקי מתכת.

בשביל לנקות את האגזוז תשתמש בapc.

"יאללה בירי".

פורסם

כבר הרבה זמן שאני חושב באיזה צבע לצבוע את הג'אנטים. האם כדאי בפלסטי דיפ (שוב) או לא.

אחרי שרביב הגיע לפורום החלטתי ללכת אליו שיעשה לי עבודה טובה אבל למזלי (או לרעתי) הוא החליט להעלם.

שוב חיפשתי מקומות או בעלי מקצוע שאני יכול להעזר בהם בנושא הזה. אבל המחירים היו גבוהים מידי לתקציב שלי, החלטתי לצבוע לבד, ושוב פעם בפלסטי דיפ.

החלטתי לצבוע בצבע זהב.

רכשתי צבעים מבחור בשם תמיר, כאשר נכנסים לאתר של פלסטידיפ ישראל הטלפון שיש שם מוביל אליו, בחור מאד חביב עם אחלה של מחירים ממליץ לכולם!

אז נמשיך.

התהליך שהחלטתי לעשות הוא לצבוע את הג'אנטים ב-2-3 שכבות של שחור, מעליהם 4-6 שכבות של זהב מטלייזר ואז עוד 2 שכבות של לכה.

אני מוסיף תמונות מהתהליך ותמונות של התוצאה הסופית.

אשמח לשמוע את דעתכם :)

20150831_112129.jpg

אחרי שכבה ראשונה של הצבע השחור

20150902_111514.jpg

שכבה שניה

20150902_112940.jpg

שכבה ראשונה של המטלייזר זהב

20150902_113451.jpg

אחרי 5 שכבות של הזהב

20150902_115637.jpg

20150902_115647.jpg

הנה התוצאה הסופית :)