Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש: ניסאן תחסל את ה-GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה מכונית שלא רק נשמה יש לה... גם שם.

Eleanor... Eleanor

ועכשיו ברצינות -

כמו שכבר נאמר,

אפשר להתחבר לרכב, אפשר גם להחיל עליו (או עליה) תכונות אנושיות אבל בסופו של יום מדובר במכונית - לא מעבר.

גיא

Mustang-Eleanor.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכף יגיע cerbral cortex ויסביר לכם שמותר לאנוס חיות כי אין להם נשמה לפי היהדות :roflmao:

וואללה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני דווקא חושב שפאלו בחר בדרך הכי אינטיליגנטית לסיים את העימות הזה. אל תקלקלו.

אני מניח שאתה צודק. אתה אדם חומרני ואני אדם רוחני ולכן אנחנו קווים מקבילים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אפשר להתחבר לרכב, אפשר גם להחיל עליו (או עליה) תכונות אנושיות אבל בסופו של יום מדובר במכונית - לא מעבר.

באווירה של אפטר פארטי:

כמובן שיש סתירה בדבריך. אם אפשר להחיל תכונות אנושיות על מכונית, הרי זה מה שרציתי להוכיח.

כשהדברים נאמרים על ידי מי שממילא אינו מאמין, השימוש בביטוי הוא לגיטימי ולא סיבה לביטול.

:brickwall:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

להארלי שלי היה נשמה ,אף אחד לא יכול להגיד שלהארלי אין נשמה.

קשה לי להגיד האם לרכב יש נשמה כמו שיש להארלי ,לרכב אבל בטוח יש אופי.

ואני אומר איזה גאונים אנשי השיווק והמכירות שמצליחים לגרום לנו לקנות דברים ומוצרים שאחנו לא צרכים ובנוסף גם לגרום להם להיות סמל סטטוס עבורנו ולתת להם תכונות אנושיות , ענק תחום הפרסום והשיווק .מישהו עשה עבודה מעולה פה ועכשיו יושב באיזה משרד פרסום ומחכך ידיים בהנאה גדולה וגמורה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וואללה! :shock:

אתה צריך להיזהר עכשיו עם החנות שלך, שלא יתפרץ לך לשם איזה יהודי מאמין אדוק ומיוחם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור איש מאמין שהוא גם מוסיקאי וגם מתכנת... ובכן... :roll::|:shock:

צר לי, שי, ההשוואה לאמנות פשוט לא נכונה.

יש ביצירת מכוניות מסוימות מידה לא מבוטלת של CRAFT (אוּמנות?) ובכך יש הקבלה

לפריטי ריהוט ייחודיים של נגרים אמנים, אבל מפה ועד לנשמה? מה פתאום.

האם יש מכוניות שמעלות יותר חיוכים בקרב הנוהגים בהן? בוודאי.

האם יש מוצרים חשמליים מסוימים שנוטים לעורר בקרב המשתמשים בהם

רגשות בסגנון אהבה/חיבה? כמובן, ע"ע מוצרי אפל בקרב קהלים מסוימים.

האם זה מה שנותן למכשירים האלה נשמה? מה פתאום (2).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור בעלים של אלפא אני יכול להגיד כמעט בוודאות:

נשמה? הצחקתם אותי! (טוב, לא ממש. אני לא באמת צוחק, יותר סוג של גיחוך אבל תוך כדי שמירה על הבעת פנים רצינית)

מכונית יכולה "להרגיש" כאילו יש לה נשמה אבל היא אוסף של רכיבים מכאניים בלי שום סוג של מסתורין לא פתור.

חוץ ממכאניקה והנדסה טובה אין שם יותר מדי.

יש רכבים שנותנים את ההרגשה כאילו שמי שיצר אותם באמת אוהב מכוניות וזה לא סתם מישהו שבנה משהו בשביל למלא נתח שוק כי רואה החשבון של החברה רצה לעשות את זה.

משם ועד "נשמה" או "נוכחות" או "נפש" יש הרבה מרחק, והעובדה שמישהו באמת דן בסוגיה של האם למכונית יש נשמה פשוט מעליב את האינטליגנציה.

פורסם

הדיון הזה משול לדיון שבו מישהו היה כותב בדיון על אלפא מסויימת ש״היא לא אלפא אמיתית״ ואז היה מתחיל עליו עליהום של גיחוכים בסגנון ״מה אתה מדבר שטויות! בטח שזו אלפה אמיתית, מה, היא מיוצרת במפעלי צ׳רי הסינית? לא! היא מיוצרת במפעלי אלפא אז היא אלפא אמיתית!״

מה אני רוצה לומר?

