Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, הלוואי ולשוטרים בארץ יהיה 10% מהכח שיש לשוטרים בניו יורק.

בארץ השוטרים היו שואלים אותו "כמה סוסים"? או כמובן "מוכר"?

ומתרפסים בפני מישהו שיש לו כמה מאות אלפי דולרים להוציא על רכב כזה,

אז מה אם יש למר בחור חתיכת פרארי?

זה לא הופך אותו למעל החוק!

קיבלת דו"ח? אתה יכול לנסות לשכנע את השוטר שזה לא בסדר, או לשתוק ולנסות לבטל את זה אחר כך. אבל להתחיל בנסיעה תוך התעלמות מופגנת בזה שיש מולך בן אדם, עזבו שוטר, בן אדם! הולך רגל שאתה יכול לפגוע בו?!

עם כל הכבוד לפרארי (ויש...) תאכל ח*א!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג הפרארי היה ממש שחצן ולא שם על השוטר ה"עני"

פשוט חוצפן וכל הכבוד לשוטר שהכניס לו והשאיר לו סימן יפה על הרכב, פריטיבוי כזה יהיה מאוד מבוקש במקום שאליו הוא ילך להעביר את הלילה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השיבו לו כגמולו על התנהגות מגעילה. פעם כתב איזה מישהו באחד העיתונים, אני לא זוכר מי זה היה,

שמה שהוא אוהב בשוטרים של ניו יורק, זה שהם לא חברים של אף אחד. זה לא משנה אם אתה עשיר או עני,

נוהג בפיאסטה חבוטה או בפרארי נוצצת, עשית עבירה, אתה מקבל דוח, ולא יוותרו לך.

שימו לב שהוא מתחיל לנסוע, השוטר מזהיר אותו לא לעשות את זה, והנהג מתעלם.

פורסם

כשהשוטר דפק לו על החלון כמו משוגע ופתח לו את הדלת על המונית כאב לי פיזית הלב על הפרארי!

נכון, הבחור יצא לא צודק, אבל מה הפרארי אשמה?!

אם זה היה הרכב שלי, לא רק שהייתי דורסת לו את הרגל - הייתי דורסת לו את החיים על השריטה ההיא על הרכב!

פורסם

יפה מאוד ככה בדיוק עושים כבוד ללובש מדים.

הוא קיבל את מה שמגיע לו. עוד פוזאיסט שעושה פוזות על השוטר הלא נכון.

דו"ח נכון או לא, בטח שאתה לא נוסע לשוטר ככה בפנים ועולה לו על הרגל, גם אם הוא עומד מול הרכב.

פורסם
הדוח היה מוצדק, הבחור היה ללא לוחיות רישוי נכונות ממה שקראתי באתר שהפיצו את הסרטון, וחוצמזה, רושמים לך דוח למה לעזאזל נראה לך שאתה נכנס לרכב ומסיע אותו? בורח מדוח??

לפי מה שהנתי מהעמוד, הדו"ח היה על חניה, כאשר את הרכב החנה הבחור של ה-valet של המלון, והוא חנה באיזור ששמור למלון.

אמרתי כבר שאני לא מכיר שם את החוק, לא יודע אם אפשר לשלוח בדואר או שחייבים לקבל אותו ביד.

שלא תבינו לא נכון הבחור אדיוט ואני שמח שעצרו אותו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כולם מתלהמים בגלל הפרארי ושוכחים לרגע שזה בדיוק מה שבעליה רצה - שיסלחו לו בשל העובדה שיש לו פרארי והוא חושב שהוא יכול לשים ז' על כולם. הוא ראה שנותנים לו דו"ח, ציפה לברוח, לא הצליח, ראה שעומד לעלות לשוטר על הרגל - מה לעזאזל הוא חשב? השוטרים עוד נהגו אתו במידת רחמים ולא פוצצו אותו מכות אלא סתם הכניעו אותו, די מהר ודי בקלות. הגיע לו יותר.

עשירים אמיתיים, לא נובורישים או בני עשירים מפונקים, בחיים לא היו מתנהגים ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה אמיתי? השוטר באמצע כתיבת דו"ח חניה. אין זה אומר שהנהג אינו מורשה להיכנס לרכבו בזמן הזה.

למה שתיגרם מהומה? הדבר המובן וההגיוני ביותר במצב הזה הוא שבעל הפרארי ימתין שהשוטר יסיים לכתוב את הדו"ח, יגיש לו אותו ויגיד לו יום טוב.

הם ראו אחד את השני, והוא נכנס לרכב, מתחיל לדרוס לשוטר ת'רגל בכוונת תחילה.

בעודו נמחץ על ידי המכונית הוא פותח את הדלת ואתה בהוד התייפיפיותך אומר שלא מוצדק שהוא פתח את הדלת של הפלא היוקרתי הזה שלא בשיא העדינות?

