Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב נזק לא ברור בצד הצמיג, יש להחליף זוג צמיגים ברכב של אמא שלי.

הצמיגים שהרכב נועל כרגע הם DUNLOP SP SPORT 490 במצב טוב יחסית.

לפני שהיא תישלח לצמיגיה להתקין סתם זוג צמיגים של חברה טובה, הייתי מעוניין לקבל מכם המצלה לצמיגים עבורה.

על הצמיגים להיות שקטים, אוחזים בצורה טובה (לא ספורטיביים או משהו כזה, אבל בעלי אחיזה טובה), ואורך חיים טוב.

תודה לעוזרים,

אבירן.

פורסם

כל צמיג מוכר יהיה עדיף על האשפה מספר 490 מבית דנלופ. צמיג זוועה שבכלל לא אמור היה לצאת מאינדונזיה. אם יש עוד כאלו ברכב עדיף לסלקם לאלתר.

המלצה מניסיון - צמיגי פאלקן Ziex 912 יחסית נמכרים במחירים שפויים ומדובר בצמיג סביר מאוד, ונהדר ביחס למחירו.

פורסם

הפלקן הזה היה גם אופציה עבור ההונדה שלי בהחלפה האחרונה, בסוף הלכתי על יוקוהמה c.drive.

היוקוהמה לא יהיה עדיף גם לקורולה?

פורסם

נרכשו היום זוג צמיגי פלקן ZE912 במחיר של 285 ש"ח ליחידה כולל מע"מ. (למי שתוהה בקשר למחיר - יש לנו חברה הצורכת המון צמיגים למשאיות/כלים חקלאיים ולכן קיבלתי מחיר כזה).

תודה על העזרה והייעוץ,

אבירן :-)

• תוכן חדש...