Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוח מוצדק או לא, השוטר הגיב לטעמי. :)

מה זה הזלזול הזה? השוטר אפילו העיר לו אחרי הפעם הראשונה שהוא ניסה לנסוע ופוצץ אותו רק אחרי הניסיון השני.

מה הטמבל הזה חשב, שהוא פשוט יסע באמצע הדוח כאילו כלום לא קרה והשוטר יעמוד באמצע הכביש עם הז*ן ביד?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דוח מוצדק או לא, השוטר הגיב לטעמי. :)

מה זה הזלזול הזה? השוטר אפילו העיר לו אחרי הפעם הראשונה שהוא ניסה לנסוע ופוצץ אותו רק אחרי הניסיון השני.

מה הטמבל הזה חשב, שהוא פשוט יסע באמצע הדוח כאילו כלום לא קרה והשוטר יעמוד באמצע הכביש עם הז*ן ביד?

+1, אני במקום השוטר גם הייתי סוגר לו את הדלת על הראש.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני מצטט כאן את אחת התגובות הכי ראויות בעמוד עצמו, כיוון שניכר שלא כולם טרחו לקרוא:

"He was getting a legitimate ticket (NY VTL Sec. 306(b) - Failure to Display Inspection Sticker, NY VTL Sec. 403(1) - Evidence of Registration to be Attached as Prescribed by Regulation) which he was trying to run away from. In the process, he assaulted a police officer with his vehicle. (NY Penal Law Sec. 120.11 - Aggravated Assault Upon a Police Officer or Peace Officer, Class B Felony, Minimum 5 Year Sentence, NY Penal Law Sec. 10.00(13) - Vehicle included in definition of deadly instrument) Then when he was told to get out of the vehicle and pulled from the vehicle, he resisted arrest. (NY Penal Law Sec. 205.30 - Resisting Arrest, Class A Misdemeanor) That's one of those things you get thrown on the ground and cuffed for. The level of force used to gain compliance was clearly proper, as judged by the suspect's willingness to injure police officers."

- xheeltoeherox

בגדול, הבחור אכל בדיוק את מה שהוא בישל לעצמו. מה נראה לו בדיוק שהוא מתחיל לנסוע בזמן שהשוטר רושם לו דו"ח (תוך כדי עליה פיזית על גופו או חלקו)???

ייתכן והשוטר היה צריך לבחור באופן פעולה שונה - לא לתת לו להכנס לרכב ולמנוע (כנראה) את כל התקרית מלכתחילה ובעיקר את הנזק לפרארי המדהימה שיש לה בעלים כל כך מטומטם!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זלזול מגעיל בשוטר,לא מגיע לאף אחד יחס כזה,שוטר או לא זה כבר לא משנה,בעל פרארי או בעל פיאסטה,הבחור נכנס לרכב והניע כאילו אין מולו אף אחד בכזה זלזול...

פורסם

באחת מתוכניות המרדפים של השוטרים בארה"ב, אמרו פעם שדריסה עם רכב, כמוה כתקיפה עם נשק.

אם השוטר באמת היה מאבד עשתונות, היה לנו כאן נהג עם כמה כדורים בגוף. וכן, שוטרים בארה"ב שולפים הרבה יותר מהר מהשוטרים בארץ.

אני לא יודע אם מה שנכתב באתר נכון, מוצדק או לא מוצדק, אבל אפילו בארץ לא ראיתי מישהו שמנסה לברוח משוטר בזמן שהוא כותב דוח. ה- "אלימות" שהופעלה, הייתה ממש בעדינות. אני מתאר לעצמי שזה היה יכול להיגמר רע מאוד.

כ

אם זה היה הרכב שלי, לא רק שהייתי דורסת לו את הרגל - הייתי דורסת לו את החיים על השריטה ההיא על הרכב!

וזה עניין חוסר הכבוד לשוטרים בארץ. השריטה נגרמה בגלל האידיוט ששכב אח"כ על הריצפה וכמעט השתין מפחד, לא בגלל השוטר.

פורסם

הוא אכל את מה שבישל.

לנסות לברוח משוטר בארה"ב (והיה פה סוג של ניסיון בריחה- לפחות כוונה הייתה) , נו באמת הרי הם מטורפים על מרדפים (לאן גם הוא יוכל לברוח בניו יורק, עד הרמזור / פקק הבא??)

השוטר הגיב כראוי, הוא צעק לו שהוא עולה לו על הרגל, הנהג הביט בו והמשיך להתקדם עם הרכב.

מה הוא ציפה שיקרה?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה, בעל פרארי לא מבריז לשוטר כי הוא פוחד מהדו״ח, הוא מבריז לו כדי להראות לו כמה הוא לא סופר אותו ממטר, באקט הזה שהשוטר עומד בחזית הרכב והוא פשוט עולה לו על הרגל הוא רצה להראות לשוטר שהוא משתין עליו.

אז השוטר השתין עליו בחזרה ועוד היה עדין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל, יש לי ניסיון עם דריסת כף רגל, זה אכן לא גורם לנזק כמו שחושבים.

קודם כל, המשקל לא מוטל במלואו על הרגל, הצמיג לא קשיח מאוד וכבר חויתי רכב שלמסחרי של מעל 2 טונות שעולה על רכב של בחור במשקל 65 ק"ג ולרכב + הרגל שלום.

שנית, לא נראה כאילו הרכב באמת עלה על הרגל שלו, הוא קצת נגע וקצת הזיז אותו אבל ממש לא עלה לו על הרגל.

לסיכום - אין ספק כי ככה צריך להתנהג שיש זילות בשוטר במדים. טוב עשו שעצרו אותו וגרמו לו קצת להבין יחס נאות מה הוא, אני בטוח שפעם הבאה ששוטר ינסה לעצור אותו - הוא יתנהג בהתאם...

פורסם
שמתם לב כמה פעמים הוא פתח את הדלת של ה458 על המונית באגרסיביות?

ונדליזם למונית,זה באמת היה מטומטם-סתם מוציא זעם ומשתמש במעמדו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ונדליזם למונית,זה באמת היה מטומטם-סתם מוציא זעם ומשתמש במעמדו.

תגידו לי אתם אמיתיים ?!

הבן אדם פאקינג דרס שוטר ושם עליו ז**

כל מה שקרה לצפונבון הזה בסרטון מגיע לו , ואפילו יותר.

אין לי מושג על מה אתם מדברים הוא בכלל לא פתח את הדלת בפראיות, אם זה היה קורה לי מבטיח לך שזה

באמת היה פראי ,איזה חוצפן הנהג !!

תפסיקו להסתנוור מהפרארי , יש בן אדם מאחורי המדים הללו והפרארי זה כולה חתיכת קרבון !

* אני מעריץ מכוניות , אבל חיי אדם וכבודו קודמים לכל .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

הנהג מפגר בלשון המעטה, דו"ח מוצדק או לא - יש דרכים חוקיות לטפל בזה.

יחסית לארה"ב השוטר הגיב בקטנה, יש לנהג מזל שהוא לא חטף אלה לפנים ושברו לו את הידיים.

אני חושב שכל אחד פה שמישהו היה עולה לו על הרגל בכוונה תחילה, כואב או לא, הייתם מתעצבנים.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

השוטרים בניו-יורק הם דיי בהמות.אני לא חושב שהוא דרס אבל אם כן ואם לא ההתנהגות הזו בהחלט מצדיקה את פעולותיו של השוטר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...