Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אולי מתבלבל עם טבעות מרכוז.

צודק, טעות שלי.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי של פרוייקטים, עשיתם לי חשק לצבוע את הג'אנטים של הפיג'ו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי שמח לשמוע ממישהו שניסה, איך זה מחזיק לאחר מס' חודשים של שימוש.

בנוסף שאלה לכולם - איך שומרים על חישוקים שנצבעו בפלסטידיפ? אני חושש שהחומר בו אני משתמש כיום (זה, במהילת 1:10, מומלץ מאוד אגב) יהיה אגרסיבי מדי ויפגע בציפוי.

התכנון אגב, הוא לבצע 3-4 שכבות בסיס, ומעליהן עוד 2-3 שכבות נוספות. הבסיס כנראה יהיה שחור, והנוספות gold metalizer.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני כבר כמה חודשים טובים (חצי שנה לפי דעתי) עם הפלסטידיפ על החישוקים שלי.

העסק נראה כמו ביום הראשון להתזה.

איך שומרים?

קונים optimum power clean, מדללים 1:4, מרססים, ממתינים, משפשפים בעדינות ושוטפים.

פחות נוח מנקיון של חישוקים ללא ציפוי, אבל מתרגלים.

מידי פעם יוצא לי להשתמש בסונקס אקסטרים, אין עם זה שום בעיה כל עוד נצמדים להוראות ולא משתמשים על חישוקים חמים ו/או בשמש, ולא ממתינים יותר מידי לפני השטיפה.

"יאללה בירי".

פורסם

אתה משתמש עם סונקס ופאוור קלין על פלסטידיפ וזה שרד?! ראיתי ש FONZIE עשה השוואות בין הסונקס לבין החומר שהם מוכרים כביכול כמנקה ג'אנטים והחומר שלהם (שוב, כביכול) ניקה ג'אנטים טוב יותר מאשר הסונקס, עם ובלי פלסטידיפ. אבל אני סקפטי בקטע הזה.

זה לא מוריד מהברק?

אני יכול לומר שלאחר שטיפה וספריי ווקס של אופטימום על החלקים שצבועים אצלי בפלסטידיפ הנצנוץ ירד בטיפה, או שזה פסיכולוגית

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מה קורה חברים, היום שמתי סט חדש לZ4 שלי. העליתי מידה מ17 ל18',הצמיגים ששמתי הם צמיגי runflat של ברידג'סטון דגם A050 POTENZA, כמובן חתך נמוך.

בכל אופן לאחרונה שקלתי למכור את הרכב אבל במקום זה אני משאיר אותו ורוצה לעשות לו קוסמטיקה יפה, הטמבון הקדמי שלי היה במצב שלא הולם רכב כזה (לא משהו דרסטי אבל ללא ספק מפריע בעין) אז כמובן שעשיתי לו שבוע שעבר פחחות צבע לאחר שהתפנה לי קצת זמן. היום כמו שאמרתי שמתי סט חדש כולל צמיגים ועכשיו אני רוצה לצבוע אותם בצבע כזה:

http://www.gtspirit.com/62171/gallery/6441/80889/

אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי מי עושה דבר כזה בצבע כזה או היכן ניתן להזמין צבע כזה ולצבוע לבד?

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם

הצבע הזה הוא ברונזה או נחושת, או אפילו שילוב של שניהם, הצבע הזה מגיע ע"י פחית מטלייזר או תערובת בגלונים שמשתמשים עם פיסטולט מיוחד לזה.

לצערי אין את הצבע הזה בארץ כי גם אני מאוד מאוד רציתי אותו, אתה יכול להזמין דרך האתר של DYC.COM , לא זול ויגיע רק בפחיות דרך חברות שילוח כגון BUY2USA.

אכן הצבע הזה מדהים.

ניתן להגיע למשהו דומה על ידי צבע בסיס שחור פלסטידיפ ומעליו מטלייזר נחושת, צירפתי לינק של חיפוש תמונות בגוגל

copper plasti dip - Google Search

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ליאב תודה רבה על התגובה, אהיה חצוף יותר ואשאל אותך איך משתמשים בחברת שילוח כמו BUY2USA? אני כבר כמה וכמה שנים מזמין מלא דברים מהרשת שמגיעים ישירות לדואר/מכס אבל מעולם לא הזמנתי משהו דרך חברת שילוח? איך זה בעצם מתנהל?

