Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר ציינו,

האסטרה והקרוז לא ספורטיביות בעליל והתיבה האוטו' הרגילה מסרסת את רוב הכוח שיש להן ממילא.

באשר לאיביזות הגודשות - דווקא הפוך גוטה,

הדור החדש מגיע עם מנוע הטויין טורבו ועם ה-DSG7 הידוע לשמצה בשילוב עם מנוע ה-1.4.

לאון 1.8 תהיה התמורה הטובה ביותר לכסף ותהיה כנראה החדשה היחידה בתקציב שעומדת בדרישות.

מצטרף להמלצה על האבארת'.

אגב, מיעוט בסוסים לא מעיד בהרכח על רכב איטי - הכל תלוי במשקל הרכב.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כמו שכבר נכתב מעליי

הפולו GTI וגם האיביזה בעייתיות משהו

האסטרה והקרוז לא ספורטיבית לגמריי

הבראבו חלשה

האברט מהנה מאוד מאוד,פשוט רכב של כיף ואוליי אפילו ארד קור(תחושת נהיגה שלי עליה),

קשיחה חסכונית וקטנה מאוד(מושב אחורי פיצפון) ולא חסר כוח והיא לא לייט היא טיפהלה קצת יותר.

אבל כמו שנאמר מעליי הברירת המחדל... הלאון .

רכב מאובזר מאוד וחדש מהחברה העיסקה הכי משתלמת בעיר(לא אמרתי הכי טובה)לא הייתי אומר ספורט לייט

אבל בדרך לשם ,יש מנוע איכותי עם שלל אפשרויות לשידרוג שמבחינת כוח וצריכת דלק נותן את הטוב מכול העולמות.

ואם תרצה מעט לשדרג כיוליי שילדה בעתיד ולהפוך לספורט לייט זו השילדה לשדרג.הלאון מבחינת כל הנתונים מספיק טובה

חזקה וכייפית ואוליי קצת יותר לרוב המישתמשים והנהגים .

אני יכול להמשיך לרשום לרשום הבחירה היא קשה ומבלבלת אבל

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה ספורט ,ספורט לייט ואיזה נהג אתה,אתה פשוט מתפזר ואחנו רוצים

לעזור לך כשרשימת הרכבים שרשמת גם אותנו מבלבלת.

ארד קור או ספורטיבי או לייט תנסה להיות ממוקד

שאלת "מה אני מפספס? תאירו את עיניי :smile:" אתה לא מפספס כלום אתה פשוט צריך להיות ממוקד יותר עם עצמך כי כשיש יותר כסף

ביד הבחירה והמבחר יותר גדולים.

פורסם
@danielharati הבנתי שהדור הנוכחי של פולו GTI ואיביזה FR מגיע עם מגדש בודד, ולא כפול כמו בגרסתו הראשונה (והבעייתית?), ומצד שני, משומשת כנראה אמצא רק כפולת מגדשים, אוף.

והלאון כל כך בנלית וכל כך ברירת-מחדל שאפילו עשו על זה כתבה במגזין אוטו (הכתבה עוסקת בלאון בעקיפין, אבל גם שם הכותבים הגיעו למסקנה שקשה לנצח אותה במבחן שקל:כ"ס)

את הקורסה חיפשתי, אין אפילו אחת ביד2. אוף.

על GTI אני לא מצליח לגבש דעה; בתקציב שלי תיכנס רק אחת בת שלוש - ושם כבר אין אחריות על כלום - האם הרכב מספיק אמין כדי לא לחשוש מזה? בכל זאת שלוש שנים זה הרבה סופי שבוע בנס הרים../

ה-GTI וה-FR עדיין מצויידות ב-1.4 כפול המגדשים.

לא הבנתי איפה מצויין בכתבה שהלאון בנאלית? אגב מתייחסים שמה ל-FR ולא ל-1.8.

מהקורסה מכרו בערך 5 יח'. ככה שזאת לא הפתעה שאין משומשות בהצע.

