Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש: ניסאן תחסל את ה-GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנסע על כזאת באנגליה במסלול גראנד פרי, אני יכול להגיד מספר דברים:

1) רעש? בפנים אתה מרגיש כאילו אתה נוסע ברכב משפחתי עם מנוע 2 ליטר מקסימום(מבחינת רעש) - בחוץ יש צליל נחמד. אבל האסטון מרטין והפרארי שעקפתי נשמעו הרבה יותר "מגרגרות"...שלא לדבר על למבורגיני אחת שכמעט עשתה לי התקף לב באחד הרחובות בלונדון :)

2) זה רכב העל הראשון שנסעתי עליו אז אני אתייחס רק אליו בהשוואה למה אני חושב(ולא מכיר) על רכבים אקזוטיים אחרים, אכן הטכנולוגיה המטורפת שיש ברכב מנוונת מעט את חווית הנהיגה, אתה לא מרגיש את המהירות גם כשהגעתי ל200 ביישורת של 700 מטר...הרגשתי שאני נוסע לאט אבל המהירות שבה חלפתי על פני דברים החזירה אותי למציאות...או יותר נכון לדוושת הברקס :)

3) הרכב הזה אוחז בטרוף, מאוד קשה להוציא את הזנב שלה לדריפט...אבל גם כשזה קרה זה היה פחות ממלהיב.

בגדול מכונת נהיגה מטורפת למסלולים ומהירה מאוד בקו ישר,משאירה הרבה רכבים יקרים מאוד מאחור.

אבל אם תסתכלו היטב על קו המחשבה של המהנדסים של הרכב, תגיעו מהר מאוד למסקנה שזוהי מכונת נהיגה שנבנתה אך ורק על טכנולוגיה. תקחו את המנוע 3.8 ליטר ה"צנום" שלה לעומת מפלצות אחרות עם 5 ו-6 ליטר, קחו את זה שהצמיגים ממולאים בחנקן ולא באוויר, כל המחשבים שמחשבים נונ סטופ את מה שהרכב והנהג עושה ועוזרים לך לכייל את הרכב הרבה יותר טוב...הרכב הזה מטרתו היא "לשבור" את חוקי הפיזיקה, להאיץ בצורה מטורפת ולפנות במהירויות משוגעות

אני חושב שיש מקום לרכב כזה בעידן שלנו ובמיוחד כשמצליחים לתמחר אותו במחיר "שפוי" לבעלי ממון...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי שמח מאוד אם היתה לי GT-R, פשוט כנראה בכסף שלה הייתי קונה משהו באמת יותר מרגש, עניין של טעם אני מניח.

ברור שגם אני הייתי מעדיף F-458 על פני GT-R,

That being said, הניסאן זולה מהפרארי משמעותית.

אם היו לי שני מליון שקלים כנראה שלא הייתי משקיע יותר מחצי על מכונית (פרארי)... אבל אולי קצת פחות מחצי ;) = GT-R

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ברור שהשוואה לפרארי לא תיהיה נכונה כי מדובר על תקציב שונה.

שאלה נכונה יותר תיהיה אם היית בוחר GTR על פני M3 למשל? (מחירים די קרובים).

אותו כנ״ל C63

נכון, ה-GTR תיהיה מהירה יותר ללא ספק, אבל לטעמי הגרמניות יהיו יותר מהנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אם מחר בבוקר יהיה לי שני מיליון שקל לשים על רכב לא אקנה פרארי אלא GT-R מהסיבה הפשוטה. אני קונה GT-R וכשהיא תתיישן אני קונה עוד אחת וגם אחרי שקניתי שתיים נשאר לי עוד מלא עודף לדלק (כ- 500 אלף שקל).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין לי ספק שאם הייצור שלו ייפסק בשנה הבאה , הרכב הזה יהפוך לאגדה.

אחד מהרכבים הכי משמעותיים טכנולוגית בעשורים האחרונים.

אפשר להתווכח על הנשמה של הרכב , אבל אי אפשר להתווכח עם הנתונים. רכב שמתקרב ,אם לא עוקף ביכולות שלו רכבים שעולים פי כמה ממנו , חייב שיהיה לו הילה , במיוחד לאחר שייצורו יופסק.

מה שמצחיק שיש פה חברה שמדברים עליו במושגים של ניסן טידה מבלי לראות אפילו את הרכב במציאות.

סוני,אקס בוקס ,מחשב ....חברים כשתגיעו ל100 בפחות מ3 , נראה כמה אדישים תהיו. כשתעשו על מסלול זמן יותר טוב מ911 טורבו וכל זה כשיש לכם שני מושבים מאחורה , נוחות של רכב מנהלים ובגאז שאפשר להכניס בו יותר משקית של קופת חולים נדבר.

עד אז , תתנו קצת כבוד לפנינה הטכנולוגית הזאת. 

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אין לי ספק שאם הייצור שלו ייפסק בשנה הבאה , הרכב הזה יהפוך לאגדה.

אחד מהרכבים הכי משמעותיים טכנולוגית בעשורים האחרונים.

אפשר להתווכח על הנשמה של הרכב , אבל אי אפשר להתווכח עם הנתונים. רכב שמתקרב ,אם לא עוקף ביכולות שלו רכבים שעולים פי כמה ממנו , חייב שיהיה לו הילה , במיוחד לאחר שייצורו יופסק.

מה שמצחיק שיש פה חברה שמדברים עליו במושגים של ניסן טידה מבלי לראות אפילו את הרכב במציאות.

