Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש: ניסאן תחסל את ה-GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, סליחה, טעיתי. את זה הייתי צריך להבין מלכתחילה.

אין לי יכולת להתעמת על נושא נשמה עם מי שהוא מאמין.

בהחלט ההגדרה שלך שונה משלי. ממקום מאוד עמוק!

אילו לא היית מאמין, לשיטתך, הייתי אומר שאילו הושקעו מספיק משאבי מחקר, היית יכול לחקור כל דבר ולתת לו הסבר כימי/ביולוגי/מולקולרי וואט-אבר. גם ל"נשמה" של יתוש. שהסכמת שיש לו, אשר איני בטוח כמה היא יותר מורכבת מ"נשמה" של מכונית.

אני חושב שיש ערך לכישרון. זה הדבר אשר ממציא ופורץ גבולות, מחדש או יוצר תמהיל מוצלח. זה בלתי ניתן ליצירה בכסף.

וכמו שכבר כתבתי, אנחנו קוים מקבלים. לא יכולים להפגש. ההגדרה של שנינו ל"נשמה" היא שונה. וזה בסדר ואני סופר מעריך את עמדתך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראו, לא יצא לי לנהוג בGTR עדיין (:lol: ) אז אני לא יודע כמה (אם בכלל) נשמה יש לה. מה שכן, לרכב בהחלט יש נשמה, אפילו אם בסה"כ זו ערימת מתכת. יתכן שמי שחושב ככה (מדבר רק על עצמי עכשיו) מבלבל 'חיבור לרכב' עם 'נשמה', ומכאן למעשה התחיל כל הוויכוח. אני בטוח שלרוב האנשים כאן יש (או היה) רכב שהם יכולים להעיד שהייתה לו נשמה (או שהיה להם 'חיבור' איתו).

אני אתן דוגמא מנסיוני הצנוע בנהיגה ואומר שכשהייתה לנו פיאט אונו, הרגשתי כאילו ברכב הזה - על אף הצ'קמוק הכללי שלו - היה משהו אקסטרא, שקשה לבטא במילים, אבל הפך כל נהיגה לכיף גדול. אפילו עם חברים היה קשה להתייחס אליה בתור 'אוטו', אז היא זכתה לשם. מצד שני, הסריון השחליף אותה, היה באמת גוש מתכת חסר נשמה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

^

עוד דוגמה שמוכיחה שאי אפשר לקבוע לאיזה רכב יש "נשמה" (או איך שתרצו לקרוא לזה) ולאיזה אין.

הכל עניין אישי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מאוד מאמין.

מאוד מאמין במפץ הגדול, אולי :lol: :lol: :lol:

תראו, לא יצא לי לנהוג בGTR עדיין (:lol: ) אז אני לא יודע כמה (אם בכלל) נשמה יש לה. מה שכן, לרכב בהחלט יש נשמה, אפילו אם בסה"כ זו ערימת מתכת. יתכן שמי שחושב ככה (מדבר רק על עצמי עכשיו) מבלבל 'חיבור לרכב' עם 'נשמה', ומכאן למעשה התחיל כל הוויכוח. אני בטוח שלרוב האנשים כאן יש (או היה) רכב שהם יכולים להעיד שהייתה לו נשמה (או שהיה להם 'חיבור' איתו).

אני אתן דוגמא מנסיוני הצנוע בנהיגה ואומר שכשהייתה לנו פיאט אונו, הרגשתי כאילו ברכב הזה - על אף הצ'קמוק הכללי שלו - היה משהו אקסטרא, שקשה לבטא במילים, אבל הפך כל נהיגה לכיף גדול. אפילו עם חברים היה קשה להתייחס אליה בתור 'אוטו', אז היא זכתה לשם. מצד שני, הסריון השחליף אותה, היה באמת גוש מתכת חסר נשמה.