כולם פה יודעים למה מתכוונת האמירה ״נשמה״ אבל יותר נוח לבוא ו״לגחך עם פנים רציניות״ מאשר להגיד ״אני יכול להבין למה מתכוונים באמירה״.

האנשה של עצמים מקובלת בענף הרכב בדיוק כמו בכל ענף דומם אחר.

כשאומרים שמושב עוטף ומחבק אותך הוא לא באמת מחבק אותך, הוא רק מושב, הוא לא יכול לחבק כי הוא עצם דומם וגם אם היה עצם חי לא יכל לחבק כי קשה לעשות את זה בלי ידיים.

אבל באמירה הזאת מתכוונים לכך שהוא רך, תומך וכן הלאה.

כשמתארים מכונית כעצבנית היא לא באמת עצבנית, אין לה צורך לשתות כוס מים כדי להרגע או לעשות יוגה.

אבל האמירה הזאת כנראה תתאר מכונית חדה בתגובות שלה לפעולות הנהג, למשל.

כשאומרים ש״זו לא אלפא אמיתית״ אין צורך לקרוא לחוקרי משטרה שיחקרו מי זייף רכב עם סמלים של אלפא.

האמירה כנראה מתכוונת שאין בה את ה״קסם״ שמקובל לשייך לרכבי אלפא.

כן, קסם, למרות שזו ערימת מתכת שאין צורך להסבירה והיא מדע מדוייק.

כשאומרים שלמכונית מסויימת יש תחת שובב לא צריך ללכת ולחפש רקטום שעושה צחוקים, אין לה כזה.

אבל האמירה מתייחסת כנראה למכונית שקל לעשות פרובוקציות עם חלקה האחורי (כי הרי אין לה תחת באמת, יש לה חלק אחורי).

אני כותב מהאייפד ולכן אין לי סבלנות לחפש היסטוריית הודעות אבל אני בטוח שאם אחפש מספיק אוכל לקשר ״משפט נשמת רכבים״ כמעט לכל אחד מהמגחכים הרציניים פה.

בינתיים שמתי רק בדידים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

EDAN82 אתה היחיד שירד לסוף דעתי.

שאר הפוסלים בגיחוך נראים בעיני כמו להקת מעודדות/מגיבים בלי חשיבה או קריאה של מה שנכתב.

אין ספק שכמו שכתבת, אם נחפש אצל כל אחד מהמגיבים - כולם, נמצא ביטויים אנושיים כפי שציינת...אבל אז זה היה כמובן לעניין ואם היו מעירים להם הם היו מחרפים נפשם בהצדקת השימוש.

שובבה, עצבנית, רעה, מייללת, נובחת, מענישה, מלטפת, כועסת, בועטת, עצלנית, מנוכרת, קרה, מתגמלת, מתקשרת, יושבת, מתפרעת, זורמת, אחוזת תזזית אבל נשמה אין לה...

סוף שבוע מעולה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

והכי משעשע שאחד המגחכים פה החזיק 3 מכוניות בו זמנית (2 מהן גרוטאות למען האמת) רק כי היה לו קשה להפרד וחבל כי אלה כאלה מכוניות מיוחדות, בלה בלה בלה.

ערימת פח, פלסטיק וגלגלים, אה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כולם פה יודעים למה מתכוונת האמירה ״נשמה״ אבל יותר נוח לבוא ו״לגחך עם פנים רציניות״ מאשר להגיד ״אני יכול להבין למה מתכוונים באמירה״.

האנשה של עצמים מקובלת בענף הרכב בדיוק כמו בכל ענף דומם אחר.

האנשה היא תיאור של משהו ספיציפי עם מושג מושאל.

הקביעה שלרכב יש "נשמה" (משהו לא מוגדר) היא לא תיאור תוך שימוש בהשאלה, היא אמירה בעלמא, שאפילו אתה עדיין לא הצלחת להסביר.

קשה לי להפרד ממגברי אודיו שיש לי. לא בגלל שיש להם נשמה, אלא כי הם יפים ו/או מיוחדים ו/או נשמעים שונה, ואני רוצה לשמור את האפשרות להנות מהם בעתיד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אותי הכי מצחיקה כותרת השרשור: "חשש". קצת פרופורציות אנשים.

אני בטוח שניסן תייצר איזה מפלצת חדשה לאח"כ.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...