סוני,אקס בוקס ,מחשב ....חברים כשתגיעו ל100 בפחות מ3 , נראה כמה אדישים תהיו. כשתעשו על מסלול זמן יותר טוב מ911 טורבו וכל זה כשיש לכם שני מושבים מאחורה , נוחות של רכב מנהלים ובגאז שאפשר להכניס בו יותר משקית של קופת חולים נדבר.

עד אז , תתנו קצת כבוד לפנינה הטכנולוגית הזאת.

יש כבוד, ולא מעט.

אבל החיים זה לא 0 ל 100 וגם לא רינגים,

ובמערכת היחסים המיוחדת עם מכונה כה יקרה אפשר לדרוש גם קצת נשמה... זה הכל.

מכונה מופלאה כן, סיפור אהבה לא!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחלה סרטון שממחיש היטב את כוונתי - השימוש במילה LOVE חוזר על עצמו מספר פעמים, ולא בהקשר של ה GTR. (דקה 11 בערך)

פורסם

יש מידה לא קטנה של ילדותיות בתפיסה הבינארית, הכל או לא כלום.

בכתבה הזו יש כל כך הרבה סופרלטיבים חיוביים על ה GT-R אבל אצלך נשאר אוהב או לא אוהב, יש נשמה או אין נשמה.

על זה הבוחן אמר כבר...נונסנס.

פורסם
יש מידה לא קטנה של ילדותיות בתפיסה הבינארית, הכל או לא כלום.

בכתבה הזו יש כל כך הרבה סופרלטיבים חיוביים על ה GT-R אבל אצלך נשאר אוהב או לא אוהב, יש נשמה או אין נשמה.

על זה הבוחן אמר כבר...נונסנס.

נו, באמת... תקרא מה כתבתי לפני כן - מכונה מופלאה/יש כבוד ולא מעט. ואוסיף - לא אתנגד! (בינארי אלק! קראת בכלל תגובות קודמות? שאלה מיותרת - ברור שלא!) אבל בליגה הזו, למוזיקה, למראה ולתחושה יש לפחות לטעמי, חשיבות גדולה.

יש פה בחור שיאמר את המילה LOVE חמישים פעם גם על קיא פרייד.

שוב מילים מילים ללא שום ניסיון אישי.

ההשוואה הייתה מול הפרייד? אתה נהגת במשהו דומה? האם יש לך מושג במה התנסתי ובמה לא? תגובה מיותרת לטעמי. הרי הרוב המוחץ של התגובות בפורום הם ממגיבים שלא נהגו על נשוא התייחסותם. והאם הפורום סגור לדיון על מכוניות שהסולייה שלהן לא דרכה כאן?(וכן, ידוע לי שכמה בודדות מסתובבות כאן)

פורסם
ברור שהשוואה לפרארי לא תיהיה נכונה כי מדובר על תקציב שונה.

שאלה נכונה יותר תיהיה אם היית בוחר GTR על פני M3 למשל? (מחירים די קרובים).

אותו כנ״ל C63

נכון, ה-GTR תיהיה מהירה יותר ללא ספק, אבל לטעמי הגרמניות יהיו יותר מהנות.

ה GTR היא מתחרה של פורשה 911 טורבו ופרארי 458 את הב.מ.וו M3 היא לא רואה בראי(בקו ישר,בסיבובים,בעליות,בירידות...).

ניסן הוציאו את המכונית בשביל הפרסום.

שהמכונית יצאה לשוק המחיר היה בארה"ב 70000 $ ועכשיו הוא עובר את ה 100000 $ והם עדיין מוכרים אותו בהפסד.

ניסן בטח יוציאו מכונית ספורט יותר יקרה בעוד כמה שנים עם אותם ביצועים.

אייל

פורסם

שי

אתה יכול לומר הכל, אבל אהבה ונשמה לא תקבל לעולם דרך המסך.

בעצם עבור חלק כן, בעיקר שמדובר בגרמניות, הם נולדים עם נשמה, כן גם פולו קלאסיק.

ולא אני לא נהגתי, לכן אני לא משתמש במושגים אלו, יפה? האמת, לא לטעמי, נתונים טובים אכן יש לה וכו'

המשך שבוע טוב

פורסם

לנעול נעלי ריצה מתקדמות שתוכננו לתת לך את המירב בריצות שלך עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת זה מעולה לפעמים, אבל לא בכל יום. לעיתים בא לך לנעול נעל אלגנטית מעור יוקרתי או לחלופין נעל ספורטיבית יפה ונוחה.

כנ"ל לגבי הרכבים - ניסאן GT-R זהו רכב מעולה ללא ספק שנותן ביצועים שמתעלים גם על אלו של רכבים העולים הרבה יותר אבל אני אישית הייתי בוחר C63. למה? כי לא משנה לי אם הרכב עושה 2.7 ל100 או 4.3, לא משנה לי אם המהירות הסופית היא 330 או 300 ובכלל לא אכפת לי בכמה זמן היא מקיפה את הרינג.

ביום יום הייתי מרגיש טוב יותר במרצדס. יש כאלו שירגישו ככה לגבי פורשה, M3 ומה שמסביב. זה רק מוכיח שרכב זה לא נטו נתונים, יש גם את הערך המוסף שלפעמים אי אפשר להסביר במילים. וזה, לדעתי, חסר ברכב הזה.

פורסם

זה בסדר, הסמל מציק לך.

אין עם זה בעייה רובנו מושפעים מסטטוס.

וזה בדיוק מה שקורה פה בשירשור הזה.

וזה גם מה שקורה כמעט כל שירשור ששיך בצורה כזאת או אחרת לה גרמניות.

בכל מקרה אני מיציתי.

סעו בזהירות

פלג_

• תוכן חדש...