Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

0b43f66c020a367ec35029d4868166fc.jpg

אשמח לשמוע את דעתכם לאיזה צבע כדאי לצבוע כדי שהגאנט הזוועה הזה יראה יותר נורמלי

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
0b43f66c020a367ec35029d4868166fc.jpg

אשמח לשמוע את דעתכם לאיזה צבע כדאי לצבוע כדי שהגאנט הזוועה הזה יראה יותר נורמלי

שום צבע. זה יראה מגוחך.

ניקוי טוב עם ספריי מתאים לג׳אנטים ובמקסימום לבצע צביעה באותו הצבע.

פורסם
יצא יפה מאוד. לדעתי דקסטר היה גאה בך על פריסת הניילונים המרשימה

חחח זה בדיוק מה שחשבתי עליו וגם לפני שהתחלתי שאלתי את הבת זוג אם היא רוצה לסגור חשבונת עם אנשים לפני שאני מתחיל כי זה הזמן.. .:p

פורסם

יאיר, מאיפה אתה?

התכנון המקורי שלי היה לצבוע בזהב, אבל זה היה נוצץ מדי בשבילי.

מצד שני התוצאה שלך נראית טוב מאוד.

הבעיה עם הצבע הזה הוא שהתמונות לא מעבירות טוב, לדעתי, את המראה. ה'ספארקלינג' אפקט לא עובר בתמונה.

אם מסתדר לך, ואתה באזור יקנעם, אשמח לראות את העבודה במציאות. אני עובד ביקנעם כך שאני שם כל הזמן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יאיר, מאיפה אתה?

התכנון המקורי שלי היה לצבוע בזהב, אבל זה היה נוצץ מדי בשבילי.

מצד שני התוצאה שלך נראית טוב מאוד.

הבעיה עם הצבע הזה הוא שהתמונות לא מעבירות טוב, לדעתי, את המראה. ה'ספארקלינג' אפקט לא עובר בתמונה.

אם מסתדר לך, ואתה באזור יקנעם, אשמח לראות את העבודה במציאות. אני עובד ביקנעם כך שאני שם כל הזמן.

בגדול אני גר בקריית גת אבל נוסע פעם בחודש להורים בצפון ועובר דרך יוקנעם.

אשמח להפגש איתך שתוכל לראות את התוצאה.

אני מניח שהפעם הבאה תיהיה אחרי החגים..

אם תרצה עד אז אני איהיה איתך בקשר.. :)

פורסם

רוצה גם רוצה.

אני כאמור עובד ביקנעם, וגר בעמק יזרעאל (קרוב לצומת ישי, אם אתה עובר שם במקרה).

אשמח מאוד לראות את העבודה בLIVE. אולי בעתיד אחליט ללכת על הרעיון המקורי שלי (כמו שלך- שחור ועליו זהב), אבל אני צריך לראות זאת קודם לכן במציאות כי הנסיון הקטן שעשיתי לא יצא משהו (אבל עשיתי רק שכבה אחת...)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כבר הרבה זמן שאני חושב באיזה צבע לצבוע את הג'אנטים. האם כדאי בפלסטי דיפ (שוב) או לא.

אחרי שרביב הגיע לפורום החלטתי ללכת אליו שיעשה לי עבודה טובה אבל למזלי (או לרעתי) הוא החליט להעלם.

שוב חיפשתי מקומות או בעלי מקצוע שאני יכול להעזר בהם בנושא הזה. אבל המחירים היו גבוהים מידי לתקציב שלי, החלטתי לצבוע לבד, ושוב פעם בפלסטי דיפ.

החלטתי לצבוע בצבע זהב.

רכשתי צבעים מבחור בשם תמיר, כאשר נכנסים לאתר של פלסטידיפ ישראל הטלפון שיש שם מוביל אליו, בחור מאד חביב עם אחלה של מחירים ממליץ לכולם!

אז נמשיך.

התהליך שהחלטתי לעשות הוא לצבוע את הג'אנטים ב-2-3 שכבות של שחור, מעליהם 4-6 שכבות של זהב מטלייזר ואז עוד 2 שכבות של לכה.

אני מוסיף תמונות מהתהליך ותמונות של התוצאה הסופית.

אשמח לשמוע את דעתכם :)

[ATTACH=CONFIG]436023[/ATTACH]

אחרי שכבה ראשונה של הצבע השחור

[ATTACH=CONFIG]436024[/ATTACH]

שכבה שניה

[ATTACH=CONFIG]436025[/ATTACH]

שכבה ראשונה של המטלייזר זהב

[ATTACH=CONFIG]436026[/ATTACH]

אחרי 5 שכבות של הזהב

[ATTACH=CONFIG]436027[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]436028[/ATTACH]

הנה התוצאה הסופית :)

[ATTACH=CONFIG]436029[/ATTACH]

יפה מאוד! סחטיין על העבודה לפרק את כל הגלגלים ולהחזיר, העמדת את הרכב על בוקים בזמן הזה? (אני עשיתי על הרכב בשיטה של השקיות וכו')

הצביעה יצאה חלקה עושה רושם, וכמעט קניתי גם את הזהב כדי להעביר על הג'אנט שלי, לבסוף הלכתי על כסוף ואני אתן שכבה אחת או 2 על האפור פחם שיש (פלסטידיפ) כרגע, התכנון הוא למחר :p

תתחדש :)

Opel Adam S 2017

פורסם

יאללה, עדכון נוסף מאמש

ישנן 5-6 שכבות אפור פחם פלסטידיפ, אתמול הוספתי עוד אחת + 2 עדינות של מטלייזר כסוף + גלוסיפייר.

התוצאות = בדיוק הצבע שרציתי, זה נראה כל כך טוב בשמש ישירה שמעט מזכיר כחלחל אפור, משהו שקשה לראות במצלמות היטב.

אפור פחם / Anthracite

20150905_150657.jpg20150905_150703.jpg20150905_150710.jpg

2 מטלייזר כסוף והגלוסיפייר

20150905_154117.jpg20150905_154118.jpg20150905_154139.jpg20150905_154144.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה יופי! תזהר שלא יפרקו לך את הג׳אנטים כי יחשבו שזה עשוי מכסף טהור :-P

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

חשבתי על זה :p

זה נראה מעולה מהצד הרבה יותר מהאפור הפחם שגם הוא נראה מעולה בלי קשר, הפלאתי לגמרי.

אני רק מקווה שלאחר כמה נקיונות ה FLAKE POP ישאר, יש מעין נצנצים בכמות קטנה שגורמים לצבע להראות מתכתי ומבריק במיוחד עם הגולסיפייר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...