ידוע לך אם למשל אני אשלח להם את הקישור של הג'אנט הזה אם הם יוכלו לתאם לי צבע כזה ? או לחלופין לומר לי מה השילוב שאני צריך לעשות על מנת להגיע לצבע הזה (למשל קודם כל שחור ולאחר מכן זהב)?

אגב האתר שנתת לי הוא אתר של יאכטות, אתה בטוח שזה האתר הנכון?

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם (נערך)

בכיף, תשאל חופשי,

יש לך את האתר BUY2USA אתה פותח שם חשבון וכתובת "פיקטיבית" כביכול שאליה הם שולחים את כל מה שאתה מזמין (יש לך הסבר מלא באתר שלהם http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/stores )

ומשם שולחים לך את זה לישראל בסופו של דבר, כל פחית ספריי עולה כ 10 דולר ותוסיף על זה משלוח לכתובת של BUY2 בארה"ב, ומשם עוד משלוח לארץ ימי או באוניה (המחיר באוניה זול יותר)

לגבי השילובים להגיע לצבע הזה, זה כבר קצת מעלי כיוון שאני ראיתי פרוייקטים דומים שאנשים כתבו פשוט מה הם עשו לפני, בסיס לרוב הוא בד"כ 2-3 שכבות של שחור מט רגיל שגם נמכר בארץ, ומעליו 2 שכבות או יותר של METALIZER או כל צבע אחר שאתה רוצה זהב וכדומה.

עוד דוגמא לצבע הזה

Copperized Plasti Dip wheels on Tuxedo Black: Thoughts

זה האתר הנכון בטעות זה שלח לינק אוטומטית

https://www.dipyourcar.com/

ממליץ לבדוק סרטונים ביוטוב, ולעשות חיפושים בגוגל בנוגע לצבעים ושילובים כי זה עולם שלא נגמר, אתה יכול לשחק עם זה בלי הפסקה.

נ.ב - אם אתה מתכנן על צבע קבוע אני יודע שיש היום צביעה באבקה, יש כאן אפילו חבר פורום שעושה את זה בסדנה מיוחדת שהקים, זה נראה מעולה וזה כמובן קבוע, המחיר לא זכור לי אבל שווה לבדוק

נ.ב 2 עוד לינק לגבי צבע דומה יותר למה שרצית.

Copper Metalizer on top of matte black

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

פלסטידיפ זה לא כזה להיט, הצבע הזה הוא כמו ציפוי עדין של גומי, כל שריטה מקלפת אותו.

למה שלא תצבע באבקה כמו שבאמת צובעים ג'אנטים?

הנה חברה שקראתי עליה דברים טובים

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבעיה שגם כל שריטה תוריד את הצבע שיש על הג'נט, בסופו של דבר אתה מגרד מדרכות לא נוצות וזה מה שמבאס.

מה שטוב בפלסטידיפ שאתה יכול להחליף צבע מתי שבא לך.

וזה בדיוק האתר שהתכוונתי אליו, העבודות שם נראות מעולה וגם בפייסבוק, המחיר ככל הנראה יותר גבוה פי כמה מפחיות של פלסטידיפ, אבל לדעתי שווה את ההשקעה אם אתה מחפש צבע קבוע שהולך לשבת הרבה זמן על הג'נטים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן כל מכה תקלף את הפלסיטדיפ אבל מצד שני באמת תראה לי ג'אנט שמקבל מכה ואין לו קילוף של הצבע המקורי או כל שכבה אחרת שישימו עליו.

אתה לא נכנס בדברים רכים,בכל מה שאנחנו נכנסים בו בכבישים זה מדרכות/ברזלים וכו', דברים שללא ספק משאירים מכות/שריטות/ועוד דברים ויזואלים כאלה ואחרים שלא באים לנו בטוב בעין.

מה שכן החברה עניינה אותי,שלחתי להם הודעה לגבי הצעת מחיר, נראה מה התשובה שיחזירו לי מחר בבוקר. וכן ראיתי את המחירון אבל לדעתי 1200 ל4 ג'אנטים זה מחיר די יקר ולא מוצדק אז אמרתי נשמע בכל זאת אם יש להם הצעה אחרת.

• תוכן חדש...