מזל שזה קרה בארה"ב לפחות אפשר רק לקוות שריצ'י ריץ' יבלה קצת זמן בחברת אנשים שירביצו עליו קצת נימוסים.

עריכה: לטעמי הטעות היחידה של השוטר זה להישאר צמוד לרכב כשהוא כבר החל לזוז. או שאתה זז, או שאתה תיפגע, מה החכמה שלך בלפגוע בעצמך. הוא היה צריך להאמין שהעשיר הזה מנותק מספיק מהמציאות כדי לדרוס אותו ולפצוע אותו.

מאוד אמיתי.

בדיוק הפוך! אם השוטר באמת היה רוצה למנוע מהבחור תזוזה - היה מבקש יפה שימתין שנייה מחוץ לרכב ומגיש לו את הדו"ח.

אם היה רוצה להימנע מכך - היה יכול פשוט לעמוד מול האוטו. לא ליד ולא בטיח. מול. רוצה לסוע? דרוס אותי.

אני חושב שאם רכב במשקל טון וחצי היה עולה לך על הרגל, גם אתה היית מתעצבן, ואולי אפילו בצורה רצינית יותר.

נכון. אבל אני לא שוטר. יש code of conduct ששוטר צריך לעבוד על פיו.

שוטר צריך לדעת להתעלות על עצמו ולא לתת לחלון של רכב מכות שנובעות נטו מעצבים.

הייתי סולח לו יותר אילולא היה מוציא אקדח ואומר לנהג ה'סורר' לצאת מהרכב במיידי...

ושוב, אם היה רוצה לגמור את הסיפור בלי מהומה - היה מבקש מהנהג להמתין רגע או פשוט חוסם לו את הדרך.

כולם מתלהמים בגלל הפרארי ושוכחים לרגע שזה בדיוק מה שבעליה רצה - שיסלחו לו בשל העובדה שיש לו פרארי והוא חושב שהוא יכול לשים ז' על כולם. הוא ראה שנותנים לו דו"ח, ציפה לברוח, לא הצליח, ראה שעומד לעלות לשוטר על הרגל - מה לעזאזל הוא חשב? השוטרים עוד נהגו אתו במידת רחמים ולא פוצצו אותו מכות אלא סתם הכניעו אותו, די מהר ודי בקלות. הגיע לו יותר.

עשירים אמיתיים, לא נובורישים או בני עשירים מפונקים, בחיים לא היו מתנהגים ככה.

מישהו כאן אמר שהשוטרים בארה"ב לא חברים של אף אחד - לטוב או לרע. בסדר.

אבל אני מבטיח לך שאם היה זה כביש צדדי ושקט בלי עדים ובלי מצלמה של עובר אורח - זה היה נגמר בהרבה יותר מכמה דפיקות על האוטו והפלה של העבריין (שלא לומר הדורס) על הארץ.

אני בכלל לא נכנס לדיון האם מגיע לנהג דו"ח או לא, נצא מנק' הנחה שמגיע - אחלה. תן לו דו"ח... אל תיצור פרובוקציות.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני מבין שראיתם רק את הסרטון ודילגתם על הטקסט.

1. הדו"ח היה לא מוצדק, שאני מתאר לעצמי שזאת הסיבה שהוא לא היה מוכן לקבל אותו. אני לא מכיר את החוק שם אז אני לא יודע אם זה בכלל אופציה (בדומה לסירוב חתימה בארץ).

2. השוטר אדיוט.

3. הנהג אדיוט עוד יותר.

4. לפי חלק מעדי הראיה הוא לא דרס לו את הרגל.

5. אני מתקשה להאמין שזאת התגובה של השוטר כשרכב עומד לו על הרגל. גם "רק" 250 ק"ג זה מספיק בשביל לרסק את העצמות. ולפי המשקל והחלוקת משקל של הרכב מדובר על 300 ק"ג לפחות.

אתה רציני?

1. דו"ח לא מוצדק? תערער עליו ותבטל אותו. אתה לא מנסה לדרוס שוטר.

2. אוקיי השוטר אידיוט. זה אומר שמותר לדרוס אותו?

3. אין וויכוח.

4. ראה 1 וגם 2.

5. ראה 4.

בקיצור, שוטר עוצר אותך ונותן לך דו"ח? אתה תתנהג יפה ותקבל את הדו"ח.

לא טוב? יש לך ברירה - אל תנהג.

פורסם
כולם מתלהמים בגלל הפרארי ושוכחים לרגע שזה בדיוק מה שבעליה רצה - שיסלחו לו בשל העובדה שיש לו פרארי והוא חושב שהוא יכול לשים ז' על כולם. ...

לא ציפיתי שיסלחו לו אפילו לא לרגע אחד, מצידי היו צריכים כל שלושת השוטרים שם להתנפל עליו עם טייזרים ואלות בייסבול ולפרק אותו למוות.

.. רק מפריע לי שה458 נשרטה :cry:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...