ולגבי הגולף, זאת באמת דילמה. תמיד אפשר לרדת בשנתון ולקבל רכב יותר טוב. סה"כ 3 שנים זה לא כ"כ הרבה, מנוע ה-2.0TSI הוא אמין, כנ"ל לגבי DSG6 והגיר הידני.

פורסם

@liran123

לא העליתי בדעתי את הפוקוס בגלל שהיא מאוד פופולרית בליסינג, ובעוד 3 שנים היא לא תימכר ביותר מ60K~ ירידה כל כך מאסיבית זה בעיה מבחינתי.

@alexk

אם כבר 500, אז אבארט' משומשת ולא TwinAir חדשה. למרות שלמנוע הקטן יש שפע של אופי - אין לו ביצועים כלל..

@falou, GuyHar

הלאון מושכת בגלל הכוח שיש שם, ופוטנציאל השיפורים הטמון בה. מה שיהפוך אותה לזאב,

ומצד שני האבארט' היא פיטבול כבר מהקופסא, מטריד העובדה שכמעט ואין למצוא כאלו :(

ובכלל, אפרופו אבארט', מה עם הפונטו?

@bigmik

תודה על ההערה, אני רוצה הכי ספורט-לייט שאפשר לקנות במחיר הזה שיהיה מקסימום בן שנה, למיטב הבנתי כרגע הבחירה נופלת בין לאון 1.8TSI חדשה לבין אבארט' 500 משומשת (או קורסה OPC, למרות שאין סיכוי שמישהו ימכור..)

עושה רושם שאני צריך לקחת יום חופש ולעשות נסיעות על שתיהן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הפונטו אבארת' פחות מהנה וחדה מה-500, אך נוחה / נעימה / מרווחת / פרקטית ואיכותית ממנה. ומעט יותר חזקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכיף

אז ככה... האברט תזזיתית מאוד וכיפית לנהיגה רכב חסכוני, קופצנית ומאוד לא נוחה, קטנה לנוסעים מאחור בגאז' אין וציינת שאתה

לא צריך וגם לפי הרכב הקודם שלך אתה אולי חובב קטנות? כמו שאמרת נסיעת מבחן פותרת הרבה סימני שאלה כי זהו רכב קשיח

ותזזיתי מאוד והנסיעה דרוכה מאוד איתו וגם עשה חיפוש פה בפורום על הרכב כי יש פה מה לקרוא ולהשכיל.

הלאון הוא הרכב הכי חד-גוני שאפשר גם חזק גם נוח מאוד(יחסית) בנסיעה, חסכוני ביחס למנועים אחרים אמינות מצויינת

מרווח גם מאחור ומאובזר מאוד מהחברה רכב ליום יום המושלם ואם רוצים להתגרזן...אפשר 8)

ואם אחרי שנה או יותר תרצה קצת יותר אפשרויות השידרוג מצויינות וזמינות מאוד.

אכן יום חופש מאורגן לנסיעות מיבחן על אי אלו דגמים יעשה את שלו.

ואל תשכח לרשום התרשמויות.

פורסם

להתגרזנות צריך משהו יותר מהלאון, והאבארט היא יותר מכל בחינה דינמית. בחור צעיר, שלא צריך את יתרונות השימושיות של הלאון - שייקח אבארט ויחייה קצת.

שדרגי הכוח של הלאון מיותרים על יכולות השלדה והבלמים (בייחוד הבלמים).

שדרוגי בלמים ומתלים זה כבר סיפור שהוא לא רק יקר ומסובך, אלא גם לך תמצא מישהו שיש לו יידע מוכח בתחום.

אם כבר חושב לשפר, שייקח FR (ידנית!), רק שהדלק יעלה ה-רבה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האבארט' היא "הכי הרבה חיוכים לשקל" מהרשימה שנתת.

