Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריה תקועה בגיר מה ניתן לעשות?

ba323f
שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

לפני כמה חודשים הסבתי את המאזדה לאנטיס 97 שלי לגיר ידני.

הציריה הימנית בנויה מ2 חלקים עם מייסב באמצע, רציתי להחליף מחזיר שמן של הציריה ולא הצלחתי לחלץ את הציריה מהגיר, יש את החלק שניקרא "JOIN SHAFT" מהספרות הטכנית של היצרן זה החצי של הציריה מה שמתחבר לגיר, החלק הזה פשוט נתקע בפנים הוא יוצא כחצי ס"מ ונתקע, כמה מכות פטיש ולחץ הפעלתי עליו והוא פשוט תקוע, כאילו שהשיני הזחה שלו בתוך הגיר קיבלו "פיטריה"

ביצעתי חיפוש ברשת וניתקלתי באשכול הזה:

http://honda-tech.com/showthread.php?t=3018967

שם רואים את הציר שעליו אני מדבר גם תקוע.

הפכתי עולמות כדי להשיג גיר כזה ומאוד קשה להשיג אותו.

מה האפשרויות הניצבות בפניי האם יש דרך לחלץ את הציר הזה?

במידה ואני מפרק את הגיר (פותח אותו) ומוציא את הדיפ' עם הציר התקוע ניתן לשפץ אותו בעלות סבירה?

הציר שתקוע יש לו חופש לצדדים כאילו שאחד הלאגרים הדיפ' קיבל חופש רציני.

אשמח לקבל עזרה מקצועית.

* הציר הזה יש לו רק שיני הזחה ללא אבטחה כלשהי כמו למשל C-CLIP, והוא אמור להיכנס ולצאת חופשי אבל הפעם הוא ניתקע מסיבה כלשהי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח לגבי הידני, אבל בדרך-כלל, אם אתה מוציא את הציריה השמאלית, אתה יכול לדפוק החוצה את הציריה הימנית עם "מברג ירוק" דרך הדיפרנציאל. תנסה לפני זה לרסס ממיס חלודה על השיניים ולדחוף פנימה והחוצה, גם מהצד החיצוני וגם מהפנימי, דרך הדיפרנציאל. לפעמים זה נתקע על חלודה. ועוד דבר אחד - נסה לסובב את הציריה התקועה קדימה עם מכת פטיש - לפעמים שיני ההזחה מקבלות מדרגה והסיבוב משחרר את המדרגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספי תודה רבה על התשובה המקצועית.

ניסתי עם מברג בדיוק כפי שתיארת, ניסתי לתפוס עם עם פלייר פטנט ואפילו מלחציים קטנות ועליהם דפקתי חזק ועדיין תפוס.

במצב הזה כאשר אני מזיז את הציריה ימינה-שמאלה למעלה- למטה יש חופש רציני, רואים את המייסב שהציריה עוברת דרכו זז הרבה, זה נזק רציני? לצירייה הזו יש גם בית מייסב חיצוני כמו ברוב הצרפתיות.

*לציריה זו אין טבעת אבטחה היא צריכה להיכנס ולצאת בקלות.

הציריה נכנסת לתוך הדיפרנציאל ככה שאין סיכוי שיהיה חלודה.

רק לפני מספר חודשים הרכבתי את הגיר הזה והציריה הייתה נכנסת ויוצאת חלק, מה גרם לה להיתקע בפנים, ז"א מה הסיבה כדי שעם הגיר החדש זה לא יקרה לי שוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

לדעתי לא הבנת מה שספי כתב,צריך להכניס מברג ירוק דרך הפתח של הציריה השניה,ז"א מאחורי המוט,ולדפוק,זה יצא רק בכוח,לנעות פלייר פטנט על הציריה ולדפוק לא יעשה עליה רושם,דפוק חזק,בלי פחד,זה יצא.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורן אולי אתה לא הבנת אותי אני עשיתי בדיוק כך.

הרגע הגיע לי הגיר הידני אחד אחר ובו אין את החופש במיסב של הדיפרנציאל כמו הגיר הקודם בו הציריה תפוסה, עכשיו אין ספק שהגיר שבק, כבר קניתי אחד אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"מברג ירוק" זה מברג מחומרים אורגניים שלא מזהם את הסביבה, ועומד בתיקני זיהום אויר מחמירים לפי תקן אירו-5.

סססתתתאאאאם. זה מברג דפיקה גדול של מכונאים שבדרך כלל מגיע עם ידית ירוקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספי הפלת אותי עם התגובה שלך :lol:

לא מחייב שהמברג יהיה ירוק לי למשל יש ירוק, אבל יש גם בשחור, בקיצור זה מברג שמיועד גם לדפוק עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

לא מחייב שהמברג יהיה ירוק לי למשל יש ירוק, אבל יש גם בשחור, בקיצור זה מברג שמיועד גם לדפוק עליו.

הבנת את זה ספי?? למה להיות גזעני!:-D :-D :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...