אתה לא "מבלבל" חיבור לרכב עם נשמה. זה היינו הך. בפיאט אונו הרגשת משהו אקסטרא כי זה היה הרכב הראשון שלך, או הרכב הראשון הנורמלי שלך, או הרכב הראשון שעליו נסעת עם חברים לים, או הרכב הידני הראשון, או כל דבר אחר שגרם לך להתחבר אליו. לחבר טוב שלי הייתה רנו אקספרס כשהיינו בתיכון. אהבנו את האוטו הזה מאוד. הוא סחב הכל, שמנו בו הרבה בובות וקראנו לו אוטו הבובות. נשמה? נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

..

גם אני הרמתי גבה, שו "מאמין מאוד"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נשמה? נו באמת...

ברמה העקרונית אתה צודק, אבל זה לא מונע מזה להיות נכון. אני פשוט לא חושב שאנשים יודעים לבטא את החיבור הזה במילים, אז פשוט אומרים "אחחח, זה היה אוטו עם נשמה". לכן - כפי שטען מי שטען - צריך לקחת בערבון מוגבל כאשר כתבי רכב אומרים שלרכב X יש נשמה, כי זה כנראה הדבר הכי סובייקטיבי שקיים בביקורת. מצד שני, לא הייתי פוסל את זה על הסף - כלומר, אם יש כתב רכב שאתה מאוד אוהב / מעריך / מסכים איתו, אז כנראה הטענה שלו בדבר נשמה רלוונטית אליך - אבל לא למישהו אחר. זה כמו שאני חושב (לדוגמא, כן? לא צריך לקפוץ עלי) שפג'ו 107 זה רכב חסר נשמה, אבל קליאו 1.2 כן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תגיד, אתה אדם מאמין? אעריך מאוד תשובה פשוטה (כן/לא)

מאוד מאמין.

גם אני הרמתי גבה, שו "מאמין מאוד"?

אני דווקא חושב שפאלו בחר בדרך הכי אינטיליגנטית לסיים את העימות הזה. אל תקלקלו.

פורסם

אם אתה רוצה לקרוא לרכב שהתחברת אליו "רכב עם נשמה" זה עניין שלך. זה לא אומר כלום על הרכב ואומר דברים מסוימים רק עליך. אני יכול למשל להתחבר לניסאן GTR. זה אומר שיש לה נשמה? כמובן שלא. כמו שלפרארי אין (אגב, בפרארי מודרנית יש לא פחות אלקטרוניקה מב-GTR).

אני דווקא חושב שפאלו בחר בדרך הכי אינטיליגנטית לסיים את העימות הזה. אל תקלקלו.

לסיים? זה רק יכול לפתוח שורה שלמה של עימותים חדשים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לסיים? זה רק יכול לפתוח שורה שלמה של עימותים חדשים :lol:

לא חשבתי לשניה אחרת... אבל זה עומד למבחן!

ואני מאמין שדימוי הקוים המקבילים מתאר בצורה חזקה את מה שכל אחד מאיתנו מייצג בדיון הזה. כך שזה לא צפוי להגיע למקום חדש.

מעכשיו זאת שאלה, מה מטרת הדיון. הבעת עמדה ברורה או "ניצחון!". מי שיקרא הכל, אני מעריך שהבין את הפואנטה.

פורסם

לסיכום הדיון, יש רק מכונית אחת עם נשמה!

christine2%255B1%255D.jpg

פורסם

כנראה שלא שמעת על צ'יטי צ'יטי באנג באנג :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דיבוק שטני לא נחשב נשמה, תשאל את הרב עובדיה:lol:

פורסם

האללו, גם לשדים יש נשמה!

תשאל את אשמדאי! :lol:

פורסם

בסוף תהפכו לפורום "על טבעי". אגב, לפי היהדות לחיות אין נשמה אלא רק לבני אדם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר נכנסת לזה, לפי היהדות לחיות "נפש" ולבני אדם "נשמה". זה עניין של רמות, כמו במשחק מחשב.:lol:

תכף יגיע cerbral cortex ויסביר לכם שמותר לאנוס חיות כי אין להם נשמה לפי היהדות :roflmao:

• תוכן חדש...