מה שכן, מאוד קשה למצוא כאלה בשוק המשומשות ( למרות שנמכרו מעל 100 בשנתיים האחרונות). בכל מקרה זה רכב ששווה לחכות

לאחד שיופיע בלוחות.

בהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
להתגרזנות צריך משהו יותר מהלאון, והאבארט היא יותר מכל בחינה דינמית. בחור צעיר, שלא צריך את יתרונות השימושיות של הלאון - שייקח אבארט ויחייה קצת.

שדרגי הכוח של הלאון מיותרים על יכולות השלדה והבלמים (בייחוד הבלמים).

שדרוגי בלמים ומתלים זה כבר סיפור שהוא לא רק יקר ומסובך, אלא גם לך תמצא מישהו שיש לו יידע מוכח בתחום.

אם כבר חושב לשפר, שייקח FR (ידנית!), רק שהדלק יעלה ה-רבה יותר.

מחזק כל מילה, הייתה לי בעבר 1.8 וכעת ברשותי FR. צריכת הדלק משמעותית גבוהה יותר.

הלאון 1.8 היא all-around מצויינת. האבארט יותר מהנה, סוג של קארטינג. מצד שני, היא בכלל לא שימושית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי לחזור עם רשמים;

סיאט לאון, עשיתי נסיעת מבחן ב1.8TSI ברמת הגימור הפשוטה יותר (לא זו שבמבצע כרגע).

בחצי שעה התרשמתי שמדובר ברכב חזק משמעותית ממה שאני רגיל אליו. אבל זהו בערך.

אני לא יכול לשים את האצבע על מה שהפריע לי, פשוט ההרגשה הכללית הייתה משעממת, פושרת, פשוטה.

חוץ מדוושת הגז אין שום דבר עוקץ\מאתגר ברכב הזה, ההגה הרגיש משמעותית יותר מנותק מאשר בפאביה שלי (מצאתי למה להשוות..)

במנוע - זה זה. בכל השאר? לא יודע.

את הקניות הקודמות עשיתי בשכל, הפעם אני רוצה לקנות עם הלב. (לא יכולתי למצוא משפט יותר קיטשי מזה, מצטער)

כאן נכנסת האבארת'. :twisted:

יש לי לקוח שיש לו חבר במועדון אלפא, והוא בעלים של סקורפיאונה בת שנה ומשהו, נתן לי לעשות סיבוב.

במילה אחת - התאהבתי.

בקצת יותר - המנוע תענוג, הבלמים עוקצים, ההגה זורק אותך כאילו זה קארטינג.

כל הפנים של הפיאט 500 ביחד עם החוצפה של העקרב מתחבר לסוג של חמוץ-מתוק כזה שרק עושה לך טוב.

כל חלקיק בה פשוט מריח כמו כיף, אין דרך אחרת להסביר את זה.

עכשיו נשאר החלק הלוגוסטי; להחליט סופית שזו תהיה אשתי הבאה ולהמשיך למעמד הרכישה :)

(בינתיים אני נשאר עם ראש פתוח, אין לי לאן למהר, ככה שאם פתאום ישיקו עוד חודש פוקוס ST או ולוסטר טורבו או משהו בסגנון במחיר אטרקטיבי אני בהחלט אשקול אותן, ובכלל, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע)

שוב תודה לכולם :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הייתי במצבך הייתי בוחר מאחת האופציות האלו, A1 או מיטו בת שנה.

ישנם מספיק מציאות מהאלפה עם קילומטרים בודדים שנכנסות לך בתקציב, וגם כאלה עם 0 קילומטר יד ראשונה (אוטודיל לדוגמה).

לגבי הA1 היה עד לא מזמן מבצע על ידני באזור ה115, תמורה מעולה לכסף לדעתי.

אתה יכול ללכת גם על אחת מעט מאובזרת יותר בת שנה.

הA1 אוטו מאוד דינמי ונעים, וזריז מאוד ( לפחות בגרסה האוטומטית).

• תוכן חדש...